Şimdiye kadar internetten hiç kitap almadim hep gidip mağazalardan aliyorum ancak bu sefer almak istediğim kitabı ancak internette bulabiliyorum ve piyasa değerine göre de (gezdiğim e-ticaret sitelerinde) piyasa değerine gore neredeyse %30 kazançlı çıkıyorum.
Şimdi sizlerden almak istediğim bilgi ise şu ; Aranizda daha once internetten kitap alan var mi ?
Ya da halen internetten kitap alan:)
Öncelikle hangi siteyi önerirsiniz? Ve güvenli midir bu konuda ne söylersiniz?
Kaç günde elime ulaşır? Avantajlari ve dezavantajlari nelerdir? Kargo gelirse illa ki ben mi alabiliyorum? bir de son soru gelmeme ihtimali var midir?
Bu sorularima cevap ariyorum arkadaşlar ilgilenen arkadaşlara şimdiden Teşekkürler.
Saygilarimla.
Birçok defawww.kitapyurdu.com dan kitap aldım. Hiçbir problem yaşamadım. Bunun dışındawww.kitapyum.com adresinden de bilgisayar kitapları aldım. Yine bir sorun yaşamadım. Tavsiye ederim...
Sorularına gelince... Kitapyurdu zaten verdiğin siparişlerin kaç günde geleceğine dair bir süre belirtiyor. Elde olmayan kitabın temini hazırlanması artı kargo zamanını düşünerek diyelim 7 gün diye belirtiyor. Bu 7 günün sonunda da kitaplar eline ulaşıyor.Kargoyu illa sen alacaksın diye bir durum yok. O an evde kim varsas alabilir. Zaten kargocular kargoyu alan kişinin kimliğine bakıp imzalattırıyorlar. Sen gidip benim kargomu kim aldı diye de öğrenebilirsin...
Avantajları : Fiyat - zaman - rahatlığı
dezavantajı : kitap kokusunu duyamadan sahip oluyorsun... bir de arşiv sonuçta kısıtlı. Aradığın her kitabı bulamıyorsun.
Saolasin hocam bakalim artik deneyelim biz de internet güvenli gelmiyor bana o kadar ama.
Hayırlı akşamlar.
Internetten onlarca kitap aldım. Çoğunu dawww.ilknokta.com sitesinden aldım. Serseri'ye avantajları kısmında katılıyorum ama kitap kokusunu duymadan almak bir dezavantaj değil bence. Nasıl olsa gerçek kitap alıyorsun, ebook değil.
www.ideefixe.com arkadaşım orada çalışıyor. 10 a yakın kitap aldım. kesinlikle güvenli. öneririm. ayrıca fiyatlar uygundur. sitenin kurucuları 3 tane ödtülü öğrenci. tabi artık mezunj oldular bu siteyi kesinlikle öneririm.
www.hepsiburada.com.tr 'yi tavsiye ederim. simdiye kadar cogu kitabimi oradan aldim
Konu ve bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.Benim de böyle bir site tavsiyesine ihtiyacım vardı.
Daha önce başka sitelerden de kitap aldım. Ama en çok bu siteden memnun kaldım.
İzmir' den sipariş verdim. Ve siparişimin ertesi günü kitaplarım elimdeydi. Hemde piyasadan baya iyi fiyata aldım. Kitap fiyatları oldukça uygun, bazı yayınevleri kampanyada.
Ama siparişlerimden birisi yanlış gelmişti. Yanlış bir kitap gönderilmişti. Bunun üzerine mail attım. Ve beni aradılar. Yeni kitabımı kargo ile gönderdiklerini ve yanlış gelen kitabıda kargo ödemeli olarak geri gönderebileceğimi söylediler. :) Doğru kitabım geldi ve yanlış geleni gönderdim. Hizmet anlayışlarını beğendim.
Tam ihtiyacım olan bir şeydi.Teşekkür ederim !
Kredi kartım olmadığından ups ile kapıda ödeme yapıyorum o yüzden sık sıkwww.gununfirsati.com kullanıyorum
Kesinliklewww.kitapyurdu.com gerek fiyatları, gerek hizmeti, gerekse hızlı teslimatı ile kitapları daima o siteden alırım. Tabi 75 YTL üzerinde %50 kargo indirimi, 150 YTL ve üzerinde ise ücretsiz kargo olduğu için toplu şekilde kitap alınırsa çok daha iyi olacaktır.
valla kitapyurdu süper hem cok cesit var hem kitap yorumlarını yapan üyeler kaliteli hem kargo için kampanyalar güzel..en önemliside müşteri hizmetleri sorunuza hemen cvp veriyorlar yani su ana kadar bana 1 saati geçmeden bütün sorularıma cvp verdiler..
ama vakıfbanka taksit yapmadıkları için bazen hepsiburadadan alıyorum..Adamlar her seyi satıolar valla :)
Doğru kitapyurdu.com' da çok iyidir. Herşey var. Fiyatlarda uygun. sorun olmuyor yani.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme