Şimdi Ara

Interstellar (2014) | Yıldızlararası (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.736
Cevap
48
Favori
187.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PeNcİLMaN

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

IMDb rating 9,2 ve 23 bin kişi tarafından oylanmış. 8,5 ve üzerinde kalır gibime geliyor. Film içeriği hakkında bilgi ve spoiler verecek arkadaşlar lütfen üst kısımdaki "Spoiler" butonuna tıklayıp bu kodlar içerisine yazsın.

İlkin 9,6 ile giriş yapmıştı. Özellikle 40 yaş üstü bayanlar 6 puan veriyor ortalama olarak. Bayanlar puanı düşürüyor

Onlara ask filmi olsun anca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17:45 akasya imaxdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

17:45 akasya imaxdeyim

Spoilersiz yorumlara acigiz dostum :)

• Ya bu cinemaximum atlantis nasil bir sinema Fury yok bu yok

• Beyler filmin dili çok ağır mı? İzleyip gelen biri yazabilir mi? Almanca dublaj izlemek istemiyorum. İngilizce de çok çok ağırsa izleyemem. Almanca ve ya Türkçe altyazılı olmuyor burada ki sinemada.
  • biletler hazır akşam seansına..

bugün gidip aldım işte, adama ortalardan olsun dedim aldığım cevap erken gel yer bulursun size dememiş miydim önceden bizde böyle diye sinema kültürü yok. ayrıca film salon 2 de.. 3d değil büyük olan salona almadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: estefanik

Nasıl ankamall kapalı olur ya hobbite yetişir mi dersiniz ankaralılar ?

15 ocakta açılacakmış ankamall un sinema. hobbit için bende imax i 15 ocaga kadar bekleyeyim diyorum. ama dayanamam gibi :D
  • Filmden şimdi geldim.Güzel bir film olmuş kıyaslamak istersem Nolanlar bana göre Inception'dan daha iyi bir iş çıkarmış.Bana Contact filmini feci şekilde andırdı.

İşin fizik kısmı çok derinlere girmeden yüzeysel şekilde gayet güzelce anlatılmış,fizikçi olmaya gerek yok Discovery Science'da 3-4 astrotfizik belgeseli izleyenler terimlere yabancılık çekmeyecektir.

Eleştirebileceğim tek kısım filmin gerilim kısımlarında müziğe aşırı yüklenilmiş yani birazdan bir halt olacağını bağıra bağıra(burada "bağırma" mecaz değildir,üflemeli çalgılar kulağı rahatsız edecek seviyede) söylüyor film,o olacak şeyleride aşağı yukarı tahmin edebildiğinizden heyecan kaçırıcı oldu benim için.

Puan vermek istersem 8.0 derim.İmdb'deki puanı Nolan filmi olmasından kaynaklı,filmde 9.0 üstünü hakedecek bir oyunculuk yok.Senaryo ve konu özgün olabilir ama bana göre bu bir filmin tek başına 9 puan üstü almasına yetmez.

Filmde 3D'lik pek bir sahne yoktu.3D izleyerek seyir zevkinizi bozmayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 7 Kasım 2014; 18:55:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

Filmden şimdi geldim.Güzel bir film olmuş kıyaslamak istersem Nolanlar bana göre Inception'dan daha iyi bir iş çıkarmış.Bana .Contact filmini feci şekilde andırdı.

İşin fizik kısmı çok derinlere girmeden yüzeysel şekilde gayet güzelce anlatılmış,fizikçi olmaya gerek yok Discovery Science'da 3-4 astrotfizik belgeseli izleyenler terimlere yabancılık çekmeyecektir.

Eleştirebileceğim tek kısım filmin gerilim kısımlarında müziğe aşırı yüklenilmiş yani birazdan bir halt olacağını bağıra bağıra(burada "bağırma" mecaz değildir,üflemeli çalgılar kulağı rahatsız edecek seviyede) söylüyor film,o olacak şeyleride aşağı yukarı tahmin edebildiğinizden heyecan kaçırıcı oldu benim için.

Puan vermek istersem 8.0 derim.İmdb'deki puanı Nolan filmi olmasından kaynaklı,filmde 9.0 üstünü hakedecek bir oyunculuk yok.Senaryo ve konu özgün olabilir ama bana göre bu bir filmin tek başına 9 puan üstü almasına yetmez.

Filmde 3D'lik pek bir sahne yoktu.3D izleyerek seyir zevkinizi bozmayın derim.

Inception filminden iyi diyorsun ve 8 veriyorum demişsin

• Inception'un puanı bende 8 değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 7 Kasım 2014; 18:54:39 >
  • Beyler şöyle birşey çıktı filmdne sonra izleyeceğim

Interstellar Nolans Odyssey 720p HDTV x264
  • Bursa CarrefourSA Cinemaximum'da gosterime girmemis saka gibi!

• Film muhteşemdi.Mümkümse imax olarak izleyin.

• Nolan finalde yine Inception gibi bize birakmış herşeyi.Bana öyle geldi.Yani Dr.Brand ile eve mi dönecek ? Yoksa orada mı kalacak ?
    Valla bayağı karışık ama yer yer öyle sahneler varki insani çekiyor.Ben bilimkurgu sevmem.Bu filme bayıldım diyemem ama etkileyici film.
    Uzatmadan soruyorum ; filmde alternatif gelecek vs gelecek geçmiş karışması gibi bir şey mi oluşuyor ? Orada Cooper ile Brand el sıkışması olayından sonra kafam allak bullak oldu ? 2 tane Cooper olmuş olması gerek ? Cooper nasıl kurtarıldı ? O kurtarıldı ise neden Brand kaldı ? Onu neden almadılar ? Yoksa eve dönen Cooper ranger içindeki Cooper mi oldu ?

Son olarak artık IMAX deneyemini tam olarak ses değil görüntü olarak da yaşayabilmek istiyorum ! IMAX adı altında sadece dev perde ve daha güçlü ses sistemi yetmiyor.Hadi ses tamam görüntü olarak tek fark daha büyük olması yani.

• Konuyu antinolanistler basmış
  • Filme bugün ilk defa denediğim IMAX kalitesinde gittim. Gerçekten çok güzel bir duyguydu. Görsellik olarak gerçekten hiçbir farkı yoktu filmin. Gravity i hatırlarsınız ne kadar gerçekti değil mi bununda ondan hiçbir farkı yok. Ayrıca filmde anlattığı bilim ne kadar araştırmışda olsanız sizi bizi hepimizi aşıyor. Ülkemizde bu yüzden pek sevileceğini sanmıyorum. Film gerçekten güzeldi arkadaşlar. Bilimi, uzayı ve bilim kurgu filmlerini seviyorsanız hiç durmayın gidin ve filmi izleyin.
  • Film tam bir Mindfuck, az önce bitti. Inception'dan zibilyon kat soru işaretleri ve kurgu var. Tek seferde izleyipte anladım demek mümkün değil.

Tek kelime ile muazzam bir şaheserdi ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müzikler nasıldı acava merak ediyorum alıntı yaparak cevap verirseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Müzikler nasıldı acava merak ediyorum alıntı yaparak cevap verirseniz sevinirim...

Tam Inception gibi yerinde devreye giriyor ve felaket geriyor insanı, film de anlatılmak isteneni, olayları müzikler sayesinde yaşıyorsun, Zimmer bu film ile farklı türlere, psikolojiye işleyen tonlara yönelmiş direk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.