Arkadaşlar merhaba, Yılbaşındaki kısıtlamalar için kutu oyun(monopoly) almaya karar verdim, fakat hangisini alacağımı bilemedim. Monopoly'nin çok fazla farklı teması var, bunların hangisi içerik olarak daha iyi ? Hangisini önerirsiniz ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 25 Aralık 2020; 12:4:57 > |
Kutu oyun(Monopoly) tavsiyesi ? [ÇÖZÜLDÜ]
-
-
Klasiğin dışındakiler çocuk oyunu.
-
Bencede original al -
Steamde belesi var -
dijitalini alma bence diğer seçeneklerde şehirler ve ilçeler değişiyor diye biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Katiller de AğlarKlasiğin dışındakiler çocuk oyunu.
Hocam mesela klasik oyunuyla, örnek veriyorum İstanbul temalı oyunu, yapı olarak farklı mı ? Yani klasik daha dolu içeriğe sahipken diğerleri basit bir yapıda mı ?
Bunları birbirinden ayıran nedir ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: oyuncu11790Hocam mesela klasik oyunuyla, örnek veriyorum İstanbul temalı oyunu, yapı olarak farklı mı ? Yani klasik daha dolu içeriğe sahipken diğerleri basit bir yapıda mı ?
Bunları birbirinden ayıran nedir ?
Alıntıları GösterMonopoly klasik bildiğimiz monopoly. Yani yetişkinler için oynanabilir. Monopoly klasik tasarımıyla ve seri oynanış tarzıyla çocuklara hitap etmediği için diğer paketler çıktı.
Klasik dışındaki versiyonlar ve temalar tamamiyle çocuklara pazarlanmaya yönelik. Örnek olarak Monopoly Cheaters Editionda uyduruktan bir kelepçe ve saçma sapan görevler var. Oyunun temel mantığının dışında.
-
Bende onun türkiyesi var. Paralarla güzel olsada kaybolabiliyor yada dizmesi zor oluyor ben elektronik bankacılığı öneririm -
monopoly klasik iyidir hocam. elektronik bankacılık filan biraz çocuk işi bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Katiller de AğlarMonopoly klasik bildiğimiz monopoly. Yani yetişkinler için oynanabilir. Monopoly klasik tasarımıyla ve seri oynanış tarzıyla çocuklara hitap etmediği için diğer paketler çıktı.
Klasik dışındaki versiyonlar ve temalar tamamiyle çocuklara pazarlanmaya yönelik. Örnek olarak Monopoly Cheaters Editionda uyduruktan bir kelepçe ve saçma sapan görevler var. Oyunun temel mantığının dışında.
Alıntıları GösterAnladım hocam, bazıları pazarlamak adına farklılıklara sahip fakat işlevsel değiller...
Ben buradaki yorumlardan ötürü, Monopoly klasik ile Monopoly İstanbul arasında kaldım, bu ikisi arasında oynanış farkı var mı ? Yoksa aynı oyunun farklı şehirlere sahip versiyonları mı oluyor ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: haydar paşa
Bende onun türkiyesi var. Paralarla güzel olsada kaybolabiliyor yada dizmesi zor oluyor ben elektronik bankacılığı öneririmHocam elektronik bankacılık, oyun esnasında banka olan kişiyi fazla yoruyormuş :) Birde cihaz hızlı bozuluyor diye duydum, oyun işlevsizleşir. O yüzden dijital bankacılık güzel gözükse de tercih etmiyorum. :)
-
Elektronik sakın alma. Kolaylaştırmak yerine daha da zorlastiriyo -
quote:
Orijinalden alıntı: Jeremy Klaksonmonopoly klasik iyidir hocam. elektronik bankacılık filan biraz çocuk işi bence.
Hocam dijital bankacılık almayacağım, fakat merak ettiğimi tam anlayamadım :)
Monopoly klasik içerik olarak, Monopoly İstanbul ile aynı mı ? Yani kartlar, paralar, piyonlar, maketler eşit sayıda, oynanış mantığı aynı, tek fark teması ve şehirleri mi ?
