Şimdi Ara

İnternet Kopması ve Hat Değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Yaklaşık 1 hafta önce Türk Telekom'dan Turknet'e 16 Mbps ADSL olarak geçtim. Daha önceki firmadaki aboneliğimde internet neredeyse hiçbir zaman kesilmezdi, ancak Turknet'te yoğun kullanım sırasında veya bazen normal bir zamanda internet kesiliyor ve modemi yeniden başlatmadan geri gelmiyor. Hat değerlerimi kontrol ettim ve bir sorun göremedim. Hat değerlerim şu şekilde;

    İnternet Kopması ve Hat Değerleri

    Hala Türk Telekom'un verdiği Airties RT-206v4 modemi kullanıyorum. Sorunun bundan da kaynaklı olacağını düşünerek bir ASUS DSL-N16 sipariş ettim. Zaten Turknet'te VDSL pakete de geçiş yapacaktım. Sizce kesilmelerin sebebi ne olabilir? Teşekkürler.







  • Merhaba, bu gibi sorun yaşadığınızda kısa bir işlemle destek kaydınızı OİM ve ya IVR sesli yanıt sistemimiz üzerinden oluşturun. Arkadaşlarım hizmetinizi incelesinler size geri dönüş yapsınlar. İsterseniz destek kaydınızı oluşturduktan sonra bana PM üzerinden ulaşın. Bende süreci buradan takip ederek size yardımcı olmaya çalışırım.
  • Eğer vdsl alabilme imkanın varsa hiç bekleme.Sorunun modem kaynaklı da olabilir.Yüksek download hızında sorun çıkaroyor olabilir.Çünkü snr değerin kopma olmayacak kadar iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.