Şimdi Ara

İnternetteki En Ucuz Kitap Sitesi Araştırma Sonuçlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
5
Favori
69.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

almayı düşündüğüm bir kaç kitabı 7 ayrı siteye üşenmeyip üye oldum ve sepete ekledim.
    şimdi size sonuçları veriyorum. 7 ayrı siteden fiyat vereceğim için önce kitap listesine numaralar
    vererek yazıyorum sonra da her yayınevinin altında numaralar ve fiyatları ve de toplam fiyatı vereceğim.
    Kitaplar karton kapak ve normal boy dur, cep boy veya ciltli değildir.

Kitap Listesi

01 - Hayat Dürbünümde Kırk Sene 1941 - 1964 / 1. Kitap Ayşe Kulin
    02 - Veda Ayşe Kulin
    03 - Cahillikler Kitabı John Lloyd
    04 - Ruhun Deşifresi Mehmet Ali Bulut
    05 - İçindeki Gücün Sırrını Keşfet Nuray Sayarı
    06 - Tennure ve Ateş Sinan Yağmur

www.ilknokta.com
    İlkNokta: Kitap Dünyası
    http://www.ilknokta.com

01 - 12,00 Tl
    02 - 12,80 Tl
    03 - 10,40 Tl
    04 - 9,60 Tl
    05 - 9,10 Tl
    06 - 8,25 Tl

Toplam : 62,15 Tl

www.kitapyurdu.com
    Kitapyurdu, Kitapla buluşmanın en kolay yolu
    http://www.kitapyurdu.com

01 - 10,00 Tl
    02 - 10,67 Tl
    03 - yok
    04 - 9,30 Tl
    05 - 8,03 Tl
    06 - 8,06 Tl

Toplam : 46,06 Tl

http://www.netkitap.com

01 - 12,00 Tl
    02 - 12,80 Tl
    03 - 12,00 Tl
    04 - 9,60 Tl
    05 - 10,40 Tl
    06 - 16,00 Tl

Toplam : 72,80 Tl

www.imge.com.tr
    İmge Kitabevi
    https://www.imge.com.tr

01 - 11,25 Tl
    02 - yok
    03 - 11,63 Tl
    04 - yok
    05 - 11,70 Tl
    06 - 11 Tl

Toplam : 45,58 Tl

https://www.kitapturk.com

01 - 11,25 Tl
    02 - 12,00 Tl
    03 - 11,25 Tl
    04 - 12,00 Tl
    05 - 9,75 Tl
    06 - 9,10 Tl

Toplam : 65,35 ;Tl

www.kitapdenizi.com
    http://www.kitapdenizi.com

01 - 12,00 Tl
    02 - yok
    03 - 10,79 Tl
    04 - 9,60 Tl
    05 - 10,79 Tl
    06 - 10,40 Tl

Toplam : 53,58 Tl

www.idefix.com
    Kitap, Hobi, Oyuncak, Kulaklık, Çok Satan Kitaplar, İndirimli Kitaplar | idefix
    http://www.idefix.com

01 - 12,75 Tl
    02 - 13,60 Tl
    03 - 12,75 Tl
    04 - 10,20 Tl
    05 - 11,05 Tl
    06 - 11,05 Tl

Toplam : 71,40 Tl

Değerli yorumlarınızla katkıda bulunursanız sevinirim.

Not: Hangi sitenin hangi kargoyu ve fiyat konusunu araştırmadım.
    Bazı siteler 50 tl ve üzeri kitap alımlarında kargo bedava uygulaması yapabiliyor takip etmek lazım

• ulaşılabilirlik ve fiyat konusunda bence de kitapyurdu
  • bir site daha ekliyorum listeye.

aynı kitaplar
    www.acilkitap.com
    Acil Kitap - En Çok Satan Kitaplar, Kitap, Yeni Kitaplar, En Ucuz Kitaplar
    http://www.acilkitap.com
    da 68,32 tl kargo dahildir.

Ben ise siparişimi kitapyurdu.com sitesine verdim her zaman yapmak zorunda kaldığım gibi zira zamanında sevk ettikleri için bi güven oluştu bu siteye bende.

kitapyurdu.com dan alırken Cahillikler kitabının 2.sini ekledim listeye 12.00 Tl den ve kargo dahil toplam 61,95 Tl ödedim.

