Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
711.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

Gm sürümde bt simgesi gelmiş mi?
    dfu ile denedim ipsw ile de yükledim aynı,görünmüyor

pazartesi farklı bir sürüm gelir umarım,yoksa düzelmesini bekleyeceğiz. şu an tek sıkıntı o,geri kalan kısımlardan memnunum. daha ilk sürümden 11.4.1 i katladı
  • Her seyi yaptilar bi iphone x in batarya durumunun icine sayiyla % gostermeyi yapamadilar.

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    12.3.3 bulur sorunsuz hale gelmesi

• quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

12.3.3 bulur sorunsuz hale gelmesi
    o kadar sürmez bence ilk sürüm bile gayet başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirbilek216

Cihazım iPhone SE.iOS 12 gold masterı yükledim Bir tek ana uygulamalar hızlı.Ayarlar ,kamera açılışı,klavye hızlandı.3.parti uygulamalarda bir değişiklik yok Hatta App Store yavaş açılıyor. yavaş.Pil tüketiminde çok bir değişiklik hissetmedim.Kısacası bu sürüm abartıldığı gibi değil.IOS 10.3.3 ü arıyorum hala.Tek umudum uygulamalar zamanla güncelleme alarak düzelmesi.
    ios 12, 10.3.3'ten bariz daha hızlı olacak. 3. parti uygulamalar için biraz daha bekleyeceksiniz henüz geliştiriciler optimize etmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

dfu ile denedim ipsw ile de yükledim aynı,görünmüyor

pazartesi farklı bir sürüm gelir umarım,yoksa düzelmesini bekleyeceğiz. şu an tek sıkıntı o,geri kalan kısımlardan memnunum. daha ilk sürümden 11.4.1 i katladı

Alıntıları Göster
    Ios 12 de sanırım kaldırdılar uzun zamandır yok

• Buradaki memnun edici sonuçları görünce 11.3.1 jb'yi bırakıp 12'ye geçtim ve aradaki fark daha ilk saniyede hissettirdi. İlk betayı kullandığım zamanlarda da yazılım yine hız anlamında pozitif his bırakıyordu ama bu GM ile sanki her şey pürüzsüz ve olması gerektiği gibi çalışır duruma getirilmiş. Tek problem batarya kullanımı konusunda ama onu da bir iki güncelleme ile hallederler.
  • ipsw dosyasını indirdim şuan yüklüyorum 10.3.3'den geçtim. cihaz 6s 16gb. pil 1 aylık %99 sağlık seviyesinde. tecrübelerimi burada paylaşırım.
  • Beyler bu spotlight'da sürekli siri önerisi kaldı. Serhat'a mesaj gönder diye çıkıp duruyor orada. kaldırıyorum yine çıkıyor.

GM sürümden sonra farklı bir sürüm gelirse sıfırdan yükleyeceğim zaten ama o zamana kadar duracak mı böyle
  • Sánchez kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum hocam

• İmkansız kullanıcısına yanıt
    betaları hiç takip etmedim uzun zamandır yoksa kaldırılmıştır o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldo0709

Bekliyorum hocam
    Hocam ilk izlenimlerim tepkisel olarak 10.3.3’den çok daha hızlı ve akıcı. 3 saattir kıllanıyorum olumsuz bir şey ya da bug görmedim. Sadece sanki biraz yavaş şarj oluyor cihaz.

• Maalesef düzelmedi
  • iPhone X gözle görülür değişimi fark ettim. iOS 12 GM sürümünü X’e güncellemeyi düşünenler hiç beklemesinler. Bana kalırsa en iyi sürüm bu olmuş

Saygılar

• Hızlı olup pili çabuk tüketmesindense

Hızlı olup pili yavaş tüketmesini tercih ederim 🤗

• iOS 12 wallpaperları

https://wallpapers.ispazio.net/
  • ios 12 de son şarjdan sonra kaç saat geçtiği nerede yazıyor?
  • Merhaba maşallah diyinde nazar değmesin 😂

1 saat önce ios 12 kurdum dedim bi geekbench 4 testi yapayım sonuç 😂 çok şaşırdım

• Sánchez kullanıcısına yanıt
    10.3.3 den 11.4 de hızlı zaten Hocam göze batan bug falan var mı acaba pil azalma durumu nasıl eskiye göre hızlı mı yavaş mı?

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.