Şimdi Ara

[İNTERNET KUTUSU] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [SONA ERDİ] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.996
Cevap
35
Favori
74.621
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ediyorum. Umarım memnun kalırsın.

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Sizin referans kodunuz nedir sorduğum soruya dönüş yapan tek sizsiniz sizin referans kodunuzla abonelik başlatayim kabul olursa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abonelik Başlangıcı : Nisan 2022

Kullanılan Tarife : Mega Kutu VDSL [En iyi hız değerlerim: DL: 94 mbps / UL: 7.9 mbps / Ping: 23 ms] [Güncel: DL: 82 mbps / UL: 7,6 mbps / Ping: 28 ms]

Memnuniyet Durumu : Gece 03-06 saatleri arasında yapılan genel bakım çalışması sonrası nihayet ping sürelerimde 10 ms yakın iyileşme var. Umarım bozmazlar yine.

Referans numarası : 8576066214

• Merhaba arkadaşlar.

Mega Kutu 100Mbit abonesiyim. 1 günde geçiş işlemi tamamlandı. Bir sorun sıkıntı yaşamadım.

Arkadaşını getirene arkadaşıyla gelene 1 aylık internet hizmeti hediye.

Yapmanız gereken ise çok kolay.

Abone numaram ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya whatsapp üzerinden 0535 057 0 140 numaradan başvuru yapabilirsiniz.

[İNTERNET KUTUSU] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [SONA ERDİ]

1 ay ücretsiz internet kullanımı kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz.

Referans kodum: 8576082438

Referans kodum: 8 5 7 6 0 8 2 4 3 8

Referans kodumu kullanan arkadaş PM'den bilgi verebilirse çok mutlu olurum. Teşekkürler.

• Turknetten nasil kurtulabilirim yardimci olabilecek var mi?Köprü statu çıkış başvurusu bulunamadığından başvuru alınamiyir diger isslere gecis yapamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komple iptal ettirmek mantıklı gibi hocam. Türknete geçeli kaç ay oldu bu arada?

• başlangıc : 12.06.2022

Kullanılan Tarife : VDSL 100 Mbps 79,90 TL (Mega Kutu Tarifesi)

Memnuniyet Durumu : adresimde ki maksimum hız olan 79mbit'i sorunsuz şekilde alıyorum . 2 iş gününde kurulumum tamamlandı . şu an için her şey yolunda

Referans Numarası : 8576017049

• Merhaba değerli türknet fiyat mağduru arkadaşım.

Türknetten geçiş yapıyorsanız çok basit sadece belgelerin resmini whatsapptan gönderiyorsunuz. Bir iki gün sonra sizi arayıp onay alıyorlar ve otomatik size kullanıcı adı şifre atıyorlar. İnternet kutusu tavsiye ederim müşteri hizmetleri de çok yardımcı oluyor sorunuz varsa çekinmeden mesaj atabilirsiniz. Kodumu kullanırsanız bana da verin
    Bi de inşallah gigafiber altyapının nasip olur size en yakın zamanda

Referans kodum 8576049921

Abone numaram ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya whatsapp üzerinden 0535 057 0 140 numaradan başvuru yapabilirsiniz.

• Merhaba Arkadaşlar.

İnternet Kutusunun Mega Kutu 100Mbit abonesiyim. Türknet'in zam kararından sonra geçiş yaptım ve herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadım.1 günde de geçiş işlemim tamamlandı.

Sizlerde 1 ay ücretsiz internetten yararlanmak isterseniz;

Abone numaram ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya Whatsapp üzerinden 0535 057 0 140 numaradan başvuru yapabilirsiniz.

Abone/Referans numaram: 8576046830

Forumda referanslarım mevcuttur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biembo -- 17 Ağustos 2022; 13:44:18 >
  • Abonelik Başlangıcı : Ağustos 2022

Kullanılan Tarife : Yeni- Mega Kutu Fiber (100mbit)

Memnuniyet Durumu : Turknetten geçiş yaptım, şimdilik herşey yolunda gözüküyor, ekstrem bir durumda buraya bilgilendirme mesajı yazacağım.

Referans numarası : 8576063793

Referans numaram bir defa kullanıldıktan sonra referans numaramı kaldıracağım. Herhangi bir sorunuz olursa özel mesaj yoluyla ya da buradan cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MethuSellah -- 17 Ağustos 2022; 14:17:3 >
  • kamerluna kullanıcısına yanıt

İlla ki kullanın demiyorum ihtiyacı olan arkadaşlar olabilir onlara 1 ay bedava kazandırarak yardımcı olabilirsiniz.

