Merhaba, bu yıl e devlet üzerinden yoklama kaçağısınız diye mesaj geldi. E devlete girdiğimde "yoklama dönemi" yazıyor ve 2024'ün sonuna kadar tamamlayın diyor. Şuan halletmem gereken işler var 1 ay boyunca bunları halletmem gerekiyor. Benim merak ettiğim bu 1 ay içerisinde herhangi bir GBT'ye girer isem yoklama kaçağı olarak mı gözükeceğim? Yardımcı olursanız çok sevinirım. Mesaj geldiğinden beri panik halindeyim evden dışarı çıkamıyorum.
E devlet(askerliğim) de gözüken aşağıdaki gibidir. Şimdiden teşekkürler.
13 Yıldır Aradığım 2 Farklı Film Var.
Fantastik bir filmdi;
Adam toprağa sihirli fasulye ekiyordu veya fasulyenin tohumuna su değiyordu yani bir şekilde fasulye tepkimeye girip bu adamı devlerin dünyasına çıkarıyordu. Adam bir eve giriyordu ve kendisi gibi insanlar devlere hizmet ettiğini görüyor. Hatırladığım kadarıyla günde 5000 bin tane kuzu pişiriyorlardı devlere. Öyle bir sahne vardı ilk eve girdiğinde. Sonra ne oluyor hiç bilmiyorum Eski Digiturk'te gösterilen filmlerden 2005-2010 arası olması lazım.
Diğer Film İse;
Beyzbol oyunun tam ortasında yer yarılıyor(Deprem gibi) ve bir tane oyuncuyu içine çekiyor. Bu adam sonradan farklı bir yerde gözünü açıyor. Sonrasını çok hatırlamıyorum.
Bu konuda bilgisi olan benimle paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler.
Server Bağlantısı Log Kayıtları ( Tüm Verilerim Çalındı )
Ofisime kurulu serverım var. Şans eseri 2 gün önce Masaüstü,Belgeler,indirilenler ve Backup" dosyalarının paylaşıma açık olduğunu gördüm ve Administrator dışında Guest adıyla bir kullanıcı hesabı olduğunu farkettim. Server kurulumunu birine yaptırdığım için Şuan bu konuda hakkında kesin bir bilgiye ulaşmam gerekiyor. Öğrenmek istediğim;
Bağlantı Logları Nasıl Alabilirim? (Security 528 baktım fakat yok. Altta resim mevcut)
Dosya Paylaşımları Ne Zaman Kullanıldığını Nasıl Öğrenebilirim?
Genel olarak Serverın korumasını takibini nasıl yapabilirim?
Makina işletim sistemi: Windows Server 2012 R2
Verdiğiniz tüm bilgiler benim için çok ama çok değerlidir. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim şimdiden.
EventView > Windows Log > Security;
Regedit Listeleme Hakkında
Merhaba, verdiğim regedit yolunda Khronos'un içinde 3 tane dosya var. Aşağıda ki kodu uyguladığımda listbox'a eklemeyi "System.String" olarak yapıyor ama ben dosyaların isimleri yazmasını istiyorum.
Örnek olarak ...\Khronos içinde Test1/Test2/Test3 adında 3 klasör olduğunu varsayalım. Listbox'a sıraladığımda "System.String" Yerine Test1/Test2/Test3 yazmasını istiyorum.
Kullandığım kod;
Dim ListName As RegistryKey = Registry.LocalMachine.OpenSubKey("SOFTWARE\WOW6432Node\Khronos")
For Each ValueName As String In ListName.GetSubKeyNames()
Dim Value As Object = ListName.GetValueNames
If Value IsNot Nothing Then
ListBox1.Items.Add(Value.ToString())
End If
Next
[Yardım] Telegram - Kısıtlama Süresinin Dolmaması
Merhabalar, dün moderatör onaylı ceza aldım 24 saat süre verildi. Süre 8:59 da bitiyor olması gerekiyor fakat halen devam ediyorum. Sanırım bilmediğim veya eksik yaptığım bir durum olmalı. Bilen arkadaşların yardımcı olmasını isteyeceğim. Konu benim için önemlidir.
Film için uygun tabletler
|
SABER BEAT OYNAMAK İÇİN HANGİ VR GÖZLÜĞÜ ALMALIYIM
|
[ÜCRETLİ] PROTOTYPE TÜRKÇE YAMA
|
PC Türkçe Yama PS3 Çevirme?
|
Bir film vardı???
|
9 |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 88
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.698 (Bu ay: 233)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware