Şimdi Ara

internetten monopoly??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar netten okey tavla vs. gibi monopoly oynayacak site yok mu?birlikte anlaşıp oynayalım..ben çok keyif alıyorum da monopoly den (= merak ettim sadece..

• güncelll yok mu hiç niyeti olan
  • Online veya Multi yok galiba
  • Büyük ihtimal yok.
    Ama okey tavla vb içinwww.gamyun.net güzel
  • yaa bende monopoly hastasıyım....bulan olursa bu konuda yazsın arkadaslar süper olur....
  • Buraya bir bakın

http://www.monopolylive.com/
  • kardes sağol ama o site para istio...ücretsiz bi site arıoruz biz ve online..herkesde denesin bence cok eğlenceli olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.downloadtr.com/program.asp?id=3873

Şuraya bir bakın yarın sabah indireceğim deneriz beraber..
  • o bende var ama kimsede olmadığı için yapamıyoruz

ama uğraşmak isteyen olursa hamachi falan yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 16 Mayıs 2008; 11:12:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

o bende var ama kimsede olmadığı için yapamıyoruz

ama uğraşmak isteyen olursa hamachi falan yaparız

ugrasırız bi deneriz..ben indiremedim hala indieyim haber ederim
  • Arkadaşlar bulabildinizmi ? ben internetten bugun arastırdım bıtane buldum 200kusur mb onlıne deıl fakat hıc begenmedım goruntuler fln cok kotu aslında olsa soyle turkce Etiler Levent fln olucakki tadı cıkıcak onlıne olsa cok guzel olur aslında olmıcak bısey degıl doyum olmaz zevkıne valla sız bulabıldınız mı ? bende arıyorum bı sonuca varırsam burdan paylasırım
  • Bende gerçek monopoly var ve iki tanede oyunu çok zevkli oyun ya bu arda biri kredi kartı ile oynanıyo para yerine bende hem paralısı hemde kredi kartlısı var
  • arkadaşlar var bende 400küsür mb.oynarız derseniz upload edeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: lethegrn

arkadaşlar var bende 400küsür mb.oynarız derseniz upload edeyim

Hocam upload edersen süper olur
  • ok koymaya çalışırım
  • Benim bilgisayarda vardı bi aralar Monopoly ama bilgisayara karşı eğleniyoduk,online değildi.
  • ya bende online oynayabileceğimiz bir monopoly arıyorum yukarıda arkadaşın verdiği linki indiriyorum.
    Lethegrn, Sende upload yapabilirmisin ? veya tam adını felan ver internetten araştırayım. çünkü 400 mb lik ilk defa duyuyorum. Bende offline var 30 mb bilgisayarla oynuyorsun.
  • bendede 300 küsür mb lik monopoly 3 var. online seçeneğide var. hatta hamachiden oyunun odasını görebildik fakat bağlanamadık. varmı monopoly 3 ü online oynayabilen?
  • Hamachiden oynayabiliryorsak çok iyi olur :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.