Tam namluya 9x19 mermiyi sürmüş, tetiğe basıcak vaziyetteydimki, bi an düşündüm sizin gibi k*miller yaşarken ben niye ölüyorum, bu günü kutlayalım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 20 Kasım 2020; 13:8:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
intihar edicektim vazgeçtim

-
-
baykuşşşşş
-
İlaç kullanın hocam. Bugün yarın nevrinizi döndürecek birşey yapın, evlenin, yurtdışına gidin felan. Bu kafadaki adama ne söylesek boş ama o ilacı alın, o hayatı değiştirin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HayatDevamEdiyor
İlaç kullanın hocam. Bugün yarın nevrinizi döndürecek birşey yapın, evlenin, yurtdışına gidin felan. Bu kafadaki adama ne söylesek boş ama o ilacı alın, o hayatı değiştirin1 sabah, 2 akşam olmak üzere ilaç kullanıyorum zaten, hemde yıllardan beri
akıl hastalığının bir ilacı yok
ömür boyu mücadele edecen
ben de bir zamanlar şizoydum
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lefter62 -- 23 Mayıs 2021; 22:52:30 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D678282291 sabah, 2 akşam olmak üzere ilaç kullanıyorum zaten, hemde yıllardan beri
Alıntıları Gösterismi ne ilaçların?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rüzqaarismi ne ilaçların?
Alıntıları GösterSabah aldığim "Wellbutrin 300 mg"
Akşam 1.cisi "Sayfren 30mg"
Akşam 2.cisi "Stilizan 1mg"
Fakat stilizanın dozunu arttırmasını istiycem doktordan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adamBu bana intihardan ziyade bi fantazi gibi geliyo ya neyse
quote:
Orijinalden alıntı: HayatDevamEdiyor
İlaç kullanın hocam. Bugün yarın nevrinizi döndürecek birşey yapın, evlenin, yurtdışına gidin felan. Bu kafadaki adama ne söylesek boş ama o ilacı alın, o hayatı değiştirinne ilacı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D67828229Sabah aldığim "Wellbutrin 300 mg"
Akşam 1.cisi "Sayfren 30mg"
Akşam 2.cisi "Stilizan 1mg"
Fakat stilizanın dozunu arttırmasını istiycem doktordan.
Alıntıları Gösterçok ağır ilaçlar arttırmayın dozu özellikle aripiprazol maddesi 30 mg ne demek... bu intihar olamaz başka bir tanı konmuş size :(
-
hayata dönün artık bu şekilde yaşamayı bırakın güzel bir psikolog tedavisi alın kendinizi öldürüyorsunuz bu ilaçlar ile, ilaç gerekli fakat çok uzman bir psikologtan destek almanız şart... kendinizi aksatmayın hayat intihar edileecek kadar kötü değil sadece siz şuan bir fanusun içinde kapalı kalmış ve boğuluyorsunuz bu şekilde de kurtulmanız mümkün olmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X