Şimdi Ara

internete girince CPU %100 oluyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Compaq nx6325 laptop kullanıyorum.İnternete girince _firefox ya da chrome fark etmiyor_ laptop kasıyor CPU %100 oluyor ,5 6 saniye bekleyince düzeliyor ama film açınca izlenemiyor çünkü ses normal gelmesine rağmen görüntü kesik kesik geliyor.
    Neden olmuş olabilir.
    Virüs değil format attım.Ama bu laptopun win 7 driverlarını bulamadım.Vistanın driverlarını kullanın demişler HP nın forumlarında,ben de onları yükledim.
    Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler.

• esselamın aleykum eski cihazlarda bu durum normal yeni güncellemeler ile bu sorunlar oluyor cihazının işlemcisi ney eğerki t4500 serisi yani dual core ise core2 duo ile upgrade ederbilirsen sorunu düzeltebilirsin.Eğer amd ise de aynı işlemi yapabilirsin

https://www.linuxmint.com/

Bu versiyonu indir

www.linuxmint.com
    Linux Mint 17.3 "Rosa" - MATE (32-bit) - Linux Mint
    https://www.linuxmint.com/edition.php?id=205

bir ay sonra filan 18. versiyonu çıkacak. Onda daha bir iyi deneyim yaşarsın.

Mate versiyonunun bağlantısını verdim. O diğer versiyonlara göre hafif olduğu için.

linux bilmiyorsan internetten araştırarak kurcalaya kurcalaya öğrenirsin.

Bu da linux mintin türkçe sitesi ve forumunun bağlantısı.

https://www.linuxmint.net.tr/

ELBET BENDE BULURUM BİR İMZA

• Attiginiz fotoda pc yi svchost un zorladigi goruluyor. Windows guncellemelerinin marifeti olan svchost u kapatmak icin : sirasiyla baslangic,msconfig,hizmetler en altta windows updatenin yanindaki tik i kaldirip pc yi resetleyin.

Bunun disinda firefox ve chrome baya bi ram harciyor aynisi bana da oluyor yeni sekme actigimda filan 5 saniye surup geciyor. Normal yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 24 Nisan 2016; 0:22:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Windows kurulumu yaptıktan sonra hiçbirşey kurmadan Denetim Masası>Aygıtlar ve Yazıcılar>Bilgisayarım>Sağ Tık>Aygıt Yükleme Ayarları>Otomatik yükleme ayarını aktifleştirin.(önerilen)

Daha sonra windows update'i açın. ve bütün updateleri yüklemesini bekleyin. Updateler bitmeden bilgisayara başka hiçbirşey yüklemeyin.

Eksik yüklenmeyen aygıtlar için driver booster, drivermax, drp.su gibi programları kullanabilirsiniz. Yine driver yüklenmezse buraya yazın yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 24 Nisan 2016; 9:21:11 >
  • hocam combofixle bi taratin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: canmrtcan

hocam combofixle bi taratin

+++ ayrıca en sonda çıkan notpad de düzelttikleri ve sildikleri uygulama yazıyor onları bize at.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.