• ben sürekli kitapyurdundan alışveriş yapıyorum kitap alıcağım zaman.Sanki daha bir güvenilir, diğerlerine göre.
  • insankitap.com'un da fiyatları iyi gibi, 39 tl üstüne de kargo bedava, ama nedense her kitap bulunmuyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senefro

insankitap.com'un da fiyatları iyi gibi, 39 tl üstüne de kargo bedava, ama nedense her kitap bulunmuyo.

Bu siteden de bakınca 60.89 Tl kargo dahil çıktı

Sanırım kitap yurdu na devam edeceğiz böyle ce ama her toplu alımda bu karşılaştırmayı yapmak lazım
  • daha önceki toplu kitap alımlarımda ben de senin gibi bikaç siteyi incelemiştim. insankitap kitapyuduna göre daha uygundu sanırım tercih edilen kitaba göre değişiyor ama son çıkanlarda insankitap daha uygun bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeboy

daha önceki toplu kitap alımlarımda ben de senin gibi bikaç siteyi incelemiştim. insankitap kitapyuduna göre daha uygundu sanırım tercih edilen kitaba göre değişiyor ama son çıkanlarda insankitap daha uygun bence

haklısınız ancak 2-3 liralık farklarda her zaman kitapyurdunu tercih ediyorum, devam yine.....

Kitap yurdunun bi de kitap ayracı göndermesi hoş , daha önce başka bir kaç siteden de aldım ancak hiç kitap ayracı göndermediler.
  • insankitabın da bedava kitap kampanyaları hoş oluyor +1 fazla kitap gelmesi insanı sevindiriyor
  • Bir de şu kargo ücreti olmasa, her zaman kitap alan biri değilim, ara ara tek şekilde alıyorum kitapları.. Her defasında 5 TL kargo ücreti ödemek zorunda kalıyorum. Kitapları biriktirip beraber alma gibi de şansım yok.
  • SATIŞ LİNKİM

TAMAMI SIFIR ORJİNAL BANDROLLÜ. KAPIDA ÖDEME FIRSATIYLA TÜM TÜRKİYE' YE GÖNDERİLİR

CADI Serisi 4. 5. ve 6. kitaplar: EJDERHA CADI, GECE AVCISI, ŞEYTAN KADIN 3 kitap birden 57 TL yerine Yalnızca 25 TL

TED DEKKER Serisi: YEŞİL, KIRMIZI, BEYAZ, SİYAH 4 kitap birden 76 TL yerine Yalnızca 35 TL

TED DEKKER- Kemik Adamın Kızları 19 TL yerine Yalnızca 9 TL

SEVİMLİ KÜÇÜK YALANCILAR Serisi 4 kitap 60 TL yerine Yalnızca 30 TL

STİEG LARSSON - Ateşle Oynayan Kız 25 TL yerine Yalnızca 10 TL

HARLAN COBEN - KAPAN 19 TL yerine Yalnızca 9 TL

JEFF ABBOTT - Güven Bana 19 TL yerine yalnızca 9 TL

STACY SCHİFF - Kleopatra 17 TL yerine yalnızca 8 TL

DAVİD BALDACCİ - Asıl Gerçek 19 TL yerine Yalnızca 9 TL

RAM OREN KİTAPLARI- MİCHAEL PALMER KİTAPLARI- İSABEL ABEDİ KİTAPLARI- JALE DEMİRDÖĞEN KİTAPLARI

5 TL ye Kitaplar,

Cep Boy kitaplar 2 liradan başlayan fiyatlarla

VE ÇOK daha FAZLASI İÇİN LÜTFEN SATIŞ LİNKİME TIKLAYIN.

• www.ucuzkitappazari.com
    Ucuz Kitap Pazarı -Türkiyenin En Ucuz Kitapları
    http://www.ucuzkitappazari.com
    üzerine site tanımam.

Kitabın fiyatının ne olduğu önemli değil. İnsanı telefonda bekletmiyorlar. Siparişini sorarken SİPARİŞ KODU gibi; insanların, bilmesi, hatırlaması çok zor olan şeyleri SORMAK YERİNE, ADINIZI soyadınızı soruyorlar. Piyasada tükenmiş kitapları bulabiliyorlar çoğu zaman. Hızlı kargo yazan ürünler 24 saat içinde elinizde oluyor. diğerlerini 2-6 gün arasında elinize ulaştırıyorlar aştığını hiç görmedim.

Bence internetten alışveriş yaparken fiyat önemli değil, hizmet çok önemli. Ben bir çok sitede kanser oldum ömrümü yediler. Telefonda saatlerim geçti. Ha fiyatlarda ucuz mu ucuz oda ayrı :)

• Ayrıca internetten alışveriş yapacak arkadaşlar (ne olursa tatil bile satın alırken) sikayetvar.com üzerinden firma adını sorgulasınlar, fiyat tek kriter değil. İnanın orda yazanlar ile karşılaşıyorsunuz birebir eğer alışveriş yaparsanız.
  • ucuzkitapal.com benim alışveriş yaptığım tek kitap sitesi o kadar site gezerim en uygununu bu site çıkarır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 de açtığım bu konunun yeniden aktif olması şaşırttı beni :)

Aradan geçen 2 yıldan sonra maalesef kitapyurdu'nun hizmet kalitesinin düştüğüne şahit oldum ancak
    fiyatları uygunluğunu kısmen koruyor.

bir kaç ay önce kitapyurdundan biriken puanlarım karşılığında ücretli aldığım kitapların yanında
    puanlarımdan da kullanarak ücretsiz istediğim kitabı göndermemişler, mail attığımda bir sonra ki
    alışverişinizde göndereceğiz diyorlar yani beni yeniden alışverişe zorluyorlar. İnsan müşteri memnuniyeti
    adına o kitabı özür dileriz notuyla beraber gönderir ancak ülkemde ne ittirirsen müşteriye kardır mantığı
    maalesef hala geçerliliğini koruyor.

Kitap yurduna bir süre ara verdim ancak geçen ay farkında olmadan alışkanlıkla girip sipariş vermişim :(
  • Selamlar;

Arkadaşlarımız örnek siteler sunarak kitap örneği veren arkadaşımızın sözünden hareketle ucuz olan siteleri okuyucu arkadaşlarımıza aktarmışlar.

Konuyu açan arkadaşa ve diğer cevaplayan okurlara tavsiyelerde bulunan tüm dostlara teşekkürler.

Bende size başka bir siteden bahsedeyim UCUZKİTAPAL.COM

2 TL Kampanyası devam ediyor ve piyasada 10 - 20 - 30 TL'ye bulabileceğiniz ürünleri sadece 2 TL'ye bulabiliyorsunuz...

Yukarıdaki örnek kitapların fiyatlarındaki farkı ise hemen size örneği ile belirteyim...

Karatay Akademi / Tennure ve Ateş - Hz. Mevlana / Sinan Yağmur Taşı 9,75
    Destek Yayınları / İçindeki Gücün Sırrını Keşfet / Nuray Sayarı 10,40
    Cahillikler Kitabı 2 - / John Lloyd,John Mitchinson Taşı 11,05
    Veda Esir Şehirde Bir Konak - Ayşe Kulin - Everest Yayınları Taşı 7,43
    Dürbünümde Kırk Sene - Ayşe Kulin - Everest Yayınları Taşı 7,43

TOPLAM : 46,06

Fark ortada... Bekleriz... Keyifli alışverişler dinleriz...

UCUZ KİTAP AL

• quote:

Orijinalden alıntı: karaturk

Selamlar;

Arkadaşlarımız örnek siteler sunarak kitap örneği veren arkadaşımızın sözünden hareketle ucuz olan siteleri okuyucu arkadaşlarımıza aktarmışlar.

Konuyu açan arkadaşa ve diğer cevaplayan okurlara tavsiyelerde bulunan tüm dostlara teşekkürler.

2 TL Kampanyası devam ediyor ve piyasada 10 - 20 - 30 TL'ye bulabileceğiniz ürünleri sadece 2 TL'ye bulabiliyorsunuz...

Yukarıdaki örnek kitapların fiyatlarındaki farkı ise hemen size örneği ile belirteyim...