Referans numarası : 8576075828

• Abonelik Başlangıcı: Haziran 2022

Kullanılan tarife: Mega Vdsl 100 Mbps

Referans kodu: 8576021792

Memnuniyet Durumu: Geçişim hızlıca gerçekleşti çok memnunum şu anlık, kodumu kullanırsanız birlikte kazanırız, eczacılık fakültesi öğrencisiyim bu arada :) desteklerinizi beklerim. Kullanan abilerime teşekkür ederim :)

• Abonelik Başlangıcı : 27.07.2022

Kullanılan Tarife : 100Mbit Mega Kutu

Memnuniyet Durumu : Altyapım fazla iyi değil, bu yüzden 40mbit e 7.5mbit sabit sıkıntı olmadan kullanıyorum. Diğer servis sağlıyıcıdan geçişte sıkıntı olmadı.

Referans Numarası : 8576089493

Referansımı kullanırsanız, mesaj atarsanız teşekkür ederim. Olmazsa önemli değil.

• Arkadaşlar Merhaba,

REFERANS KODU : 8576066883

Kullanan arkadaşıma şimdiden çok teşekkür ediyorum ❣️

Hiç bir sorun yaşamadım memnunum. Tavsiye ederim

Merak ettiğiniz birşey var ise özelden sorabilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar.

Mega Kutu 100Mbit abonesiyim. 1 günde geçiş işlemi tamamlandı. Bir sorun sıkıntı yaşamadım.

[İNTERNET KUTUSU] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [SONA ERDİ]

1 ay ücretsiz internet kullanımı kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz.

Referans kodum: 8576082438

Referans kodum: 8 5 7 6 0 8 2 4 3 8

Referans kodumu kullanan arkadaş PM'den bilgi verebilirse çok mutlu olurum. Teşekkürler.

• Abonelik Başlangıcı : 12.04.2022

Kullanılan Tarife : Mega Kutu Tarifesi (VDSL 100Mbit)

Memnuniyet Durumu : Fiyatı uygun, sorun yaşamadım, altyapının sonuna kadar veriyorlar.

Referans numarası : 8576065689

Her türlü sorunda yardımcı olmaya çalışırım, şimdiden teşekkürler :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Merhaba değerli internet mağduru arkadaşım. :))

Türknetten geçiş yapıyorsanız çok basit sadece belgelerin resmini whatsapptan gönderiyorsunuz. Bir iki gün sonra sizi arayıp onay alıyorlar ve otomatik size kullanıcı adı şifre atıyorlar. İnternet kutusu tavsiye ederim müşteri hizmetleri de çok yardımcı oluyor sorunuz varsa çekinmeden mesaj atabilirsiniz. Kodumu kullanırsanız bana da haber verin :))
    Bi de inşallah gigafiber altyapının nasip olur size en yakın zamanda ❤️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjersin07 -- 18 Ağustos 2022; 14:3:56 >
  • Referans numarası : 8576058304

Arkadaşlar amacım x firmasını kötülemek veya poh pohlamak değil. Başıma geldikçe eksilerini ve artılarını yazacağım. İsteyen kod ile üye olabilir. Kod ile üye olunca ne olacağını biliyorsunuz. Herkes nasibini yer.

Diğer arkadaşların bahsetmediği şeylerden bahsedeyim ona göre karar verin.

Eksileri :

*Otomatik ödeme talimatı vereceğiniz yerler kısıtlı : (Vakıf ziraat gibi bankalar yok. Ama yinede %50 fazlasını başka firmalara ödemiyorsunuz)

*İPTV kullanıyordum fakat bağlattığımdan beri kullanamıyorum.(whatsapp üzerinden iletişime geçtim, hızlı bi şekilde ilgileniyorlar, ama henüz çözüm sağlanmadı)

*Sabit İP hizmetleri yok.

Artıları :

*Aynı paraya aynı hızı alıyorsunuz.

Referans numarası : 8576058304

Abonelik Başlangıcı : Ağustos 2022

Kullanılan Tarife : Mega Kutu 100 mbps

Memnuniyet Durumu : Türk.net ile aynı hızı alıyorum (altyapı nedeniyle DL: 88 mbps) Fiyat olarak süper, performans olarak güzel.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.