Şimdi Ara

Interstellar (2014) | Yıldızlararası (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.743
Cevap
49
Favori
189.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın filme gitmeyi düşünüyorum da, dublaj mı yoksa altyazılı mı? Dublajsa gitmeyeceğim de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Electronic2

Yarın filme gitmeyi düşünüyorum da, dublaj mı yoksa altyazılı mı? Dublajsa gitmeyeceğim de.

Altyazılı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****

Çinde film 1 hafta geç girmesine rağmen abd gelirine yaklaştı.abd için beklenen gelirin çok çok gerisinde kaldı film.ne beyinsiz bir toplum şu abdliler.mal gibi açlık oyunları 2 hafta sonra vizyona girmesine rağmen 100 milyon dolar daha fazla gelir elde etmiş.

açlık oyunlarının kitabı daha heyecanlı.
  • Filmden az önce çıktım ekleme yaparım yoruma ...

• Merhaba.Filmi bugün lMAX olarak izledim - Beylikdüzü / MarmaraPark 'ta dersten çıkınca izledim - . Film hakkında gerçekten çok iyi yorumlar dolanıyordu sosyal platformda ve forumda da ciddi anlamda bir sayfa sayısına ulaşmış film.

Bugün izledim ve keyif aldım ancak ne yalan söyliyeyim ; Anlamadım filmi.Burada bir çok tartışma çıkmış.Yine Donanımhaber gücünü göstermiş ( Uzay Mühendisleri / Pilotlar / Çevre Mühendisleri ) ama arkadaşlar film gerçekten kolay değildi anlaması.

İnanılmaz kopukluklar oluştu filmde benim için.Burada sormayacağım ve yazmayacağım hem spoiler olmamasından , hemde aynı sorulara birçok cevap verilmesine gerek olmadığından...

Özetle : Filmde en çok hoşuma giden şey ;
    Solucan deliğine girişimiz ve o sırada , olan olaylardı . Ek olarak ; Murphy'nin babasının peşinden gidişi... Ben inanılmaz duygu dolu oldum o sahnede.

Güzel bir bilim-kurgu filmiydi , kopuk ve yorucu senaryo gibi geldi bana . Özellikle karadeliğe girdiği sıra inanılmaz sıkıldım!

• Benim de coop giderken geri sayım başlıyor, arkadan murph koşuyor ya, o sahne hoşuma gitmişti baya. İyi bağlamışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Benim de coop giderken geri sayım başlıyor, arkadan murph koşuyor ya, o sahne hoşuma gitmişti baya. İyi bağlamışlar

Coop arabayla giderken yanındaki yorganları kaldırıp bakıp ağlıyor sonra da geri sayım başlıyor kız koşuyor.O sahnede müziğinde etkisiyle gözlerim doldu.Bir de gelen mesajlara baktığı sahnede.Bir de sondaki sahnede biraz

• İzlemeyenler için imkanınız varsa bu filmi IMAX salonunda izleyin..
  • GÜZEL FİLMDİ 10/8
  • Ya beyler yarin gidiyoruzda IMAX kalkmis normal gidicez sizce güzel olurmu?