Veda Esir Şehirde Bir Konak - Ayşe Kulin - Everest Yayınları Taşı 7,43 - bu fiyat cep boy için geçerlidir, aynısı 12.00
    Dürbünümde Kırk Sene - Ayşe Kulin - Everest Yayınları Taşı 7,43 - bu fiyat cep boy için geçerlidir, aynısı 11.25

TOPLAM : 46,06 ( cep boy değilde kitapyurduyla aynı kitaplar baz alındığında 54,45 tl )

UCUZ KİTAP AL

Konuyla ilgilenmenize sevindim ancak ucuzkitapal.com sitesine girip incelediğimizde aşağıda verdiğiniz
    kitapları baz alarak yaptığım karşılaştırmada kitap yurdu 3,12 tl daha avantajlı görünüyor.

Doğruısu hizmetlerinde eskiye nazaran hafif bir aksaklık olsa da ben bu fark değil 5 tl bile olsa kitapyurdunu tercih ederim, objektif olmak lazım.

Karatay Akademi / Tennure ve Ateş - Hz. Mevlana / Sinan Yağmur Taşı 8,48
    Destek Yayınları / İçindeki Gücün Sırrını Keşfet / Nuray Sayarı 9,10
    Cahillikler Kitabı 2 - / John Lloyd,John Mitchinson Taşı 9,75
    Veda Esir Şehirde Bir Konak - Ayşe Kulin - Everest Yayınları Taşı 12,00
    Dürbünümde Kırk Sene - Ayşe Kulin - Everest Yayınları Taşı 12,00

Toplam : 51,33 tl ( cep boy değilde kitapyurduyla aynı kitaplar baz alındığında ucuzkitapal sitesinde ise 54,45 tl )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanatikforumcu -- 29 Eylül 2014; 16:59:27 >

• İlginize teşekkür ederim...

Ancak şunu söyleyebilirim ki site genelini incelediğiniz de 5 bin çeşit üründe %90'a varan indirimler olduğu gibi, yine geniş bir arşiv ile sadece 2 TL'ye, piyasa fiyatı çok daha fazla olan sıfır, orjinal, bandrollü ürünleri veriyoruz.

Geniş açıdan bakıldığında bahse konu site ile aramızdaki farkı görebileceğinizi düşünüyor, teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fanatikforumcu

quote:

Orijinalden alıntı: karaturk

Selamlar;

Veda Esir Şehirde Bir Konak - Ayşe Kulin - Everest Yayınları Taşı 7,43 - bu fiyat cep boy için geçerlidir, aynısı 12.00
    Dürbünümde Kırk Sene - Ayşe Kulin - Everest Yayınları Taşı 7,43 - bu fiyat cep boy için geçerlidir, aynısı 11.25

TOPLAM : 46,06 ( cep boy değilde kitapyurduyla aynı kitaplar baz alındığında 54,45 tl )

UCUZ KİTAP AL

Konuyla ilgilenmenize sevindim ancak ucuzkitapal.com sitesine girip incelediğimizde aşağıda verdiğiniz
    kitapları baz alarak yaptığım karşılaştırmada kitap yurdu 3,12 tl daha avantajlı görünüyor.

Doğruısu hizmetlerinde eskiye nazaran hafif bir aksaklık olsa da ben bu fark değil 5 tl bile olsa kitapyurdunu tercih ederim, objektif olmak lazım.

Karatay Akademi / Tennure ve Ateş - Hz. Mevlana / Sinan Yağmur Taşı 8,48
    Destek Yayınları / İçindeki Gücün Sırrını Keşfet / Nuray Sayarı 9,10
    Cahillikler Kitabı 2 - / John Lloyd,John Mitchinson Taşı 9,75
    Veda Esir Şehirde Bir Konak - Ayşe Kulin - Everest Yayınları Taşı 12,00
    Dürbünümde Kırk Sene - Ayşe Kulin - Everest Yayınları Taşı 12,00

Toplam : 51,33 tl ( cep boy değilde kitapyurduyla aynı kitaplar baz alındığında ucuzkitapal sitesinde ise 54,45 tl )

Ucuzkitapal'ın da hizmeti gayet iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• karaturk K kullanıcısına yanıt
    Merhaba ;

Bahsi geçen sitenin çok iyi vs olduğunu söylemiyorum zaten, ikisi arasında fiyat kıyaslaması yaptım sadece.
    Herkes kendi tercihini yapar ve fiyat her zaman tercih nedeni değildir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.