Abonelik Başlangıcı : Mayıs 2022 Kullanılan Tarife : EKO kutu tarifesi (35 mbps download 6 mbps upload) Memnuniyet Durumu : turknet ten geçiş yaptım, hiç bir sıkıntı problem yaşamadım şimdilik. Gündelik işler için kullanıyorum. Oyunla falan işim olmaz. Hem hesaplı hem kaliteli Referans numarası : 8576045323 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[İNTERNET KUTUSU] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [SONA ERDİ] (27. sayfa)

-
-
Abonelik Başlangıcı : 18 Ağustos 2022
Kullanılan Tarife : Mega Kutu 100mbps
Memnuniyet Durumu : Henüz 1 günlük bir fark hissetmedim. Kargo ulaşır ulaşmaz akşamına arayıp geçiş yapıldı. Modem kendini yeniledi herhangi bir müdahale yapmadım. Testler Turknet le aynı hızları gösteriyor
Referans numarası :8576096285
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Merhaba,
REFERANS KODU : 8576066883
Kullanan arkadaşıma şimdiden çok teşekkür ediyorum ❣️
Hiç bir sorun yaşamadım memnunum. Tavsiye ederim
Merak ettiğiniz birşey var ise özelden sorabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
pekde iyi değiller 100 mb den abone olduk ama 50 mb veriyor.netgalaksi gibi değiller birsüre kullanacağız artık T.Telekom bunada el atar yakında sıfıra sabitler
-
Öğrenci
Abonelik Başlangıcı : 27.07.2022
Kullanılan Tarife : 100Mbit Mega Kutu
Memnuniyet Durumu : Altyapım fazla iyi değil, bu yüzden 40mbit e 7.5mbit sabit sıkıntı olmadan kullanıyorum. Diğer servis sağlıyıcıdan geçişte sıkıntı olmadı.
Referans Numarası : 8576089493
Referansımı kullanırsanız, mesaj atarsanız teşekkür ederim. Olmazsa önemli değil.
-
Merhaba değerli internet mağduru arkadaşım. :))
Türknetten geçiş yapıyorsanız çok basit sadece belgelerin resmini whatsapptan gönderiyorsunuz. Bir iki gün sonra sizi arayıp onay alıyorlar ve otomatik size kullanıcı adı şifre atıyorlar. İnternet kutusu tavsiye ederim müşteri hizmetleri de çok yardımcı oluyor sorunuz varsa çekinmeden mesaj atabilirsiniz. Kodumu kullanırsanız bana da haber verin :))
Bi de inşallah gigafiber altyapının nasip olur size en yakın zamanda ❤️
Referans kodum 8576049921
Arkadaşını getirene arkadaşıyla gelene 1 aylık internet hizmeti hediye.
Yapmanız gereken ise çok kolay.
Abone numaram ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya whatsapp üzerinden 0535 057 0 140 numaradan başvuru yapabilirsiniz.
-
Abonelik Başlangıcı : 12.04.2022
Kullanılan Tarife : Mega Kutu Tarifesi (VDSL 100Mbit)
Memnuniyet Durumu : Fiyatı uygun, sorun yaşamadım, altyapının sonuna kadar veriyorlar.
Referans numarası : 8576065689
Referans numarası : 8 5 7 6 0 6 5 6 8 9
Her türlü sorunda yardımcı olmaya çalışırım, şimdiden teşekkürler :)
-
öğrenciyim yardımcı olana teşekkürler
referans numaram : 8576046164
100 paketini aldık arkadaşlarla 125 geliyor hiç kesilmedi hemen yardımcı oluyorlar her konuda 2 günde bağlandı hiç hat felan yoktu teşekkürler internet kutusu herkeze tavsiye ederim
Abonelik Başlangıcı : 15 Ağustos 2022 tarihinde başvuruda bulundum. 19 ağustos 2022 tarihinde türk telekom ekipleri gelip bağlantımı yaptı. 20 ağustos 2022 tarihinde internet hizmetimi kullanmaya başladım.
