Şimdi Ara

İnternet sizde de yavaşladı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 26 Mart akşamından beri internet çok yavaşladı.Dosyaları 900 ile çekerken 100e düştü hız.Hadi 50gb kota olayı desek ben her ay bu kotayı zaten geçiyorum şimdi mi akıllarına geldi hızı 1mb'e düşürmek?Sizde de durum aynı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZacDoUrden -- 28 Mart 2012; 13:49:49 >

• Evet artık bu aydan itibaren düzenli olarak düşürülecek hız.
  • bende aynı durumu yaşıyorum kardeşim.
    8 megabit sınırsız interneti neymiş efendim çok kullanmışım 89 gb indirdim gerçi
  • Youtube'da klip izleyemez hale geldim. Sanırım bundan sonra Adil kullanım kotasını takip edecekler
  • Filtreleme yüzünden düştü hız. Farkındaysanız sitelerin yasaklanmasıyla aynı ana denk geldi internetteki hız düşümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Yoo.

Dostum 2.ayın 2sinde yapılmış bir hız testi bu

quote:

Orijinalden alıntı: Yumurtalık

Evet artık bu aydan itibaren düzenli olarak düşürülecek hız.

İyi de ne oldu birden bire hızları düşürdüler önceden de vardı bu kota olayı?

Birde sadece ttnet'de mi böyle yoksa superonline da aynı durumda mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZacDoUrden -- 28 Mart 2012; 13:57:16 >

• up
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Glomental

quote:

Yoo.

Dostum 2.ayın 2sinde yapılmış bir hız testi bu

Uğraşmak istemediğim için, diğer bir konuya koyduğum görüntüyü koydum.

Al o zaman

Büyük ihtimal kotayı aşmışsındır.Demekki herkese uygulanmıyor bu kota

• Biz evden taşınmadan önce çok hareketli, kalabalık bir yerde oturuyorduk, şehrin göbeği, cadde üstü. Şimdi biraz daha sakin bir yerdeyiz sadece bol bol araba geçiyor.

Orada 8megabit netlimitsiz tarifeli TTNet kullanıyorduk. TTNet'in bize attığı bir kazıktan sonra yaklaşık 8 ay önce çıktık. 8 aydır Koçnet kullanmaktayız evde.

İnanır mısınız, o curcunanın olduğu yerde metrekare başına 5 kelle düşen, iğne atsan düşmez yerde 8megabit TTNet daha hızlıydı (kotayı doldurduğumda)

Koçnet normalde çok hızlı ben 1.2 hatta 1.23m/s ile indiriyorum dosyaları. Şaşırdım ilk başlarda ama sonradan alıştım.

TTNet kotaları takip etmiyordu, Koçnet felaket takip ediyor. Hele şu son 2 aydır hep böyle. Kotam doldu ve şu an 240p vidyo bile izleyemiyorum.

Toparlamak gerekirse: Hız ve müşteri hizmetleri = TTNet küçüktür Koçnet
    Kota takibi ve altyapı = Koçnet küçüktür TTNET

4 gün kaldı şurda sabrediyoruz derviş.

•  İnternet sizde de yavaşladı mı?

ttnetle bu hıza alış türkiye
  • yahu bende sayfalar bile açılmıyo.forumda bi konuya girerken 2-3 kere f5 yapıp yapıp yaklaşık 1 dakika sonra konu açılır hale gelebiliyo anca,yada hiç açılmıyo.Sadece bende mi böyle bu
  • Hız öldürür. (TTnet)
  • benim baya arttı hız senden kesip bana eklediler heralde
  • TTNET adil kullanım kotasını çoğu kişide uygulamaya koydu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_58700753/tm.htm

Yukarıda ki konuda da forumda ki TTNET kullanıcıları isyan durumunda zaten.Düşen var düşmeyen var.Düşüp tekrar düzelen var.Tam olarak 1 Nisan'da herkese uygulanacağını söyleniyor ama göreceğiz.
  • Superonline'a geçiyorum.
  • herkes biraksa ttnet 1 gunde akk yi kaldirir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.