Şimdi Ara

İnternette ücretsiz phpbb forum kurulumu(anlatımlı!!)kaçırmayın okuyun hemen!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
37.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: necroza

Yeni Sürümler icin
    www.phpbb.com

İnternette ücretsiz phpbb forum kurulumu kurulumu

www.tripod.co.uk buraya girip bir hesap açıyoruz
    Ordaki bölümdeki her seyi doldurmanız lazım yoksa olmuyor üyelik
    Her seyi doldurduktan sonra formu yolluyoruz
    Sonra mail adresimize bilgiler gelecek hesabımız hakkında
    Mail adresine lycos tan gelen bütün mailleri onaylayın

Phpbb Forum:http://heanet.dl.sourceforge.net/sourceforge/phpbb/phpBB-2.0.3.zip
    Yukarıdaki linke tıklayıp phpbb forumu indiriyoruz

http://www.globalscape.com/files/cuteftppro.exe

dediğim dosyaları indirdikten sonra

cute ftp yi açıyoruz
    Ondan sonra yukarıda menüler var burada;

File>connect>connect wizard buraya tıklayoruz sonra my ftp site yazacaktır
    Orayı istediğimiz gibi değiştirebilir adınız falan gibi sonra;

Sonra doldurulması gereken yerler var

ftp: ftp.members.lycos.co.uk
    kullanıcı adı:[lycostan gelen mailda yazacaktır]
    Şifre:[lycostan gelen mailda yazacaktır]

Bu bilgileri girdikten sonra phpbb2 dosyalarını kopyala yapıştır yöntemiyle panoya yapıştırıyoruz
    Sonrada dosyaların yüklenmesini bekleyoruz
    Bu tahminen: yarım saat sürebilir

Yükleme bittikten sonra sitemize giriyoruz ;

members.lycos.co.uk/kuladınız/forumklasörü/install/install.php buraya giriyoruz
    Unutmayın! kuladınız gibi bölümleri kendinize göre ayarlayın sonra kurma ekranı gelecek
    Burada Bazı şeyler soracak şimdi bende açtım yanlışlık olmaması için bende kuruyorum

Basic Configuration

Default board language: English
    Database Type :MySQL 4.x
    Choose your installation method: install

Database Configuration

Your Database Name: kullanıcıadı_uk.db
    Database Username: bilinmeyen [kendinize göre ayarlayın]
    Database Password: 123456 [kendinize göre ayarlayın]
    Prefix for tables in database: phpbb_

Admin Configuration

Admin Email Address: [mail yazınız]
    Domain Name: localhost [aynen kalsın]
    Server Port: 80
    Script path: /phpbb2/
    Administrator Username:adminadı
    Administrator Password: [şifrenizi yazınız]
    Administrator Password [ Confirm ]: [şifre tekrarı]

Sonra FTP mizi tekrar açıyoruz

install ve contrib dosyasını bulup bu iki dosyayı siliyoruz

Şimdi yapacak bir şey kalmadı sorun olmaması lazım forumumuzda giriyoruz ve bakıyoruz
    Forumunuz karşınızda çok uğrasmadan pratik bir forumumuzu kurduk
    Hiç bi yerden almadım bu dökümanı uğrastım yazdım.
    Eher sitenizde yayınlarsanız bu döküman necrozan tarafından yazılmıştır
    Yazaınız lütfen siz böle yapın ki ben şimdi size birde php nuke kurulumu
    Vede php nukede hackten korunma yöntemlerini anlatacağım devam edelim;

Eeee... nede olsa Türk ' üs şimdide foruma türkçe yamamızı kuralım..

Sonra buradan ;http://voxel.dl.sourceforge.net/sourceforge/phpbb/lang_turkish.zip

türkçe yamamızı indiriyoruz extract ediyoruz
    sonra açıyoruz dosyamızı
    lang_turkish'in içine giriyoruz sonra içindeki
    lang_turkish klasörü sağ tuş kopyala diyoruz
    sonra ftpmizi açıyoruz
    \language klasörünün içine yapıştır diyoruz tahminen 15 aniye sürer
    sonrada administır panel var [yanlış yazdım tabili] tıklıyoruz

sonra bi sayfaya yönlendirecek bizi Configuration var
    Tıklıyoruz ona Default Language: englis yazıyor bin turkish i seçiyoruz
    Vede her sey bitti bende bittim biraz uzun oldu biliyorum ama herkes kurabilir
    Bunu okuduktan Sonra sanırım
    İyi çalışmalar....

PhpMyAdmin ayarı fLn yoqmu ben kayyo.com a kuracağımda.. PhpMyAdmin ayarı oLmadan oLmuyor

• Güncelleme "Easy sub forums(alt kategori) eklentisi eklendi
  • Yardım edin!!!
    Install'li yere kadar geldim. Aşağıdaki gibi yazınca ""The page cannot be found"" yazısı geliyor.

http://members.lycos.co.uk/***/phpBB2/install/install.php

***= Kullanıcı Adım

Burdaki gibi yazınca da aşağıdakiler geliyor!

http://members.lycos.co.uk/***/install.php

Warning: main(): Unable to access ./../extension.inc in /data/members/free/tripod/uk/h/e/r/heroesmmtr/htdocs/install.php on line 314

Warning: main(./../extension.inc): failed to open stream: No such file or directory in /data/members/free/tripod/uk/h/e/r/heroesmmtr/htdocs/install.php on line 314

Warning: main(): Failed opening './../extension.inc' for inclusion (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') in /data/members/free/tripod/uk/h/e/r/heroesmmtr/htdocs/install.php on line 314

Warning: main(): Unable to access ./../includes/constants. in /data/members/free/tripod/uk/h/e/r/heroesmmtr/htdocs/install.php on line 322

