Şimdi Ara

İnternette ücretsiz phpbb forum kurulumu(anlatımlı!!)kaçırmayın okuyun hemen!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
37.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: onur-oktem

yaw olmuor ya install diorum hata werior
    http://img407.imageshack.us/img407/7035/45882293vo2.jpg
    http://img248.imageshack.us/img248/9243/52216550fk2.jpg

bide bu silinicek 2 tane dosya yazmış anlatan arkadaş install ve contrib bunlar klasor gorunuo ama ftp prgramda silicekmiyiz ?

lütfenn yardım edin şuna mutlaka yapmam lazım lütfenn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-oktem -- 28 Ocak 2007; 12:31:47 >

• @onur-oktem
    database ile ilgili sorunun var database bilgilerini kontrol et.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chevher

@onur-oktem
    database ile ilgili sorunun var database bilgilerini kontrol et.

ewt sorun orada Database Server Hostname / DSN buraya ne yazılcak konuyu açan arkadaş yazmmamış
    bnde onu arıorum
  • sen host aldıgın siteye giriceksin.oradan database ye girip database name yi falan ögrnceksin.Genelde kullanıcı adı olur database ismi...
  • Güzel bi döküman olmuş sağolasın.
  • members.lycos.co.uk/kuladınız/forumklasörü/install/install.php buraya giriyoruz'' demişsin kardeş ama oraya ne yazılacak yada nereye girdiğimiz bilgi yazılacak oraya
  • members.lycos.co.uk/kuladınız/forumklasörü/install/install.php buraya giriyoruz'' demişsin ama ben o forum klasörünün oraya hangi bilgiyi yazıcam daha önce nereye yzdım ben onu yardımcı olun lütfen
  • Saol
  • arkadaşlar bende kendime bi forum sitesi yapmak istiyorum ancak bi türlü beceremedm bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz acaba..... drifter_08_89@hotmail msn adresm yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • quote:

Yükleme bittikten sonra sitemize giriyoruz ;

members.lycos.co.uk/kuladınız/forumklasörü/install/install.php buraya giriyoruz
    Unutmayın! kuladınız gibi bölümleri kendinize göre ayarlayın sonra kurma ekranı gelecek
    Burada Bazı şeyler soracak şimdi bende açtım yanlışlık olmaması için bende kuruyorum

burada takıldım yardım
  • teşekkürler dostum emeğine sağlık..
  • lütfen yardım edin sabahtan beri bakıyorum en sonunda phpbbb dosyasını aktar mayı başardım ama ondan sonra ne olacak hiç bişey anlamadım . phpBB-2.0.21 bu dosyayı mı aktaracaz ondan sonra ne olacak bi bakın .
  • bekliyecem ilk defa bi şey yapacak gibi oldum cevap yazmasanız da boş boş post kasarım atunnel e girip engellenmiş siteden programı indirdim rar yazmayan dosyaya rar yazıp öle actım bende nerde hata yapıyorum diyorum sondaki acıklama yetersiz olmuş . ondan sonra ya gidemedim
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • flood koruması ne ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: suleyman5000

flood koruması ne ya

Aynı ifadeyi yüzlerce kez kullanınca otomatik olarak forumun flood koruması devreye giriyor.
  • members.lycos.co.uk/kuladınız/forumklasörü/install/install.php burasını anlamadım. Yani "kuladınız" kısmına ne yazacam. Başka bir yer değiştircemmi?
  • http://img241.imageshack.us/img241/6325/adsztf7.png kanka buradaki veriler senin yazdıklarınla uymuyor. Ne yapacağımı tek tek açıklayabilürmüsün.
    Senin yazdıkların:

Basic Configuration

Default board language: English
    Database Type :MySQL 4.x
    Choose your installation method: install

Database Configuration

Your Database Name: kullanıcıadı_uk_db
    Database Username: bilinmeyen [kendinize göre ayarlayın]
    Database Password: 123456 [kendinize göre ayarlayın]
    Prefix for tables in database: phpbb_

Admin Configuration

Admin Email Address: [mail yazınız]
    Domain Name: localhost [aynen kalsın]
    Server Port: 80
    Script path: /phpbb2/
    Administrator Username:adminadı
    Administrator Password: [şifrenizi yazınız]
    Administrator Password [ Confirm ]: [şifre tekrarı]

• çok teşekkürler çok yararlı olcak gerçekten ... eğer resim ekleyebilen arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını istiyorum...
  • members.lycos.co.uk/kuladınız/forumklasörü/install/install.php 'u nereye yazacaz biriniz yardm etsn ltfn yrdm
    internette mozillada denedim olmadı orayı ypsam geri çk kolayda orasını geçemiyorum xdé
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.