Şimdi Ara

--Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  --Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun)

Will Rock , TimeShift gibi zamanında klasik olmasa da hit oyunlara imza atmış Saber Interactive'in yeni oyunu Inversion uzun bir süredir gündemdeydi fakat oyunun çıkış tarihi yaklaşmışken iyice eteğindekiler döküldü.

Fizik kurallarına kafaya takmış fizik odaklı üçücü şahıs bir aksiyon oyunu Inversion.Konusuna gelince Bilinmeyen güçler tarafından istila edilmiş bir şehirde hem olayların arkasında ki sır perdesini aralamaya hem kaybolan kızını bulmaya polis memurunu canlandırıyoruz.Evet konu oldukça klişe ama Inversion da buna güvenmiyor zaten.

Inversion'ın oynanışı yerçekimi prensipleri ve değişimi üzerine kurulmuş.Değişimleri de Gravlink denilen yerçekim cihazı ile yapıyoruz.Bu cihazın şu ana kadar açıklanan beş farklı özelliği var:

1:Gravlink ile düşmanları ve objeleri Gravity Gun tarzı hareket ettirip kontrol edebileceğiz.
    2:Yer çekimini attıralak objeleri ve düşmanları yere sabitleyebileceğiz.
    3:Objeleri kontrol ederek kendimize siper yapabileceğiz.
    4:Bir şok dolgası yaratabileceğiz.
    5:Vectorship denilen bu özelliği nasıl anlatırım bilmiyorum basitçe altımız da ki zemini değiştirebileceğiz yani ters yüz yapabileceğiz.Yanımızda duran bir binayı bastığımız zemin haline getirebileceğiz.
    Tabi ki bu kadar yerçekimi fizik kuralları üzerine kurulu bir oyunda yetenki bir fizik motoru olması şart.Videolardan ve anlatılanlara göre Saber Interactive bunu başarmış başarılı bir fizik motoru üzerine kurulmuş oyun (Havok) Yıktığınız bir binayı bir çok kez daha yıkabileceğiz ve hepsinde farklı bir şekilde yıkılacak.

ÇIKIŞ TARİHİ:7 Şubat 2012

Gameplay E3 2011

Offensive Gameplay Trailer

Ready to fight

Live Action Trailer

--Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun) --Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun) --Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun) --Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun) --Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun) --Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun) --Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun) --Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun) --Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun) --Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun) --Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun) --Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun) --Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun) --Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun) --Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 14 Aralık 2011; 21:39:52 >

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper

• güzele benziyor şubata ne kaldı zaten..buarada birden dead space geldi aklıma zero-g statis falan aynısı olmuş
  • Pek tutmaz gibi gelsin bakalım konsept olarak grafik vs i am alive tarzı
  • Saber fena firma değil Timeshift'te mekanikleri değişik ve hoş olan bir oyundu eksikleri vardı bu sefer zaman yerine yer çekimine ağırlık vermişler kaliteli de olursa bayağı güzel bir oyun olabilir..
  • 2.Terminator Salvation faciası olacak bu oyun bana öyle geliyor

Külahin } sat yine } lakin yokuncul } olma nâmerde
    Yeter ki } kelle sag olsun } külah lazim degil } merde
    Basimizdan hiç } hevâ-yi } zülf-i yâr } eksik degil
    Pek yüce yerdedir } onun için, } rûzîgâr } eksik degil
    Sultan III: Ahmed ve Sultan III. Mustafa

MCP { MCSA { MCSE { CCNA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok yok oyun çok güzel , red faction ve mass effect serisinin karışımı gibi birşey olmuş :)
  • Gelen bilgilere göre Saber Interactive yer çekimi odağını değiştirme gibi dinamikleri çok akıcı bir şekilde ayarlamış kesinlikle ekran karma karışık olmuyormuş.Ama oyun şu haliyle aşır derecede bir Gears Of War kopyasına benziyormuş.Ama hala Saber Interactive'in önünde zaman var.

Xbox 360 Kapak:

--Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun)

Görseller:

--Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun) --Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun) --Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun) --Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun) --Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun) --Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun) --Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun) --Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun) --Inversion--(Yer Çekimi Hakkında Bildiklerinizi Unutun)

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper

• Bu ay OGZ'de önincelemesi var.
  • Tutmayacak bir oyun ama yinede çerez niyetine oynarız sorun değil.

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • 8 Haziranda çıkıyormuş

Külahin } sat yine } lakin yokuncul } olma nâmerde
    Yeter ki } kelle sag olsun } külah lazim degil } merde
    Basimizdan hiç } hevâ-yi } zülf-i yâr } eksik degil
    Pek yüce yerdedir } onun için, } rûzîgâr } eksik degil
    Sultan III: Ahmed ve Sultan III. Mustafa

MCP { MCSA { MCSE { CCNA
  • Ben de tutmaz diyorum.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.