Kullanılan Tarife : Mega Kutu 100 Mbps 99,90 TL / VDSL
Memnuniyet Durumu : Turknet kullanıcısıydım. Şu ana kadar bir fark yok. Aynı hız değerlerini veriyor. Memnunum
Referans numarası :8576026816
Referans kodumu kullanan arkadaş PM'den bilgi verebilirse çok mutlu olurum. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratyildiz84 -- 20 Ağustos 2022; 18:48:10 > -
Merhaba değerli internet mağduru arkadaşım. :))
Türknetten geçiş yapıyorsanız çok basit sadece belgelerin resmini whatsapptan gönderiyorsunuz. Bir iki gün sonra sizi arayıp onay alıyorlar ve otomatik size kullanıcı adı şifre atıyorlar. İnternet kutusu tavsiye ederim müşteri hizmetleri de çok yardımcı oluyor sorunuz varsa çekinmeden mesaj atabilirsiniz. Kodumu kullanırsanız bana da haber verin :))
Bi de inşallah gigafiber altyapının nasip olur size en yakın zamanda
Arkadaşını getirene arkadaşıyla gelene 1 aylık internet hizmeti hediye.
Yapmanız gereken ise çok kolay.
Abone numaram ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya whatsapp üzerinden 0535 057 0 140 numaradan başvuru yapabilirsiniz.
Abonelik Başlangıcı: Haziran 2022
Kullanılan tarife: Mega Vdsl 100 Mbps
Referans kodu: 8576021792
Memnuniyet Durumu: Geçişim hızlıca gerçekleşti çok memnunum şu anlık, kodumu kullanırsanız birlikte kazanırız, eczacılık fakültesi öğrencisiyim bu arada :) desteklerinizi beklerim. Kullanan abilerime teşekkür ederim :)
Saadet zinciri misali…
Burada birisinin referansını kullanan başka bir arkadaşın referansıyla İnternet Kutusuna geçiş yaptım ve 2 gün içerisinde geçişim tamamlandı. Sizde benim referansımı kullanırsanız sevinirim. Hız kaybı vs yaşamadım gayet güzel gidiyor.
Geçiş hakkında yardımcı olabilirim, mesaj atmanız yeterli.
Referans kodum : 8576053798
Teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Abonelik Başlangıcı: Ağustos 2022
Kullanılan tarife: Mega Kutu 100 Mbps 99,90 TL / FİBER + modem kirası 10 TL Fatura tutarı: 109.90 TL
Referans kodu: 8576095955
Memnuniyet Durumu: Akşam üstü belgeleri WhatsApp tan gönderdim . Sonraki gün ikindi vakti gelip kurulumu yaptılar. Çok iyi diyemem ama kötüde değil . Fiber 50 mbps hız alıyorum. Sizde referans numaram ile kayıt olursanız 2. Ayı ücretsiz kullanabilirsiniz. Referansım ile abonelik başlatanlar özelden bilgi verirse mutlu olurum. Şimdiden teşekkür eder , sağlıklı ve huzurlu günler dilerim ☺️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generaljo -- 21 Ağustos 2022; 15:4:6 >
Abonelik Başlangıcı : Temmuz 2022
Kullanılan Tarife : 100 Mbit
Memnuniyet Durumu : Turknet'in zammından sonra geçtim ve oldukça memnunum. Özellikle son günlerde yapılan iyileştirmeler ile tam bir f/p oldu. Herkese tavsiye ediyor ve memnuniyetle kullanıyorum. Teşekkürler İnternet Kutusu!
Referans numarası :8576047740
Referansımla üye olduğunuzda 2 tarafta 1 ay ücretsiz internet kazanıyor, firmayı deneyimleyebilmeniz için oldukça güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Whatsapp üzerinden müşteri hizmetlerine referans kodunu iletmeniz yeterlidir. Öğrenciyim ve siz büyüklerimden desteklerinizi bekliyorum. Referansımı kullananlara şimdiden çok teşekkür ederim :)
-
Merhaba arkadaşlar,
yakın zamanda TurkNet'ten geçiş yaptım. Arada fark yok.
Referans kodum: 8576066686
Öğrenciyim ve herhangi bir gelirim yok. Evdeki abonelikten kırpmaya çalışıyorum harçlık adına.
Birbirimize faydalı olabilir. Şimdiden sağ olun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X