internetten çamaşır makinası almayı düşünüyorum. Herhangi bir sorun çıkarmı İnternetten beyaz eşya alıp sorunla karşılaşanlar oldu mu?
Merhaba,
Sitedeki forumları okursanız buradaki pek çok kişinin beyaz eşya alışverişini internetten yaptığını göreceksiniz. Siteler hakkında da tecrübelerini yazanlar var.
İnternetten alışveriş yapmak o kadar gözünüzü korkutmasın. Gelen eşyayı iyice inceleyin, çiziği eziği varsa kabul etmeyin. Sorun yoksa teslim alın, bu noktadan sonra zaten satışı yapan firma ile ilginiz kalmıyor, doğrudan beyaz eşya üreten firmanın servisi ile muhatapsınız artık.
Çıkabilecek tek sorun eşyanın gelmemesidir ki öyle bir durumda size bir ürün gönderip sizin imzaladığınız "teslim aldım" belgesinin varlığını ispatlamadan kredi kartınızdan para çeken kurum doğrudan bankanın muhatabıdır. O parayı sizden alamazlar. Ürün yoksa ödeme yapmazsınız, yapılmışsa bile banka üzerinden ödemeyi iptal edebilirsiniz.
Ben iki kez beyaz eşya aldım, biri çamaşır makinesi idi. Hiç sorun yaşamadım. Şimdi üçüncüyü almayı planlıyorum. (Hayır çamaşır makinesi çiftliği kurmadım, diğerlerini arkadaşlara almıştım şimdi kendime alacağım. Süper muhteşem Arçelik makinem 4. yılında hurda oldu...)
İyi günler...
ben hepsiburada.com dan bulaşık makinası aldım sorunsuz bir şekilde geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: mssl
internetten çamaşır makinası almayı düşünüyorum. Herhangi bir sorun çıkarmı İnternetten beyaz eşya alıp sorunla karşılaşanlar oldu mu?
niye alınmasın
N11-GG yada HepsiBurada gibi siteler kullanabilirsin. Ürün gelmeden ödemeyi erteletebilirsin. Ürün gelirse incelersin. Buradaki kilit nokta bayiden alışveriş yapmak ben BSH alıyorsam gidip Bosch ise onun bayisi olan ve fabrikadan ürün yollayan firmaları tercih ediyorum.. Bence ilk olarak daha önce alışveriş yapmış birinden destek alınız ama internetten ben son buzdolabımı 600 TL ucuza aldım.