Şimdi Ara

İnventus hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan kadar aşağılık bir firma görmedim ben kafasına göre Fiyatları değiştiriyor adamlar varmı böyle birşey ya ben 3000 TL bilgisayar toplayacam bütçem okadar zar zor 3100 TL sistem yaptım çok iyi de oldu ama bu vatan Fiyatları yükseltmiş hemde Dolar aynı olmasına rağmen 3100 TL topladım günkü gibi... Şimdi bu 4690k geldi 650 TL idi tamam dedim iyi fiyat şimdi 696 olmuş Anakart gaming 5 20 TL Fiyat bildirmiş... Zaten diğer ürünlerde de bu hafta sonu indirim yoktu sitede hafta içi Fiyatları vardı neden öyle oldu acaba mağazada indirim vardır belki sitede yoktu....bende inventus dan bir sistemi toplayayım dedim 1-2 ürün hariç vatandan daha iyi fiyatlar şu anda inventus dan alıcam sistemi olmayan 1-2 ürünü sadece vatandan alıcam... İnventus un mağazasından alabiliyormuyuz parçaları acaba direk elden biri internetten sipariş vermen lazım dedi bile elden alan varmı direk mağazasından?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bak kardesim bende sistemi yeni topladım sakın vatandan alma 20 30 fazla olsun inventustan al bana kullanılmıs anakart yolladılar simdide parcalarım tam anakartım yok bekliyor parcalar :( bakalım onlarin eline ulasınca ne olacak para iadesi isteyecegim ve inventustan alacam anakartı haberin olsun

Orijinalden alıntı: riko21

bak kardesim bende sistemi yeni topladım sakın vatandan alma 20 30 fazla olsun inventustan al bana kullanılmıs anakart yolladılar simdide parcalarım tam anakartım yok bekliyor parcalar :( bakalım onlarin eline ulasınca ne olacak para iadesi isteyecegim ve inventustan alacam anakartı haberin olsun

Aynen aga aynen.

Ben bu vatanın ne olduğunu biliyorum hergün kaç kişi şikayet edip konu açıyor ama işte fiyatlar en uygunu orada diye el mahkumdu ama şimdi ne hikmetse 3100 TL topladığım sistem şimdi 3350 TL oldu inventus dan alıcam kafam rahat olucak en azından...

Mağazası varmı işte elden alabiliyornuyuz? Bazıları sipariş ile alman gerekiyor diyor da aklıma takıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: riko21

valla ben kargodan aldım geldim sıkıntı yok iyi paketlemisler.bence superler bundan sonra baska yerden almam kesinlikle en azından kafam rahat internet siparisini verebilirsin .

İnternetten almak isterdim ama kredi kartı kullanmıyorum

• Ben Vatan'dan topladım. Monitör ölü piksel çıktı. Saatlerce kavga ettim. Anca değiştirdiler. Sussaydım onu da yapmayacaklardı. Hyper 212x aldım. Parçaları eksik çıktı. Tam 4 kere farklı Vatan mağazasına gittim. Her gittiğimde hepsi sorunlu çıktı. Eskiden müşteri memnuniyeti vardı ancak şimdi öyle bir durum yok. İnventus'a gelince genelde internet üzerinden sipariş ile çalışıyorlar. Ancak direk gidip elden de alabilirsin. Kadıköy'de yerleri var. Biz gittiğimizde ilk 1 saat bulamadık.Çünkü kafamda hep bir mağaza algısı olduğu için. Apartman dairelerinden birisi. Sadece zilde İnventus yazıyor :D Umarım sorunsuz bir bilgisayar toplarsın.

• Arkadaşlar yazmış, internet üzerinden sipariş veriyorsunuz ürün hazır olduğunda size bildirim geliyor gidip sipariş numarasıyla alabiliyorsunuz yerlerinden. Sipariş vermeden elden para ile satış yapıyorlar mı bilmiyorum sormak lazım.

Kredi kartınız yoksa banka havalesi ilede alabilirsiniz, internet bankacılığından direk yollayabilirsiniz hesaplarına veya akbank btm den para yatırabilirsiniz 5 tl kesinti yapıyordu sanırım, ödeme yaptıktan sonra inventusa yazarsınız ben atm den yatırdım parayı fiş numaram bu dur bu saatte tarihte yolladım diye olur biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 16 Temmuz 2014; 17:14:31 >
    Teknobiyotik güvenilir midir ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kadıköy Yoğurtçu Parkının orada deposu var gidip alabilirsin.Müstakil bina içinde bir daire zaten.

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Arkadaşlar yazmış, internet üzerinden sipariş veriyorsunuz ürün hazır olduğunda size bildirim geliyor gidip sipariş numarasıyla alabiliyorsunuz yerlerinden. Sipariş vermeden elden para ile satış yapıyorlar mı bilmiyorum sormak lazım.

Kredi kartınız yoksa banka havalesi ilede alabilirsiniz, internet bankacılığından direk yollayabilirsiniz hesaplarına veya akbank btm den para yatırabilirsiniz 5 tl kesinti yapıyordu sanırım, ödeme yaptıktan sonra inventusa yazarsınız ben atm den yatırdım parayı fiş numaram bu dur bu saatte tarihte yolladım diye olur biter.

Peki havale ile yollayınca kargo ile mi gönderiyorlar Ürünleri biz mi gidip alıyoruz

Orijinalden alıntı: yanlızkurt007

quote:

Arkadaşlar yazmış, internet üzerinden sipariş veriyorsunuz ürün hazır olduğunda size bildirim geliyor gidip sipariş numarasıyla alabiliyorsunuz yerlerinden. Sipariş vermeden elden para ile satış yapıyorlar mı bilmiyorum sormak lazım.

Peki havale ile yollayınca kargo ile mi gönderiyorlar Ürünleri biz mi gidip alıyoruz

Sipariş aşamasında teslimat bölümü var istersen kargoyla yollarlar istersen ofiste teslimat var onu seçersin ürün hazır olunca haber verirler gider alırsın.

• Biraz once baktimda ana kartlarin nerdeyse hepsinde tedarik sorunu var

quote:

Orijinalden alıntı: yanlızkurt007

quote:

Sipariş aşamasında teslimat bölümü var istersen kargoyla yollarlar istersen ofiste teslimat var onu seçersin ürün hazır olunca haber verirler gider alırsın.

Tamamdır eyvallah hocam

• Novabilgisayar'ı önerebilirim. Vatan haricinde o kadar güzel firmalar var ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.