www.tripod.co.uk buraya girip bir hesap açıyoruz Ordaki bölümdeki her seyi doldurmanız lazım yoksa olmuyor üyelik Her seyi doldurduktan sonra formu yolluyoruz Sonra mail adresimize bilgiler gelecek hesabımız hakkında Mail adresine lycos tan gelen bütün mailleri onaylayın
cute ftp yi açıyoruz Ondan sonra yukarıda menüler var burada;
File>connect>connect wizard buraya tıklayoruz sonra my ftp site yazacaktır Orayı istediğimiz gibi değiştirebilir adınız falan gibi sonra;
Sonra doldurulması gereken yerler var
ftp: ftp.members.lycos.co.uk kullanıcı adı:[lycostan gelen mailda yazacaktır] Şifre:[lycostan gelen mailda yazacaktır]
Bu bilgileri girdikten sonra phpbb2 dosyalarını kopyala yapıştır yöntemiyle panoya yapıştırıyoruz Sonrada dosyaların yüklenmesini bekleyoruz Bu tahminen: yarım saat sürebilir
Yükleme bittikten sonra sitemize giriyoruz ;
members.lycos.co.uk/kuladınız/forumklasörü/install/install.php buraya giriyoruz Unutmayın! kuladınız gibi bölümleri kendinize göre ayarlayın sonra kurma ekranı gelecek Burada Bazı şeyler soracak şimdi bende açtım yanlışlık olmaması için bende kuruyorum
Basic Configuration
Default board language: English Database Type :MySQL 4.x Choose your installation method: install
Database Configuration
Your Database Name: kullanıcıadı_uk_db Database Username: bilinmeyen [kendinize göre ayarlayın] Database Password: 123456 [kendinize göre ayarlayın] Prefix for tables in database: phpbb_
install ve contrib dosyasını bulup bu iki dosyayı siliyoruz
Şimdi yapacak bir şey kalmadı sorun olmaması lazım forumumuzda giriyoruz ve bakıyoruz Forumunuz karşınızda çok uğrasmadan pratik bir forumumuzu kurduk Hiç bi yerden almadım bu dökümanı uğrastım yazdım. Eher sitenizde yayınlarsanız bu döküman necrozan tarafından yazılmıştır Yazaınız lütfen siz böle yapın ki ben şimdi size birde php nuke kurulumu Vede php nukede hackten korunma yöntemlerini anlatacağım devam edelim;
Eeee... nede olsa Türk ' üs şimdide foruma türkçe yamamızı kuralım..
türkçe yamamızı indiriyoruz extract ediyoruz sonra açıyoruz dosyamızı lang_turkish'in içine giriyoruz sonra içindeki lang_turkish klasörü sağ tuş kopyala diyoruz sonra ftpmizi açıyoruz \language klasörünün içine yapıştır diyoruz tahminen 15 aniye sürer sonrada administır panel var [yanlış yazdım tabili] tıklıyoruz
sonra bi sayfaya yönlendirecek bizi Configuration var Tıklıyoruz ona Default Language: englis yazıyor bin turkish i seçiyoruz Vede her sey bitti bende bittim biraz uzun oldu biliyorum ama herkes kurabilir Bunu okuduktan Sonra sanırım İyi çalışmalar....
merhabalar ben herşeyi yaptım ama globalSCARPE'DE dosyaları yüklerken eror veriyor bunun nedeni nedir acaba:S
Arkadaşlar tam ftp programımla dosyaları gönderdim....
Siteme girdim "Anasayfa" çıktı ardından "Kuruluma" tıkladım ardından "sonraki aşama" dedim ama boş bir sayfa çıktı... Lütven yardımmmmmmmm Yalvarırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme