Şimdi Ara

iOS 10 [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.577
Cevap
90
Favori
701.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayari falan yok maalesef. Su an icin herkeste ve her cihazda durum bu. İlerde buna bir ayar getirirler mi bilinmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben OTA linkini açtığımda "Error 429" hatası veriyor. Yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narowal -- 14 Haziran 2016; 9:14:21 >
  • Facebook'dan atma sorunu yasayan var mi ?

• Ne kadar ahmakça neden ana ekran düğmesine iki kere basmamız gerekiyor cihazı açmak için neden kilidi kaldırmak için kaydırın gitti neden böyle ahmaklıklar yapılıyor?
    Neden her cihaza raise a wake verilmiyor hepsinde aynı sensör var?????

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

https://www.dropbox.com/s/7sw2y1un2ufuhk0/iOS_beta_Configuration_Profile.mobileconfig?dl=1&pv=1

İndirme başarısız oldu diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

http://dosya.co/xft2upmh8kzu/iOS_beta_Configuration_Profile.mobileconfig.html

Teşekkür ederim.

• jocabonita J kullanıcısına yanıt
    1-2 dk sonra atıyor uygulamadan bendede

• Her telefonda aynı sensör yok bu yüzden raise to wake hepsine verilmedi. Ayrıca 6s kullanıcıları bildirimleri göremiyoruz touchid çok hızlı kilit acıyor tarzında şikayette bulunmuşlar, muhtemelen o yüzden 2 aşamalı tuş kilidi getirildi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

Her telefonda aynı sensör yok bu yüzden raise to wake hepsine verilmedi. Ayrıca 6s kullanıcıları bildirimleri göremiyoruz touchid çok hızlı kilit acıyor tarzında şikayette bulunmuşlar, muhtemelen o yüzden 2 aşamalı tuş kilidi getirildi

Bende iPhone 6s Plus var ve iPod touch 6 var
    iPod touch için kötü oldu iki kere basmam gerekiyor orta tuşa bozulacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 14 Haziran 2016; 10:22:54 >
  • Otadan 2 defa indirdim. 2,8 gb yer olmasına rağmen son 1 dk. kala, yeterli alan yok diyip indirme işlemi iptal oluyor. Kafayı yiyeceğim. Var mı bu sorunu yaşayan?
  • ulasates kullanıcısına yanıt
    Iphone 6 da raise to listen ozelligi varken raise to wake-up i vermemeleri sacma olmus. Apple illa bir yerden kismaya calisiyorda zaten 3d touch yuzunden yeterince kisilmis durumda bari kilit ekraninda bildirim yokken orta tusa basmadan acilsaydi yahu.

• gduman G kullanıcısına yanıt
    6 resmen üvey evlat muamelesi görüyor ya. Guncellemekten vazgeçtim jailbreak gelmezse. Bize hicbi faydası yok hatta kullanımı zorlaştırıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OTA yoluyla 5s e kurdum. Ben genel olarak begendim. Performansa gelirsek bence ilk betaya gore iyi durumda bikac bug var. Ekrani saga cekince gelen wigdet menusu biraz gec aciliyor. Ama guzel bi yer ilerde bicok uygulama destegiyle daha iyi hale gelir. Hafif kasintilar var. Temiz bi kurulumla daha iyi duruma gelebilir belki bilemiyorum. Mesaj kismi biraz karisik ama guzel olmus. Stok uygulamalarin silinmesi 16gb kullanan arkadaslar icin iyi olmus. Kilit ekrani isini cozemedim iki kere basmak gerekiyor bence sacma olmuş. Baska merak ettiginiz bisey varsa sorabilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmedo. -- 14 Haziran 2016; 10:55:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ilginç bir olay telefonun home tuşunun bozulması için birebir

• Dropbox da oluşan trafikten dolayı, ota profil uçabiliyor. Kendi FTP serverıma yükledim dosyayı, buradan da indirebilirsiniz arkadaşlar bilginize.

Konuyu açan arkadaş, ana konunun başına sabitleyebilirse, arkadaşlara da yardımcı olmuş olur.

ftp://azafrak.linkpc.net/iOS_10_beta_Configuration_Profile.mobileconfig

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 14 Haziran 2016; 11:15:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

Iphone se kullanıyorum, güncellemeye değer mi? Sistemde herhangi bir sıkıntıbir var mı?

Hocam bn yaklaşık bir ay Iphone SE kullandım, güncellemeye ihtiyacı olan en son telefon :)
    Sonra pişman olmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arkadaşlar eğer Facebook'tan uygulama atıyorsa arkadaşlar Facebook uygulamasını kaldırıp tekrar kurun düzeliyor

• Arkadaşlar bu şekilde güncelleme yapınca telefonumdaki uygulamalar, dosyalar silinir mi aynı kalır mı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.