Şimdi Ara

İnterrail rotası tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
3.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu yaz interrail yapmayı düşünüyoruz 2 kişi ama çok fazla dolambaçlı olmicak güneyde belli bir çizgide gidip gelmeyi düşünüyoruz.

istanbul(uçak)-Roma-floransa-milano-nice-barcelona-marsilya-lyon-torino-Bologno-istanbul(uçak)

Sizce nasıl bir plan bu kusurları dezavantajları nelerdir? 22 gün içinde 10 günlük olan flexi bileti almayı düşünüyoruz ve gezi 15-16 günde biticek.

• güncel
  • İlle güney olsun diyorsan, ki bence çok iyi bir fikir değil, rotana Madrid' i de eklemeni ve Lizbon dönüşü yapmanı öneririm. İtalya' dan git, sonra tekrar dön, Fransa' dan git, tekrar dön şeklinde olmuş, anladığım kadarıyla Barcelona' yı görmek için bu şekilde bir hat çizmişsin.
  •  İnterrail rotası tavsiye?

Yukarıda ki grafikten önce ülkeleri seçelim daha sonra ülkeler için şehir rotası belirleriz.
     İnterrail rotası tavsiye?

• quote:

Orijinalden alıntı: chuck_bartowski

İlle güney olsun diyorsan, ki bence çok iyi bir fikir değil, rotana Madrid' i de eklemeni ve Lizbon dönüşü yapmanı öneririm. İtalya' dan git, sonra tekrar dön, Fransa' dan git, tekrar dön şeklinde olmuş, anladığım kadarıyla Barcelona' yı görmek için bu şekilde bir hat çizmişsin.

Hocam rotaya kuzey yerleri eklemedik çünkü bu şehirleri acele etmeden yavaş yavaş gezmek ve yollarda o kadar da zaman harcamak istemiyoruz. Bide zaman kısıtlı 15 günde bitmesi gerekiyor.

Lizbon uzak ihtimal ama Madrid'e gideriz kesin barcelona'dan 2 günlük. tam geldiğimiz rotadan dönüyo gibi oldu ama çokta sıkıcı olmaz heralde. Giderken uğramadığımız yerlere dönerken uğrarız diye düşündüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Ülkeler italya-fransa-ispanya olucak gibi hocam çok yukarlara gitmicez bunları sindirerek gezicez. Paris'e filan gittik zaten oralara gerek yok güney şehirleri merak ediyorum.

Bu arada bu gezi için hangi interrail bileti uygun olur?

5 gün flexi az kalır heralde, 10 gün flexiyle de 15 devamlı olan arasında para farkı yok pek. O yüzden 15 continus yapıcaz herhalde.
  • güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Booking rezervasyon hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Prag Budapeşte Airbnb kullanmak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • D&R'da ülkelere göre ve o ülkelerin bölgelerine göre (örneğin: güney doğu fransa) gezilecek yerleri gösteren ve anlatan el kitapçıkları var. onlara bakarak da rotanıza karar verebilirsiniz.
    interraili tam bilmiyorum. eğer hızlı tren değil ise çok zaman kaybı demek. normal seferler her istasyonda durur. gezmekten daha çok trende geçmesin zaman. hızlı tren ise hepsine gayet yetişirsiniz ama
  • 22 gün rota verebileek var mı
  • Bende yaz için yavaş yavaş rota çıkarma işlerine girdim eğer konu sahibi 2 yıl önce turu yaptıysa tavsiyelerde bulunabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 12 Şubat 2015; 21:10:13 >
  • İstediğiniz yerlerden bazılarını yazarsanız rota ve diğer bütün konularda yardımcı olabilirim
  • ananni A kullanıcısına yanıt
    Roma-Floransa-Venedik-Nice-Monte Carlo- Barcelona-Sevilla-Madrid- Paris-Brugge-Brüksel-Amsterdam-Berlin-Frankfurt

su rotaya gün verebilir misiniz 22 sürekli

Eski kullanıcı adı: SkyDE

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • interrail, rota ve bütçe önerileri v.s. ile ilgili güncel kendi yorumlarımızdan oluşan geniş rehberi şurada bulabilirsiniz;

http://www.kesfetsene.com/interrail

Ayrıca ülke menülerinden gezdiğimiz şehirlere bakabilir, şehirlerin sağ üst köşelerinde oralar için önerdiğimiz süreleri görüp şehir detaylarını inceleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuF Koo7

Roma-Floransa-Venedik-Nice-Monte Carlo- Barcelona-Sevilla-Madrid- Paris-Brugge-Brüksel-Amsterdam-Berlin-Frankfurt

su rotaya gün verebilir misiniz 22 sürekli

Eski kullanıcı adı: SkyDE

Roma(2-3)-Floransa(2)-Venedik(1-2)-Nice-Monte Carlo(Nice+Monte Carlo 1 gün yeterli çok gezecek yer yok)- Barcelona(2)-Sevilla(1-2)-Madrid(2-3)- Paris(2-3)-Brugge(1)-Brüksel(1)-Amsterdam(2)-Berlin(2-3)-Frankfurt(1)

Sevilla ve Frankfurt hakkında tam bilgim yok ne kadar süre gerekir gezmen için onları tahmini yaptım. 1-2 yada 2-3 dediklerimi sen karar verebilirsin tam gününe. Floransa'ya gitmişken Pisa'ya da uğramalısın.
  • ananni A kullanıcısına yanıt
    Hocam 15 gün sürekli rotan var mı batı avruppa

• ilk aklıma gelen şöyle oldu madem batı ve 15 gün.

valensiya(2)-madrid(2)-barcelona(2)-paris(2-3)-brüksel(1)-brugge(1)-amsterdam(2) tam 15 olmadı sanırım sen istediğin yerleri de eklemeler yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ananni

ilk aklıma gelen şöyle oldu madem batı ve 15 gün.

valensiya(2)-madrid(2)-barcelona(2)-paris(2-3)-brüksel(1)-brugge(1)-amsterdam(2) tam 15 olmadı sanırım sen istediğin yerleri de eklemeler yaparsın.

Hacam italyadan baslatsan nasıl yaparsın

• quote:

quote:

Roma(2-3) - Floransa+Pisa(2) - Monaco+Nice+Cannes (1-2*) - Barcelona (2) - Madrid(2) - Bordeaux (1-2) - Paris (2-3) - Amsterdam (2)

*Tavsiyem 1 gün yeterli çok gezilecek yer yok. Kalıp daha fazla denize girmek isteyebilirsin o yüzden 1-2 yazdım.

• quote:

quote:

quote:

Roma(2-3) - Floransa+Pisa(2) - Monaco+Nice+Cannes (1-2*) - Barcelona (2) - Madrid(2) - Bordeaux (1-2) - Paris (2-3) - Amsterdam (2)

*Tavsiyem 1 gün yeterli çok gezilecek yer yok. Kalıp daha fazla denize girmek isteyebilirsin o yüzden 1-2 yazdım.

Hocam barcelona ya gitmiştim nereyle değiştireyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam barcelona ya gitmiştim nereyle değiştireyim

Valensiya olabilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.