Şimdi Ara

Internet İlişkisi Yaşamış Olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yabancı bir forumda 2 yıldır görüştüğüm bir kız var. Norveçli ama Almanya'da yaşıyor. Bir süredir çıkıyoruz ama malumunuz yüzyüze görüşme fırsatımız olmadığı için Skype'taki görüntülü konuşmalardan ileri gitmiyor. Okul dönemi başladığı için, bir de bu yıl hazırlık okuyacağım için kış çıkana kadar Almanya'ya gitme şansım yok. Yani nereden baksak en az 9 ay Skype'a mahkumuz. E bir de hem okuyup hem çalıştığı için görüşmelerimiz çok uzun süremiyor malesef. Geldiğinde yorgun oluyor Whatsapp'ten yazıyoruz ama kamerayla görüştüğümüz kadar güzel olmuyor.

Daha önce internet üzerinden ilişki yürütmüş olanlarınız vardır diye düşünüyorum. Bu gibi yüzyüze görüşememe, özlem durumları için geçici çözümler bulduysanız paylaşır mısınız? Örneğin haftada bir telefonda konuşuruz gibi basit bir şey bile bir adım olabilir. Hem bana hem de bu konuyu okuyan başka ilişkilere yardım etmiş olursunuz.

• Yargılamak bana düşmez ama çok saçma buldum kusura bakma, uzun mesafeli ilişki yürütmüş biri olarak tavsiyem gün içinde az konuşun whatsapp vs onun yerine günün ilginç kısımlarını fotoğraflayın, ses kaydına alın vs vs. Akşamları bunları atın birbirinize, gününüzü anlatın. Güzel gelecektir.
  • norveç ve almanya bence çok iyi iyi vatandaşlık alınır ben arjantinli ile çıkmıştım şansıma forumu pm yazabilirmisin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Dexter

norveç ve almanya bence çok iyi iyi vatandaşlık alınır ben arjantinli ile çıkmıştım şansıma forumu pm yazabilirmisin hocam

http://www.escunited.com/forum.php
    Eurovision'a ilginiz yoksa forumda yapacak hiçbir şey bulamazsınız

• Internette simdi ki kiz arkadasimla tanistim, 2-3 ay gorustuk skypeden, sonra Antalyada bulustuk 1 gunlugune. Devami geldi zaten 2 ayda bir geliyor 5 gun durup gidiyor. Hem calisiyor hem okuyor. Rusyali. Abi sunu farkettim bu ecnebi kizlari turk kizlarindan cok farkli hem caliskan hem bakimli hem kendi sevgilisinden baska erkegi dusunmuyorlar kibir cok az egolari cok az, cok kibarlar dusunceliler. Bunu farkediyorsunuz ve zamanla turk kizlarindan soguyorsunuz nedense bu da hos degil. Uzakta yasamasi ayri bir dert zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L'enfer

quote:

norveç ve almanya bence çok iyi iyi vatandaşlık alınır ben arjantinli ile çıkmıştım şansıma forumu pm yazabilirmisin hocam

anadilimden iyi ingilizcem var tam benlik hocam amaç ne ama bu forumda ve üyelerin çoğunu bayanlarmı oluşturuyor ? nasıl denk geldiniz norveçli ile ? bayan olduğunu nickten mi anladınız ? özelse pm geçelim

• Akeneton34 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

anadilimden iyi ingilizcem var tam benlik hocam amaç ne ama bu forumda ve üyelerin çoğunu bayanlarmı oluşturuyor ? nasıl denk geldiniz norveçli ile ? bayan olduğunu nickten mi anladınız ? özelse pm geçelim

Isminden de anlasilacagi uzere eurovision forumu olur. Birinin cinsiyetini anlamak icin nikine bakmaya gerek yok bir sekilde tanisiliyor zaten. Eurovision donemi ulkeler, sarkilar vs. Tartisilir diger surecte online yarismalar vardir onlar olur. Fsc nsc wv gibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Isminden de anlasilacagi uzere eurovision forumu olur. Birinin cinsiyetini anlamak icin nikine bakmaya gerek yok bir sekilde tanisiliyor zaten. Eurovision donemi ulkeler, sarkilar vs. Tartisilir diger surecte online yarismalar vardir onlar olur. Fsc nsc wv gibi

teşekkür ediyorum

• Ben Amerikaya gitmis bir Turk kiziyla yapmistim bu isi o zamanlar 17-18 yaslarindaydım 2006-2007 yillari

Sabahlara kadar msnde webcamle gorusuyorduk.

Yaklasik 1 sene sonunda nihayet Istanbula gelebildi ve ilk gun sanki birbirimızi yillardır taniyormusuz gibi gezdik eglendik

bıikac gun sonra senden ayrilmak istiyorum elektrik alamadim hic dıiye bir mesaj atti, son kez yuzyuze gorusup ayrildik

Saat farkıidan dolayi cok uykusuz kaldim yalniz

Ayrica gelecegi gunun gecesi gozume uyku girmemisti

Suanda hayatıida yaptigim en buyuk hata olarak goruyorum bu durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 19 Eylül 2013; 1:50:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: runx89

Ben Amerikaya gitmis bir Turk kiziyla yapmistim bu isi o zamanlar 17-18 yaslarindaydım 2006-2007 yillari

Sabahlara kadar msnde webcamle gorusuyorduk.

Yaklasik 1 sene sonunda nihayet Istanbula gelebildi ve ilk gun sanki birbirimızi yillardır taniyormusuz gibi gezdik eglendik

bıikac gun sonra senden ayrilmak istiyorum elektrik alamadim hic dıiye bir mesaj atti, son kez yuzyuze gorusup ayrildik

Saat farkıidan dolayi cok uykusuz kaldim yalniz

Ayrica gelecegi gunun gecesi gozume uyku girmemisti

Suanda hayatıida yaptigim en buyuk hata olarak goruyorum bu durumu

benzeri başıma geldi yapmamış olsam bende en büyük hatalarım listesine eklerdim ama o 2 gece var ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Internette simdi ki kiz arkadasimla tanistim, 2-3 ay gorustuk skypeden, sonra Antalyada bulustuk 1 gunlugune. Devami geldi zaten 2 ayda bir geliyor 5 gun durup gidiyor. Hem calisiyor hem okuyor. Rusyali. Abi sunu farkettim bu ecnebi kizlari turk kizlarindan cok farkli hem caliskan hem bakimli hem kendi sevgilisinden baska erkegi dusunmuyorlar kibir cok az egolari cok az, cok kibarlar dusunceliler. Bunu farkediyorsunuz ve zamanla turk kizlarindan soguyorsunuz nedense bu da hos degil. Uzakta yasamasi ayri bir dert zaten.

Konuyu Türk kızları - yabancı kızlar polemiğine çekmesek daha iyi olur aslında. Boş yere silinsin istemiyorum.

• Kadın güzelse biraz yanında olamadığın için kötü hissediyosun kendini onun dışında iyi
  • Almanyadaki biriyle nasıl çıkıyorsun?

Misal sen ve o kafeye gidip skype da kamera falan mı açıyorsunuz? nasıl oluyor?
  • Bizim arkadaş Vanda bir kızla çıkıyordu onunla konuşmak için her gün kontör yüklüyordu nasıl bir yokluksa

• quote:

quote:

quote:

Nasil ogrendiniz ingilizce

• 5 aydır internetti üniversitede şehrimi kazandı mesafe kalktı doğal olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

quote:

quote:

Nasil ogrendiniz ingilizce

Özel kurs hocam

• çıkıyonuz he
  • Görüşemeyeceğimi anladığım an internet sohbetini de bırakırım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.