Şimdi Ara

internete bağlanırken sıkıntı yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar benim toshiba a100-036 model bir laptopum var.Son zamanlarda internete girerken sıkıntı yaşıyorum.Porblemim şöyle,
    internete bağlandıktan sonra belli bir süre sonra bağlantı kopuyor.Wireless hala bağlı gözüküyor fakat hiç bir sayfaya erişemiyorum.bağlantılardan onar dediğimizde ise problem kalmıyor fakat 5 dk sonra yine aynı şey oluyor.formar attım geçmedi.En güncel driverları bulup yükledim yine geçmedi yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• şifreleme olarak wpa degilde wep kullanın sorununuz çözülecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğba Yıldız

internet özelliklerinden internet seçeneklerini default yap belki düzelir

arkadaşlar farklı yorumlar katmayalım isterseniz alakasız şeyler söylüyorsunuz....

@miklagaard arkadaşım forumumuzu okursan bu şekilde bir sürü program devam etmekte bununla alakalı adsl modeminize spam yapışmış olabilir o olasılığa karşı spam temizleyici programlar kullanmanızı öneririm ad aware mesela .. sonrasında pc nizin c nin yanı sıra birde d bölümünü taratmanızı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

quote:

arkadaşlar farklı yorumlar katmayalım isterseniz alakasız şeyler söylüyorsunuz....

@miklagaard arkadaşım forumumuzu okursan bu şekilde bir sürü program devam etmekte bununla alakalı adsl modeminize spam yapışmış olabilir o olasılığa karşı spam temizleyici programlar kullanmanızı öneririm ad aware mesela .. sonrasında pc nizin c nin yanı sıra birde d bölümünü taratmanızı öneririm

Alakasız olup olmadıgı konusunda bu kadar emin olmamanız gerekir. Aynı sorunu kendimde yaşadıgım için tecrübelerime göre cevap verdigim bi konudur bazı cihazlarda wpa sifreleme ile ilgili bu tarz problemler olabiliyor bilgilerinizi bunlarla harmanlamanızda fayda var

• quote:

quote:

Bana modeme spam nasil yapisir bir aciklarsaniz cok sevinirim...

5dk sonra internetten düşülmesi ya modemde ya wireless da sıkıntı olabileceğinin işareti bir bakima. hem laptopu hemde modemi baska cihazlarda veya baska mekanlarda deneme sansiniz var mi?

• spam nasıl yapışır konusuna gelince çeresi ve virüsü trojeni bol olan siteler vasıtasıyla yapışır ve bunu en etkili şekilde çıkartan ad aware programıdır.. yanlız nette olsun ie de olsun bugünlerde öyle bir sıkıntı vardır ki anlatılamaz.. herkeste hemen hemen aynı dert.. nete giremiyorum pc donuyor vb...

@blackros3 arkadaşım ben senın işlemine ve yardımına birşey demedim.. seninle alakalı birşey değildi yanlış anlaşıldım sanırım özür dilerim. ;) alıntıdaki arkadaşa demiştim ben
  • quote:

spam nasıl yapışır konusuna gelince çeresi ve virüsü trojeni bol olan siteler vasıtasıyla yapışır ve bunu en etkili şekilde çıkartan ad aware programıdır.. yanlız nette olsun ie de olsun bugünlerde öyle bir sıkıntı vardır ki anlatılamaz.. herkeste hemen hemen aynı dert.. nete giremiyorum pc donuyor vb...

@blackros3 arkadaşım ben senın işlemine ve yardımına birşey demedim.. seninle alakalı birşey değildi yanlış anlaşıldım sanırım özür dilerim. ;) alıntıdaki arkadaşa demiştim ben

Bu anlattiklariniz bana çok anlamsiz geldi. modemle pc yi karistiriyor olmayasiniz. modeme yapisan spam gosterin dedigim zaman spy, aware vb konulardan bahsediyorsunuz. Modeme yapisan birsey gosterin bana ki ben size hak vereyim. konuya hakimiyetiniz çok iyi degil gibi. ie sanki internete bagli degil ayri bir durummuş gibi bahsetmeniz vs. sizden ricam konu hakimiyetiniz yok ise fikir yurutup arkadasa hata yaptirmamanizdir. Sonucta yaptirdiginiz hata size degil baskasina zarar verir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.