Şimdi Ara

İnternet Geçmişimi Görebilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alt katta komşunun interneti vardı babam hemen konuştu anlaştılar.Bir kablo alıp bağlattık modemden kasaya girdiğim siteleri görebilir mi?

Lütfen ciddi cevap verin!

• android telefonun varsa evet hatta onun bağlantısını bile dondurabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 9 Aralık 2013; 17:37:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michu

android telefonun varsa evet hatta onun bağlantısını bile dondurabilirsin...

android falan değil. PC den bağlanıyoruz
  • Hemde her şeyi her şeyi her şeyi her şeyi her şeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman bilmiyorum ama android telefonun olsaydı yardım edebilirdim
  • Göremez heralde bu aynı evdeki laptopdan masaüstünün geçmişini görmek gibi bir şey.

• Yok göremez. Bunu yapabilmesi için çıkışlarını kaydeden bir yazılım kurması gerek kimse uğraşmaz bu işle. Daha çok okullar hastaneler gibi ve halka açık yerlerde internet yayını yapan yerler internete bağlananların çıkışlarını kaydedecek yazılımları kullanırlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

android telefonun varsa evet hatta onun bağlantısını bile dondurabilirsin...

bana pm den analatir misin

• hacker okan gorur.

• Çok uğraştım ben komşularınkini görmek için ama olmuyor. Rahat ol sen.

• gezinti.com gibi bir hizmeti vardı ttnetin. oradan adsl hattından gezilen tüm sitelerin kaydı görülebilir sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Yok göremez. Bunu yapabilmesi için çıkışlarını kaydeden bir yazılım kurması gerek kimse uğraşmaz bu işle. Daha çok okullar hastaneler gibi ve halka açık yerlerde internet yayını yapan yerler internete bağlananların çıkışlarını kaydedecek yazılımları kullanırlar.

En açıklayıcı cevap oldu benim için.Teşekkürler..

Biliyordum ama emin olmak istedim sadece onun modemden bizim kasaya bağlanan bir kablo var imkansız gibi..
  • paylaşsan burada

• quote:

o zaman bilmiyorum ama android telefonun olsaydı yardım edebilirdim

bana söyleyebilirsin.
  • komşu görmese bile Allah görür

İnternet Geçmişimi Görebilir mi

NOT: beşinci boyutu izledim
  • Görmenin 2yolu var, 1 bilgisayar kaynaklı (network Monitörü log tutan bir yazılım ) 2 adsl kaynaklı iss nin desteklediği servisler ile (gezinti vb) yada android telefon yada linux ile ağ üzerindeki akışlar kontrol edilebilir

• Bütün geçmişin kaydediliyor, çocuk zornosuna falan girersen yerler adamı.
  • Aynen benim modem superonline komsuya wifi verdik asiri yavas nereye giriyor gore bilrmym tahmin ediyor gibiyim ama
  • İnternet cafelerde bütün bilgisayarlar birbirine bağlı , kimse kimsenin nereye girdiğini görebiliyor mu , göremiyıor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.