Şimdi Ara

internetten inen dosyalar acılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar yaklasık 2 senedir çözemedıgım bır sorun var inşallah yardımcı olursunuz. sorunum su : internetten buyuk boyutlu ne ındırırsem indiriyim yuklemelerde hep hata alıyorum. ornegın iphone gerı yukleme yapması ıcın ındırdıgı 920 mb yazılımı itunes telefona yuklerken dosyanın bozuldugunu soyluyor. daha oncelerıde ınternettem hangı oyunu ındırsem ındırıyım yuklerken hep hata alıyorum. modemım yenı alındı. nette kopma sorunu yok. harddısk yenı degıstım. wındows 7 pro 64 bit yuklu ne kadar format ceksemde bu sorunu cozemedım. yarımdcı olursanız sevınırım

• windows x64 ultimate kullanın birde belki onda yapmaz internette bazı dosyalar eksik inebilir idman veya tarayıcının kendi indirme tarafında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATX61

windows x64 ultimate kullanın birde belki onda yapmaz internette bazı dosyalar eksik inebilir idman veya tarayıcının kendi indirme tarafında

eksık olsa eksık der. ıphone yazılım tek setup onu ındıren ıtunes acan ıtunes o bıle hata verıyor. yardımcı programların hıc bırı ıse yaramadı. bu sorun yuzunden yenı harddısk aldım. eskısı dedıgım oda yenıydı 640 gb. hıc bır sey degısmedı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimgncl

quote:

windows x64 ultimate kullanın birde belki onda yapmaz internette bazı dosyalar eksik inebilir idman veya tarayıcının kendi indirme tarafında

eksık olsa eksık der. ıphone yazılım tek setup onu ındıren ıtunes acan ıtunes o bıle hata verıyor. yardımcı programların hıc bırı ıse yaramadı. bu sorun yuzunden yenı harddısk aldım. eskısı dedıgım oda yenıydı 640 gb. hıc bır sey degısmedı

başka işletim sistemi denedinizmi peki
  • quote:

quote:

quote:

başka işletim sistemi denedinizmi peki

hayır elımde orjınal olan o var
  • bide başka bir işletim sistemi dene bence
  • quote:

bide başka bir işletim sistemi dene bence

pekı denıcem temız ısletım sıstemı nerden bulabılırım pekı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Var ya cd ilerde satılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Var ya cd ilerde satılır

netten denıcem bakalım olucakmı
  • Hdd saglamsa ram arizalidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

Hdd saglamsa ram arizalidir.

ram böyle bir sorun yaparmıki ?
  • quote:

quote:

evet

test icin :http://www.memtest.org/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHArcadia -- 3 Kasım 2013; 2:15:29 >
  • quote:

quote:

Evet, Ram önbellek görevi yaptığı için kurulum dosyalarını ön belleğe alır ve ordan çalıştırır. Önbelleğe alamaz veya alsada okuyamazsa bu tür sorunlar ortaya çıkar.
  • harddiskinizde bad sector olma olasılığı var
    hd tune ile bakın healt 100 gösterirse problem yok 2 dk nızı almaz

ramde sıkıntı olabilir memtest ile sınayın
    başlangıç cd si oluşturursunuz cd den boot edip bakarsınız uzun gelirse windows bellek tanıma ile bakın
    ramde problem çıkarsa eğer rami sökün slotu fırçayla filan temizleyin ramin iletken kısımlarını silgi ile silin temizleme amaçlı

işletim sisteminde sıkıntı olacağını sanmıyorum ama başka programlarla kaynaklı bir problem olabilir.

veya sata kablosu

yine küçük bir ihtimal anakartınızda bir problem olabilir, ısınma veya şişen konnanstör. yük yüzünden (aslında dosyanız bozuk değildir ama boyutu büyük olduğu için işleme alacak kadar büyük iş yapamaz)

kuvvetli ihtimaller yukarıdan aşağı doğru, o sırayla git :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.