Şimdi Ara

Kur dosyaları kopyalarken hata veriyor, ama her seferinde farklı bir dosya kopalayamıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kur dosyaları kopyalarken hata veriyor, ama her seferinde farklı bir dosya kopalayamıyor.

ilk başta disk tendir dedim ve birkaç farklı disk le denedim ama aynı,
    sonra dvd-rom dandır dedim değiştim ama yine aynı,
    sonra hdd tendir deyip değiştim ama yine aynı.
    Aslında RAM i neden en başta denemedim deyip onuda değiştirdim ama aynı...

Birde bazen bilgisayarı açınca ışıklar yanıp fanlar çalışıyor ama tık yok. ne bir görüntü nede başka birşey. (Tabi bu ilk şüpheydi, ekran kartını çıkarıp, dahili çıkışa takmıştım ama yine aynı)

Arkadaşlar geriye kalan anakart ve işlemci, ama sıkıntının neyden kaynaklandığını yazan sebebinide yazarsa çok sevinicem...

bu arada power değişeli 2-3 ay oldu.

• Psu yuda değiştirip deneyin.Ama bu sorun ram kaynaklı.Aynı cd ile başka bi bilgisayarda kurulum yapmayı deneyin veya temiz bir cd çekin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiger35 -- 28 Kasım 2011; 0:52:06 >
  • peki denediğin bu farklı disklerin içindeki windows (iso kalıbı) aynımı aynıysa sıkıntının sebebi olabilir
  • merhaba

bende de ayni sorun oluyordu. Gecen gun bir CNC kontrol unitesine Win98 yukluyodum, 64mb EDO ram vardi, 16 ilave ettim fakat kurulumda sorunlar olustu. Ek ramleri cikardim sorun duzeldi.
  • -Güç kaynağı zaten yeni, cd yide değiştirmiştim zaten.

-iso kalıbı aynı değil ama 2 iso danda bir çok bilgisayara kurulum yapıyordum.

-ram değiştirdim ama yine aynıydı malesef.

yalnız işin tuhaflığı makina bazen açılmış gibi yapıp ekrana hiç bir görüntü vermiyor. ekran kartındandır deyip hariciyi çıkarıp dahili ile iş yapmayı denedim ama yine aynı...
  • yalnız işin tuhaflığı makina bazen açılmış gibi yapıp ekrana hiç bir görüntü vermiyor. ekran kartındandır deyip hariciyi çıkarıp dahili ile iş yapmayı denedim ama yine aynı...
  • bahattintopaloglu

Çoğu şeyi denemişsiniz..Ama dosya kopyalarken hata vermesi (bunu windows yükleme ekranına gelmeden altta dosyaların yüklendiği ekranda mı yapıyor?), ekrana görüntü olarak siyah ekranın gelmesi yüksek ihtimalle rami işaret ediyor ama onu da denedim yazmışsınız.
    Denediniz de nasıl denediniz?Anakart marka model ve ramlerin marka modelleri ne?

Bunun yanında size verebileceğim tavsiye ; tabi ki imkanınız varsa psu ve sonrasında işlemci değiştirerk denemek ama; bundan önce
    - kulağa çok basit gelse de - ide / sata kablolarını değiştirip deneyin.anakartta farklı slotlara takarak da deneyiniz tabi.

en son olarak da size söyleyebileceğim şey, hddnizi başka (anakartınıza benzer bir anakarta sahip) bir bilgisayarda formatlayıp windows kurmanız.
    kendi bilgisayarınızda format atmadan önce biosu default ayarlara getirmeniz (sata/ide/ahci gibi ayarların sıkıntı yaratmaması için),
    kullandığınız diske göre biosda ide/ahci ayarını farklı şekillerde denemeniz de söylenebilecekler arasında mevcut.

bu arada işlemci sıcaklığını da kontrol edin.işlemcinin çok ısınması formatta sıkıntı yaratabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

bahattintopaloglu

Çoğu şeyi denemişsiniz..Ama dosya kopyalarken hata vermesi (bunu windows yükleme ekranına gelmeden altta dosyaların yüklendiği ekranda mı yapıyor?), ekrana görüntü olarak siyah ekranın gelmesi yüksek ihtimalle rami işaret ediyor ama onu da denedim yazmışsınız.
    Denediniz de nasıl denediniz?Anakart marka model ve ramlerin marka modelleri ne?

Bunun yanında size verebileceğim tavsiye ; tabi ki imkanınız varsa psu ve sonrasında işlemci değiştirerk denemek ama; bundan önce
    - kulağa çok basit gelse de - ide / sata kablolarını değiştirip deneyin.anakartta farklı slotlara takarak da deneyiniz tabi.

en son olarak da size söyleyebileceğim şey, hddnizi başka (anakartınıza benzer bir anakarta sahip) bir bilgisayarda formatlayıp windows kurmanız.
    kendi bilgisayarınızda format atmadan önce biosu default ayarlara getirmeniz (sata/ide/ahci gibi ayarların sıkıntı yaratmaması için),
    kullandığınız diske göre biosda ide/ahci ayarını farklı şekillerde denemeniz de söylenebilecekler arasında mevcut.

bu arada işlemci sıcaklığını da kontrol edin.işlemcinin çok ısınması formatta sıkıntı yaratabilir.

tavsiyelerinizi tek tek göz önünde bulubdurarak yarın akşam tekrar deneyeceğim. çok teşekkür ederim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.