Şimdi Ara

İnternetten elektronik eşya getirtmek güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugüne kadar herhangi bir elektronik eşyayı internetten getirtmedim. Ancak mağazaları gezdiğimde fiyatlar internettekinin 1000-1500 lira üstü hep.
    Bi laptop getirtmeyi düşünüyorum mağaza fiyatından 1000 lira aşağıda. Ama işte güvenemiyorum. Hadi diyelim satıcı sıfır cihazı paketledi verdi kargoya ama kargoda fırlatılır mı artık tekmelenir mi Allaha emanet.
    Bi protein tozu getirttim kargoya açtığımda bütün toz poşete dökülmüş kabı boydan çatlamış ürünün. Büyük ihtimal yüksek yerden düştü ya da arabaya fırlatıldı.
    Pahalı telefon, pc vs. alanlar kargonuz ne durumda geldi elinize?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaç tane laptop aldım kargo ile, hatta bir tane hariç aldığım tüm laptop monitör televizyon gibi kolay kırılabilir ürünleri kargo ile aldım ve hiç kırık gelmedi.
    Kırık gelirse iade edersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sene önce 3500₺'ye bilgisayar, 2 sene önce 3100₺'ye telefon aldım. ikisinde de bilindik, güvenilir yerleri tercih ettim ve hiçbir sorun yaşanmadı. ki zaten dediğim gibi güvenilir yerlerden aldığında 14 günlük yasal cayma hakkını çatır çutur kullanabiliyorsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Satıcı hepsiburada hocam. Ordan almayı düşünüyorum. Ama hani kargoda başına iş gelirse bunun tazminini kargodan mı almam gerekir yoksa siteden mi?

• SpawniN kullanıcısına yanıt
    İyi o zaman hocam. Boşa mağazalara 1000 lira fazla vermeyim.

• inan bilgim yok hocam, başıma gelmediğinden araştırmadım.

• Canın sağolsun hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HepsiBurada'dan alacaksın satıcı HepsiBurada olacak
    Amazon'dan alacaksın satıcı Amazon olacak

bu iki yerden aynı şartlar altında alırsan problem çıkmaz.
    Farklı bir yerden alırsan oynar başlı vibratör,Çift Başlı Dildo,Krem,Salatalık falan gönderebilirler.
  • Yani...

Kargoyu teslim alırken pakette dışarıdan görünen bir hasar varsa teslim almayın imza atmayın.

İşinizi garantiye almak istiyorsanız teslim aldıktan sonra kutuyu açarken video Çekerek açın.
    Satıcıya mesaj atın ürünü kargodan teslim alırken kontrol etmek istiyorum diye, kontrollü teslimat şeklinde gönderin deyin.

Ürünü iade edecekseniz bu kırık bozuk demeyin, o zaman servise gitmesi gerekiyor. Ben bunu beğenmedim iade etmek istiyorum deyin, yasal hakkınız var. Yok efendim paket açılırsa kabul edilmez diyenler var ama boş. Her türlü iade edersiniz gerekirse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpawniN kullanıcısına yanıt
    İyi oldu hocam bunları öğrendiğim. Dediğiniz gibi yaparım o zaman. Teşekkürler

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Aynen bende direk site kendisi satıyorsa onlara bakıyorum hocam. Değişik değişik isimlerde sanal mağazalar aşırı ucuza cihaz satıyolar insanı kuşkulandırıyolar

• yıl 2019
  • tabi ki her şeyi internetten alıcaksın. tüketici kanunu acısından da internetten alınca elin daha guclu oluyor magazadan alımlarda iade değişim olunca arıza cıkıyorlar. tüm ürünleri netten aldım şimdiye kadar bir sorun yasamadım
  • Ev eşyalarını 26 bin tl ilk PC yi internetten hatta Amazon Almanya dan aldım problem yaşamadım 2 kere anakart değişti cebimden 1 tl bile para vermedim

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Büyük ihtimal internetten alacağım cihazı sağolun yorumlarınız için

• Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bende öyle yapacağım. Vatan, teknosa, bimeks hepsini gezdim tüm cihazları inceledim. Eve gelince bi de internet fiyatlarına baktım arada çok büyük fark var.

• Hepsiburadadan 7000 lira değerinde laptop ve 1700 lira değerinde telefon tertemiz geldi. IMEI falan kayıtlı klonsuz herşey duzgundu. Sadece satıcıya dikkat et..
    Ha kargo için endişeleniyorsan önlemini al tabiki. Kargoyu alır almaz aç bak kutu hasarliysa açılmışsa pakedi alma. Yada eksik ürün varsa tutanak tuttur. Ama gelen urun çalışmıyor falan bi arıza varsa satıcı ile iletişime gecerek her türlü değişim yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anladın sen onu -- 8 Şubat 2019; 16:46:13 >
  • Satın alma konusunda kargolar galiba düzgün çalışıyor ama siz kargoya elektronik eşya göndermeyin. Orda o kadar düzgün çalışmıyorlar, fırlatıyorlar.

Ürün kitlesel olunca daha düzgün çalışıyorlar.
  • Ya dogrudan sitenin kendi sattigi ilanlardan, ya da saticisinin binlerce satisi oldugu, yorumlarinin neredeyse tamaminin iyi oldugu kisilerden al, bir problem olmaz. Magazalar ekstra kar payi koyuyor ciddi miktarda.

Ayrica laptop alacaksan FREE-DOS bulup al, digerlerinden 500-600 lira daha ucuza bulursun, sonra Windows 10 keyini n11'den falan cok ucuza alabilirsin, orjinal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.