Şimdi Ara

İnternetim AKK li olduğu halde sınırsız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vodafone abonesiyim. 30 mbit Fiber 75GB AKN var sözde. bir ara pingler çoğlamıştı bende 5-6 kere vodafoneyi aradım internet kesilip duruyordu. 2 kere ekipler geldi binayı felan kontrol ettiler bir şey göremediler. Kadın bana yeni İp adresi atıyorum size dedi. Ondan sonra net düzeldi ve şunu farkettim 75gb aşmışım ama hala hızım 30 mbit bende 1 aylık zannettim bu olayı ama gelin görün ki 7 aydır akn siz net kullanıyorum :D Her ay 300gb download yapıyorum hatta televizyon için 4k filmler indiriyorum 15gb ortalama. harddiskteki 3-4gb lik filmleri silip yerlerine bluray filmleri koydum :D yalnız taahhütümüz bitiyor 65TL veriyorduk her ay. şimdi aynı paketten yokmuş bir düşüğünü ve yükseğini önerdiler düşük olan 60tl idi 24mbps 50gb yükseği 50mbps 100gb. 2019 da kotalar kalkıyor diye 24mbps yi seçtik yüksek paket pahalı geldi 75tl di sanırsam. sorum şu ki sizce yine akn siz kullanabilirmiyim :D

• Sanmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yillik 120 tl daha fazla vererek ust versiyon paketi tercih ederdim şahsen, ben de sanmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.