Şimdi Ara

İnternetten Para Kazanmak ( Yandex Toloka ) 3 GÜN SONRA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
20
Favori
32.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git

İnternetten Para Kazanmak ( Yandex Toloka ) 3 GÜN SONRA


(En Son Oy Tarihi: 14.6.2023)
Giriş
Mesaj
  • İstanbul Kartalda yaklaşık 3 Günde 25 tl yapmıştım saha görevi ile çünkü yakın çevremde hiç görev yoktu. Benle beraber yapan kişiler vardı. Uygulamayı unuttum silmemişim. Şimdi marmaristeyim uygulamayı 3 gün önce açıp baktım, aman tanrım her sokakta 5 görev var. Her sokaktan 10 tl kazandık kuzenle toplan 310 tl kazandık 3 günde. Sonra tatil ziyan olmasın diye ugrasmadım. Şimdi sahile giderken filan araçla değil yürüyerek farklı yollardan gidiyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu sahibine teşekkürler bu arada sayesinde uygulamadan haberim olmuştu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rica ederim , paylaşmak güzeldir :)). Sizlerin işine yaramış olması beni daha çok mutlu ediyor.
  • Takibe almıştım boşluk bulunca inceledim ve üye oldum az önce.
    PC'de sıkıcı gibi ama mobilde etrafımda tonlarca yer çıktı. Günde sanırım 18 görev alınabiliyor, ortalama 5,5$ yapar ki 1-2 saat için ideal bir ücret. 10 gün kadar zorlayacağım bakalım neler olacak :)
  • basturkemin B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,sonuçlarınızı bekliyorum :)
  • Bende şu uygulamayı buldum, Türk birisi yapmış galiba. Geliri iyi gibi geldi en azından girip 5 kez çark çevirip çıkıyorum vakit harcamadan para birikiyor, başka oyunlarda mevcut. Birde 5tl olunca banka hesabına para yatırılabiliyor. Referans sistemi biraz gereksiz olmuş 0.10 lira yani (10 kuruş) veriyor birisi referans ile üye olunca. İsteyen deneyebilir. Referans kodumu da yazayım, referans ile üye olanlara teşekkür ederim.
    REFERANS kodum : 29231
    uygulama linki :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kazanmax.cevirkazan&hl=tr
    bol kazançlar.




  • htalhayerli H kullanıcısına yanıt
    Merhaba,bunlar gibi bir çok uygulama var ama güven olmuyor bir süreödeme alıyorsunuz sonra uçup gidiyorlar veya siz ödeme almadan gidiyorlar.Benim tanıttığım Yandex olduğu için güvenilir.
  • artık tolokanın sistemi değiştiği için kazançlar berbat gidiyor, Eskiden saha görevi kabul edilirken geçen yapmmış olduğum saha görevinin 10 tanesinin 7 si reddedilerek puanım düşürüldü, Yetişkin içerik görevlerinin ücreti düşürüldü, ayda 20 dolar bile kazanamıyorsunuz saatlerce pc başında sayfa yenileyerek görev gelmesini bekliyorsunuz.. Sistemde eskiyim ve puanım 825 , yeni başlayacak olanlara tavsiyem büyük hayaller kurarak girmeyin yoksa üzülürsünüz.. Sisteme dahil ettiğim 6 arkadaşımdan 4 ünü yetersiz başarı diyerek banlayıp paralarını içeride bıraktılar bilginize.. Sistemde 1 cent bile bırakmayın kazanınca hemen çekin kazanabilirseniz tabi
  • htalhayerli H kullanıcısına yanıt
    Onun yerine napolyon uygulamasını indir daha iyi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkhan92

