Şimdi Ara

İnternet fiyatları aldı başını gidiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2014 yılında gelicek yeni zamlarla birlikte cidden artık internet fiyatları astronomik ücretler oldu.

Mesela bizim buraya ttnet fiber geldi, fibere geçmek istiyorum, fiyatı aylık: 69+28+kurulum ve vergiler= 105 liraya geliyor. Üstelik 75gb'ı geçince 3mbps olcak.
    El insaf ya!.

Şuan da kullandığım netlimitsiz 70+15+vergiler = 90 tl üstelik 40 gb adil kullanım noktası.

Yani alt tarafı internet kullanıyoruz.
    Ne biçim bi ülke olduk ya! Her şeyden halkı sömürmeye çalışıyorlar!

ve bu kan emicileri şikayet etsekte birşey değişmiyor. Yakında heralde interneti rüyalarımızda görebilcez bu fiyatlarla..

Neyse duygularımı paylaştım, okuduğunuz için teşekkürler..

• Allah sonumuzu hayır etsin, başka bişey demiyorum.
  • evet son 3 aydır banada 63Tl geliyor 8 mbit 50 gb akn li tarifede, 3 ay öncesine kadar 49 bişey geliyordu galiba, farklı bir firmaya 1 2 sene kampanyalı geçmek mantıklımıdır ? yada ttnette taahhüt yapıp bir kaç ay indirimli kullanıp sömürülmeye devam mı etmeli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Allah sonumuzu hayır etsin, başka bişey demiyorum.

haklı hata ülkenin alt yapisini özelleştiren de sen gider millete satarsan onlarda sömürür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualWorld

evet son 3 aydır banada 63Tl geliyor 8 mbit 50 gb akn li tarifede, 3 ay öncesine kadar 49 bişey geliyordu galiba, farklı bir firmaya 1 2 sene kampanyalı geçmek mantıklımıdır ? yada ttnette taahhüt yapıp bir kaç ay indirimli kullanıp sömürülmeye devam mı etmeli ?

telefonda varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: crab84

quote:

evet son 3 aydır banada 63Tl geliyor 8 mbit 50 gb akn li tarifede, 3 ay öncesine kadar 49 bişey geliyordu galiba, farklı bir firmaya 1 2 sene kampanyalı geçmek mantıklımıdır ? yada ttnette taahhüt yapıp bir kaç ay indirimli kullanıp sömürülmeye devam mı etmeli ?

telefonda varmı

yok hocam ne telefonu telefon geliyor 25 tl her ay ayrıyetten.
  • quote:

quote:

quote:

telefonda varmı

yok hocam ne telefonu telefon geliyor 25 tl her ay ayrıyetten.

sende haklısın :) bak tek tek internet sağlayıcılarının web sitelerine gir telefonu nu bırak onlar arar ve hangisi daha iyi fiyat veriyorsa ona geç ben turkcell süperonlineye geçtim internet telefon 59 tl gene çok ama 100 lira vermekten iyi :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu yazıyı okuyunca aklıma google fiber internet hizmeti geldi adam gigabit interneti 70$'dan 5 mbit internetide günümüz temel hızı olarak ücretsiz veriyor ücretsiz internet için tek şartları aynı adreste 7 yıl kalmak kontrat yok bizde bakıp böyle bir hizmet bu ülkeye sittin sene gelmez diye iç çekiyoruz
    https://fiber.google.com/cities/provo/plans/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 22 Kasım 2013; 21:53:34 >

• Durmak yok, kazıklanmaya devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chinuk

Durmak yok, kazıklanmaya devam.

keser döner sap döner gün gelir bizde verdiğimizin hakkını alırız

• quote:

Orijinalden alıntı: turexx

bu yazıyı okuyunca aklıma google fiber internet hizmeti geldi adam gigabit interneti 70$'dan 5 mbit internetide günümüz temel hızı olarak ücretsiz veriyor ücretsiz internet için tek şartları aynı adreste 7 yıl kalmak kontrat yok bizde bakıp böyle bir hizmet bu ülkeye sittin sene gelmez diye iç çekiyoruz

ücretsizi geçtim biz verdiğimizin hakkını alsak oda yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: turexx

bu yazıyı okuyunca aklıma google fiber internet hizmeti geldi adam gigabit interneti 70$'dan 5 mbit internetide günümüz temel hızı olarak ücretsiz veriyor ücretsiz internet için tek şartları aynı adreste 7 yıl kalmak kontrat yok bizde bakıp böyle bir hizmet bu ülkeye sittin sene gelmez diye iç çekiyoruz

1000 mpbs 70$ mı ? yuhh burda 1000 tl ya

• Kalite düştükçe fiyat yükseliyor. Port miktarı artmadan yeni abone alınıyor. Allah buna göz yuman devletimize zeval vermesin.

• Hadi 60-65 lira vermeye razıyımda izmirin merkezinde hala 8 mbit max alabiliyorum ona kızıyorum!
  • İlk zamanlar bu foruma üye oldum bişeyler değişecekmi diye 3 sene falan oldu değişen tek şey fahiş fiyatlar oldu fahiş demek az kalır ama şurda Bulgaristan kadar olmadık

yazıklar olsun ne diyek demek ki türkiye olrak buna layığız
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

Hadi 60-65 lira vermeye razıyımda izmirin merkezinde hala 8 mbit max alabiliyorum ona kızıyorum!

Arkadaş biz istanbulun göbegindeyiz 4 ü zor alıyoz senin dedigine bak :D
  • 20 fiber aylık 49 tl ödüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ImaginePerest

20 fiber aylık 49 tl ödüyorum

hangi firma kaç ay taahhütlü
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ImaginePerest

20 fiber aylık 49 tl ödüyorum

hangi firma kaç ay taahhütlü

ttnet 12 taahhüt yaptırdım 12 ay boyunca 49 tl

• Sizinki Gene İyi Benimki Rezil 1 Apartman Yanımda Dükkanım 140-150mbit hız alıyor evim 18mbit zor alıyor üstelik 16mbit tarifesinede geçemiyoruz nedeni boş port yok aldığım hız 8limitsiz ama 4-5mbit hız alıyorum santrale uzaklığımızdan dolayı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.