Şimdi Ara

İNTERNETİN TELEFONLA KAN DAVASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm beyler benim şöyle bir sorunum var internetim telsiz telefon çalıp açtığımda kopuyor ama normal ev telefonlarında böyle bir durum yok
    telsiz telefon salonda internet ise benim odamda her odada ayrı hat var duvardan gelen sizce bunun nedeni nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnbzkrt -- 25 Şubat 2010; 12:59:35 >

• beyler bu konu hakkında bilgisi olan yokmu ya çok sinir bozucu bir durum
  • beyler bi yardım edin kafayı yiyecem
  • parazitlenme olayı olabilir ttnete arıza kaydı bırakın belki ilgilenirler
  • daha teker teker anlatsan ince ayrintisina kadar yardim edebiliriz. kafam karişti acikcasi.

şimdi ana hat nerden geliyor bu önemli ? sen eger ana hattan cikan kabloyu hem telsiz'e hemde internete gönderirsen kesilir.

ana hattan cikan kabloyu direk internete yanı Splinter'a ulaşmasi gerekiyor. Splinter'dan cikan kabloyu telsize gitmesi gerekir. büyük ihtimal sizin baglantida bi yanlişlik var ondan kopuyor.
  • ya şöle anlatayım binanın dşındaki telefon kutusundan bizim eve bir hat geliyo ama hat evde ikiye ayrılıyo biri salona diğeri ise bizim odaya salondakinde telsiz telefon bağlı bizim odada ise interneti kullanıyorum yani telefon falan bağlı değil ama telsizi çıkarıp normal düz telefon koyduğumda ise hiç bir sorun çıkmıyo anlamadım gitti
  • tamam işte o hattin ikiye ayrilmamasi gerekiyor. hattın eve giriş yerini biliyorsan oraya bi splinter takip işi çözebilirsin.

benim sistemde öyle yanı telsiz var sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR GARİP BOŞANMA SÜRECİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.