-
Kutu oyun denince benim aklıma daha yeni şeyler geliyor artık monopoly yerine
https://neotroygames.com/kutu-oyunlari/
3-8 kişiyseniz inanılmaz zevkli şeyler var burda ama ne istediğinize göre değişir, ve öğrenme süreci de var tabii yeni bi oyuna herkes keyifle başlayamaz, bazı kişiler yeni bi oyun öğrenerek konfor alanından çıkmakta zorlanabileceği için -
quote:
Orijinalden alıntı: Drummer07
Kutu oyun denince benim aklıma daha yeni şeyler geliyor artık monopoly yerine
https://neotroygames.com/kutu-oyunlari/
3-8 kişiyseniz inanılmaz zevkli şeyler var burda ama ne istediğinize göre değişir, ve öğrenme süreci de var tabii yeni bi oyuna herkes keyifle başlayamaz, bazı kişiler yeni bi oyun öğrenerek konfor alanından çıkmakta zorlanabileceği içinÖneri için teşekkürler, hocam herkes benim gibi yeniliklere açık olsa ne oyunlar alacağım ama maalesef :) Tabi konuya denk gelen başkaları için güzel fikirler var.
-
Biz klasik Monopoly, Monopoly Milyoner ve Monopoly Cheater`s Edition oynuyoruz hocam, bunlara göz atabilirsiniz. Cheater`s Edition, o kadar eğlenceli geçmiyor. Yeni bir versiyonu çıkmış, Monopoly Şanslı Kaybedenler diye. Onu daha deneme fırsatı bulamadım, eğlenceli duruyor. Yılbaşı için onu satın almayı düşünüyorum. Tabii, ben keyif aldım diye siz alacaksınız diye bir şey yok ama klasik Monopoly`de bir yerden sonra sıkıcı oluyor. 6 yıl önce almıştım sanırım, biraz yıprandı, o da var, şans kartlarında, tapularda kedimin diş izleri ve yırttığı birkaç para var.
-
orginal ya da elektronik hocam bugun kapali ortamda fark etmezsiniz ama yazin balkonda falan elektronik olan daha iyi oluyo.Paralar ucuyo etrafa esintide. -
quote:
Orijinalden alıntı: FatihTSFCBiz klasik Monopoly, Monopoly Milyoner ve Monopoly Cheater`s Edition oynuyoruz hocam, bunlara göz atabilirsiniz. Cheater`s Edition, o kadar eğlenceli geçmiyor. Yeni bir versiyonu çıkmış, Monopoly Şanslı Kaybedenler diye. Onu daha deneme fırsatı bulamadım, eğlenceli duruyor. Yılbaşı için onu satın almayı düşünüyorum. Tabii, ben keyif aldım diye siz alacaksınız diye bir şey yok ama klasik Monopoly`de bir yerden sonra sıkıcı oluyor. 6 yıl önce almıştım sanırım, biraz yıprandı, o da var, şans kartlarında, tapularda kedimin diş izleri ve yırttığı birkaç para var.
Aynı soruyu size de sorayım hocam,
Monopoly klasik, içerik olarak, Monopoly İstanbul ile aynı mı ? Yani kartlar, paralar, piyonlar, maketler eşit sayıda, oynanış mantığı aynı, tek fark teması ve şehirleri mi ?
Yani demek istediğim, bu oyunların içeriği zayıf yada güçlü diye ayırımları var mı ? yoksa hepsi aynı oyunun farklı görsellere sahip halleri mi ?
-
Temalar farklı hocam. İkisi de aynı oyun, farklı görsellere sahipler. Klasik Monopoly`de İstanbul`un ilçeleri yer alıyor. Monopoly Türkiye`de iller var.
-
Benzer içerikler
- 0530 kime ait
- paxil doktor yorumları
- izmirden manisaya nasıl gidilir
- hıçkıra hıçkıra ağlatan şarkılar
- petshop açmak
- para sayma makinesi bim
- exxen filmleri
- kasım indirimleri ne zaman
- türk çay emojisi
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X