• 1 hafta kaldı
  • Hasılatı söyleyin beyler
  • Filmi bilimsel yönden saçma ve komik bulan arkadaşlara popüler bilimin (Popular Science Türkiye) bu ay çıkan aralık sayısını bi zahmet alıp filme ilgili bölümünü okumalarını tavsiye ediyorum. Bu projenin arkasında hayatını bilime adamış Kip Thorne gibi bir insan varken ve filmin galasına Stephen Hawking de dahil ünlü bilim insanları davet edilmişken sizce film nasıl dediğiniz kadar saçma olabilir ki? Yok efendim neden sera yapmıyorlarmış, yapay besin üretmiyorlarmış bilmem ne. Yahu bu insanlar senin 1 dakikada düşünüp bulduğun bir sera yapmayı akıl edemeyecek kadar aptal mı? Böyle yorumları okudukça sinirden tırnaklarımı yiyorum valla. Gelişen teknolojiden ötürü dünyanın küresel dengesinin bozulması ve dünya atmosferinin bir noktadan sonra yaşanamaz hale gelmesi, dolayısıyla bunun yaşadığın yeryüzü yani toprağı ve toprak üzerinde yetişen doğal besinlerimizi etkilemesi çok mu saçma? Adam filmde bağıra bağıra söylüyor açlık çeken son insalar ilk önce BOĞULARAK ÖLECEK diye. Ama nedense bunların hiçbiri bazı insanlar için "yeterli" kıyamet hissi oluşturmuyor. Hem de gerçek dünyada nüfus artışı ve gelişen teknolojinin doğaya etkisi (özellikle atmosfere) gayet net ve biliniyorken. Filmde sadece NASA'nın yaklaşık 40 yıl önce keşfettiği bir anomali yani solucan deliği aracılığıyla yaşanabilir başka gezegenler araması konu alınıyor. Diğer insanların dünyanın bu kötüye giden durumuna başka çözüm bulmak için neler yaptığı gösterilmiyor ki bu da zaten ismi YILDIZLARARASI ve süresi 3 SAAT olan bir film için gayet beklenen bir durum. Ne yapsınlar yani? Biyologların yaptığı çalışmaları falan da mı anlatsınlar? Kimsenin başka bir çözümle uğraşmadığını nereden biliyorsun? Onu geçtim filmde NASA'nın solucan deliğine insanlar göndermesi sanki bir anda olan bir durummuş gibi "eleştiri" yapanlar bile var. Yahu adamlar solucan deliğini bulalı 40 YIL OLMUŞ be. Kim bilir o süreç içinde ne çalışmalar yaptılar. Hiçbir şey solucan deliğini bulup haydi buraya insan gönderelim diye gelişmiyor yani. Ki filmde solucan deliğine insan göndermeden önce sonda gönderdikleri de belirtiliyor. Buna göre bulunan 12 yaşanabilir ihtimali olan gezegenlere 12 ayrı astronot gönderiyorlar ki biz sadece 3 tanesinin kaderini öğrenebiliyoruz. Diğerlerinin ne halde olduğu anlatılmıyor bile. Böylesine içinden en az 10 ayrı film daha çıkarılabilecek bir konuyu 3 saate sığdırabilmek de ayrı bir başarı. Ayrıca bu filmi Contact ile kıyaslayanlar da olmuş. Bunun gibi saçma bir film yerine Contact gibi gerçek bir bilim kurgu filmi izleyin diyecek kadar ileri gidenler de var. Yahu kardeşim sen biliyor musun ki o senin dediğin Contact filminin arkasında sadece Carl Sagan yoktu, bu filmin yapımcısı Kip Thorne da vardı? Hiç zannetmiyorum. Filmi beğenmeyebilirsiniz ve konunun daha farklı bir şekilde işlenmesi gerektiğini düşünebilirsiniz, buna saygım sonsuz ama şu "saçma" kelimesinden cidden nefret ediyorum. Filmin tabii ki hataları da yok değil. Ama olumsuz eleştiri yapıyorsanız adam gibi yapın o eleştirinizi. Mesela ben filmde dünyanın kötü gidişatını sadece kendi içlerinde gösterip evrensel boyuta inmemelerini ve filmin finalinde de kurtulan insanların sadece Amerikan aileleriymiş imajını çizmelerini pek beğenmedim. Ya da koskoca NASA'da çalışan bir profesöre akülü tekerlekli sandalye bile temin edememeleri de tuhaf geldi. Ama yine de bu benim için filmin kötü olduğu anlamına gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jmz -- 11 Aralık 2014; 21:19:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

Hasılatı söyleyin beyler

595M $

• Film mükemmeldi tek kelimeyle fakat reklamını hiç yapamamışlar, insan fragmana bakınca pek bir beklentisi olmuyor ne yalan söyleyim ama kesinlikle izlenilmesi gerek son derece müthişti. Görebildiğim tek olumsuz yönü bazı 1-2 sahnenin türk dizisi kıvamında uzun uzadıya gösterilmesiydi.

• vizyondan kalkmadan tekrar mı izlesem ne yapsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

Ya beyler yarin gidiyoruzda IMAX kalkmis normal gidicez sizce güzel olurmu?

Olur olur

• parçaları şimdi CMSS Upmix le dinliyorum.. sanal 5.1 yapıyor bir dts - z+ değil ama idare eder..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

vizyondan kalkmadan tekrar mı izlesem ne yapsam

hocam 3 defa izledim çok memnunum
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.