    artık tolokanın sistemi değiştiği için kazançlar berbat gidiyor, Eskiden saha görevi kabul edilirken geçen yapmmış olduğum saha görevinin 10 tanesinin 7 si reddedilerek puanım düşürüldü, Yetişkin içerik görevlerinin ücreti düşürüldü, ayda 20 dolar bile kazanamıyorsunuz saatlerce pc başında sayfa yenileyerek görev gelmesini bekliyorsunuz.. Sistemde eskiyim ve puanım 825 , yeni başlayacak olanlara tavsiyem büyük hayaller kurarak girmeyin yoksa üzülürsünüz.. Sisteme dahil ettiğim 6 arkadaşımdan 4 ünü yetersiz başarı diyerek banlayıp paralarını içeride bıraktılar bilginize.. Sistemde 1 cent bile bırakmayın kazanınca hemen çekin kazanabilirseniz tabi
    Söylediklerinizin aksine 1,5 ayda 553.1 reyting'e ulaştım ve günde 2 dolar ortalama kazancım var. Toplam 3 saat kadar zaman ayırıyorum. 14.00-16:00 arası konuşma kaydı geliyor, 22:00-23:30 arası haritada saçma sonuçlar ve yetişkin içerik geliyor. bir günde 3,4 dolar kazandığım bile oldu.

    Görevlerin doğru yapılıyor olması gerçekten fark ettiriyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcgoktug

    Söylediklerinizin aksine 1,5 ayda 553.1 reyting'e ulaştım ve günde 2 dolar ortalama kazancım var. Toplam 3 saat kadar zaman ayırıyorum. 14.00-16:00 arası konuşma kaydı geliyor, 22:00-23:30 arası haritada saçma sonuçlar ve yetişkin içerik geliyor. bir günde 3,4 dolar kazandığım bile oldu.

    Görevlerin doğru yapılıyor olması gerçekten fark ettiriyor.

    Alıntıları Göster
    sistemde uzun süredir varım, siz daha yeni olduğunuz için pek birşey görmediniz diye tahmin ediyorum.. Yetişkin içerik görevi bazı dönemlerde hata yapmadığın halde sürekli puan düşürüp sınav vererek aylarca görev yapamaz hale bile getiriyor.. yetişkin içerikten günde 10 dolarları bile görmüş birisi olarak söylüyorum ki artık sistem eskisi gibi değil.. Eskiden kısa görevlerde 0.06 cent verirken şu an görevler kısa diye kafasına göre 0.01 cente kadar düşürüyor.. Görevlerdeki hataları ısrarla yönetime yazdığım halde asla düzeltmediler.. bi çok sistem sorunu ve hatalar ile halen birşeyler yapmaya çalışıyorlar.. 2 saatte 3-4 dolar kazanmak vakit kaybı bence.. Saha görevleri eskiden 0.40 cent -1.5 dolar arasıyken şu an 0.10-.0.30 arası ücret veriliyor ki günde 100 mekan bile yapmak imkansız sabahtan başlasan ! günde 30 dolar bile imkansız sabahtan akşama kadar dolaşsan yarısından fazlası bi şekilde bahane bulunarak reddediliyor.. Toloka ilk kurulduğundan beri sistemdeyim.. Geçmişte kazandıklarımızın çeyreğini kazanıyoruz... Ses kayıt görevi eskiden eskiden ne yazsan kabul ediyordu ancak şu an büyük harf küçük harfe bile duyarlı hale getirmişler.. ses kayıt görevi yapılamaz hale gelmiş.. Bizim toloka kullanıcıları wp grubumuz var sürekli irtibattayız ve herkesin büyük sorunları var.. Sizler geç kalmışsınız kazanan kazandı tolokadan :) bu saatten sonra umut beklemeyin




  • gkhan92 G kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz sorunlar bende şimdilik yok. Yetişkin içerik için puanım pek düşmüyor, düşer ise sınava girip tekrar yükseltiyorum. Ses kaydından her gün 1 dolara yakın kazanıyorum ve toplamda 2237 görev yaptım, hiç reddedilen olmadı.

    Ses kaydı için açıklamada yazdığı gibi çalışıyor. "- Metinde küçük büyük harf önemli değildir. Büyük harfler de küçük harfler de uygundur." Ben herhangi bir sorun yaşamıyorum, hepsini kabul ediyor.

    Büyük paralar kazanmak gibi bir amacım yok zaten, bilgisayar başındayken zaman öldürüyorum. Bu kadarı yeter bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 21 Temmuz 2019; 17:36:45 >
  • Naskl gidiyor işler bulunduğum ilçede onlarca saha görevi var uğraşayım mı sizce.kabaca bulunduğum ilçede 1000den fazla nokta vardır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.