Warning: main(./../includes/constants.): failed to open stream: No such file or directory in /data/members/free/tripod/uk/h/e/r/heroesmmtr/htdocs/install.php on line 322

Warning: main(): Failed opening './../includes/constants.' for inclusion (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') in /data/members/free/tripod/uk/h/e/r/heroesmmtr/htdocs/install.php on line 322

Warning: main(): Unable to access ./../includes/functions. in /data/members/free/tripod/uk/h/e/r/heroesmmtr/htdocs/install.php on line 323

Warning: main(./../includes/functions.): failed to open stream: No such file or directory in /data/members/free/tripod/uk/h/e/r/heroesmmtr/htdocs/install.php on line 323

Warning: main(): Failed opening './../includes/functions.' for inclusion (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') in /data/members/free/tripod/uk/h/e/r/heroesmmtr/htdocs/install.php on line 323

Warning: main(): Unable to access ./../includes/sessions. in /data/members/free/tripod/uk/h/e/r/heroesmmtr/htdocs/install.php on line 324

Warning: main(./../includes/sessions.): failed to open stream: No such file or directory in /data/members/free/tripod/uk/h/e/r/heroesmmtr/htdocs/install.php on line 324

Warning: main(): Failed opening './../includes/sessions.' for inclusion (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') in /data/members/free/tripod/uk/h/e/r/heroesmmtr/htdocs/install.php on line 324
    See ad
    Site Catcher can transfer your site to Tripod in 3 clicks
    Search on Ask Jeeves

• ßen daha yapmadım ama yparım kesin smf kurdum biliom
  • Ücretli hostta phpBB kuracakların hosting hesap ayarlarına girerek MYSQL ayarlarını (tabii FTP ayarlarını da) açmaları ve ayarlamaları gerekiyor (mysql hesabı açmadığınız takdirde kesinlikle hata mesajı alırsınız). MYSQL hesabı açarken gireceğiniz "host adı, kullanıcı adı ve şifre" bilgilerinizi phpBB install sayfasında yazmanız gerekiyor.
  • Çoook güzel bir paylaşım
  • kardeş bnde de şu yazı çıktı

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /data/members/free/tripod/uk/e/m/r/emreaslan/htdocs/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /data/members/free/tripod/uk/e/m/r/emreaslan/htdocs/db/mysql4.php on line 331
    phpBB : Kritik Hata

Could not connect to the database

lütfen yardım edersen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pesimistyler_ -- 3 Temmuz 2006; 16:31:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pesimistyler

kardeş bnde de şu yazı çıktı

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /data/members/free/tripod/uk/e/m/r/emreaslan/htdocs/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /data/members/free/tripod/uk/e/m/r/emreaslan/htdocs/db/mysql4.php on line 331
    phpBB : Kritik Hata

Could not connect to the database

lütfen yardım edersen sevinirim

EE install yaparken database yerinde şöle dio

kullanıcıadı.db onu kullanmıcıadı_db yap
  • ya ben şurayı yapamadım ya ben php kopyaladım oraya yüklendi sonra diyosunuz siteye girin girdik sonrasını anlamdım members.lycos.co.uk/kuladınız/forumklasörü/install/install.php buraya giriyoruz ? nasıl girecez ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozytez

ya ben şurayı yapamadım ya ben php kopyaladım oraya yüklendi sonra diyosunuz siteye girin girdik sonrasını anlamdım members.lycos.co.uk/kuladınız/forumklasörü/install/install.php buraya giriyoruz ? nasıl girecez ya

Şimdi urlni yaz
    http://members.lycos.co.uk/kullanıcıadınıyaz/ftpdenforumuattığınklasörüyaz/install/install.php
  • saol kadeş
  • bende asp tabanlı forum olsun istiyorum. bide onu anlatın.yani güzel olurdu.

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

bu konunun üst konu yapılmasını talep ediyorum mod beylerrrrr
  • gzl olmus bayaga emegine saglık
  • arkadaşlar okudum tüm konuyu iki haftadır araştırmadım yer kalmadı ben dreamweaver kullanıyorum ve hali hazırda bir site var phpBB kullanarak bu siteye kullanıcı adı - şifre - e-mail şeklinde bir giriş ve haber eklemek için bir modül yapabilir miyim yardımcı olabilicek arkadaşlar var mı ? gerekirse ders almak istiyorum anlaşırsak. saygılar.
  • BENIM FORUM BENIMDE BI FORUM OLDU YAWWW :))

http://members.lycos.co.uk/davutc20/

PEKI ARKDASLAR BUNU BEN NASIL TURKCEYE CEVIRIRIM..

• yaw olmuor ya install diorum hata werior
    http://img407.imageshack.us/img407/7035/45882293vo2.jpg
    http://img248.imageshack.us/img248/9243/52216550fk2.jpg

bide bu silinicek 2 tane dosya yazmış anlatan arkadaş install ve contrib bunlar klasor gorunuo ama ftp prgramda silicekmiyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-oktem -- 27 Ocak 2007; 18:03:01 >

• allah aşkına biri yardım etsin DNS yazan yere ne yazılcak nie hata werıor
  • SAOL
  • www.jenerikforum.net.tc

BU DA BENİM FORUMUM

BİR GİRİP BAKARSANIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_choucuk -- 27 Ocak 2007; 19:04:29 >
  • arkadaşlar sizin de bildiğiniz gibi,her yazılımın kurulması hemen hemen bir birine benzer.Mesela,
    Smfde:
    *Dosyaları indirirsin.
    *FTp ile atarsın
    *siteadresi.com adresine girersin
    *kurulumu yaparsın

phpbb dede böyledir.vBulletindede ipb dede mybb dede mk portaldada joomladada her yazılımda kurulum birbirine benzer...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.