Şimdi Ara

SSD HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SSD alacağım fakat bilgisayarım sata3 uyumlu olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? sata3 te daha performanslı olduğunu düşündüğüm için özellikle sordum.

• 7 Days Of Funk 7 kullanıcısına yanıt
    Anakarta bakarak anlayabilirsin.
  • anakart bilgisine nasıl ulaşacağım everest tarzı programlar kurmak istemiyorum.biraz da bu yüzden burada soru sordum.
    regedit"dxdiag"..
    Uzerinde yazar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sata 2 veya sata 3 tavsiyem hangisi olursa olsun al tak ssd yi. Gecikme surelerinin sata ile alakasi yok. Dosya aktarim hizlarini etkiliyor. Sata 2 de uzun zaman ssd kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim.

• cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd Arızası Hakkında.
    geçen yıl açıldı
    ssd konusunda yardım.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roledayz

Sata 2 veya sata 3 tavsiyem hangisi olursa olsun al tak ssd yi. Gecikme surelerinin sata ile alakasi yok. Dosya aktarim hizlarini etkiliyor. Sata 2 de uzun zaman ssd kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim.

+1 ek olarak alacağın ssdyide iyice araştır pat diye alma, corsair gs 128gb kullanıyorum gayet güzel tavsiye ederim
  • araştırmayı biraz yaptım ama daha kesin bir karar yok.

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=56068 fiyatı düşündürüyor
    Hocam sata 2 ise Anakart niye o kadar para vereceksin ki. Hepsiburada'da SanDisk 120 gb 208 TL 25 tl çek ile 190 lira 150 lira üstü 50 lira çek veriyor al sana fıstık gibi fırsat.

• notebook sony fit e svf1521nstw anakart modelini bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.