Bildirim
İnternet Hızımda Büyük Düşüş Var
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: McDenty
Arkadaşlar Öncelikle Merhaba Ben İnternetimi ilk bağlattığımda 800 kb/s hızla ındırıyordu 1 ay falan böyle sürdü Sonra win 7 den xp geçirdim ve hız 1mbs e düştü.Eski Hızına Çevirmemin bir yolu varmı ?
Hat değerlerinizi yazar mısınız? Eğer kontrol ettiyseniz ve sorun yoksa bağlı bulunduğunuz santralle konuşun. -
işletim sistemi ile interner hızının bi alakası yoktur. belki ping değerlerin çok yüksektir ama sen sayfa açma değil de indirme hızından bahsediyorsun kullandığın servis sağlayıcı tarafından otomatik düşürülmüş olabilir. 8mpbsye kadar tarifesini kullanıyorsan. -
Selam
Kotalı Internet bağlantısı kullanıyorsanız ve kotanızı aşmışsanız, 1 Mbps'ye düşmesi gayet doğal.. Kotalı değilse ve TTNet kullanıyorsanız, 444 0 375 numaralı hattı arayarak arıza kaydı bildirin.
Kolay gelsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_KG -- 20 Mayıs 2011; 22:40:14 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X