Şimdi Ara

İnternet Explorer Tüm Ram'i Sömürüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz gezineyim, sekme açayım hemen ram tavan yapıyor. Flash içerikli şeyler çöküyor..

Bu durumdan nasıl kurtulabilirim ?

İnternet Explorer Tüm Ram'i Sömürüyor

• Bu dönemde ie ne allah aşkına
  • Mozilla'ya veya Chrome' a geç. Veya tarayıcıları keşfe çık ve en beğendini seç. Internet Explorer'ın devri gerçekten bitmiş bulunuyor.
  • Flash player ve windows güncel değilse bir güncelle bakalım.İe hakketten çekilmez ama birkaçkez deneme için 9u kullandım ram tüketimi düşük seviyede seninki anormal
  • Arkadaş sorununu anlatmış.
    Bilen varsa buna çare söylesin.

Yoksa Cromeye veya Firefoxa geçmeyi elbette biliyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toros37

Arkadaş sorununu anlatmış.

Belki de bilmiyordur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenimAdımRuh

quote:

Orijinalden alıntı: Toros37

Arkadaş sorununu anlatmış.

Belki de bilmiyordur ?

her tarayıcının kendine göre artısı eksisi var ie9 fena değil bir de antivirüs programınız önemli ramdan yiyor olabilir ayrıca nokia ovi suit gibi programlar da kasıyor işiniz bitince kaldırmalısınız.Ben hemen değiştirmyin sisteminizi gözden geçirin derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de tam tersi durum var.
    fırefox daha fazla ram yiyor.
    ie9 daha hızlı gibi ama fırefox kullanıyorum.
  • ie yi boş ver ama illaki kullancam diyosan bi combo fix yap prefects klasörünü temizle geçmişi ve çerezleri sil
    atrıca tarayıcı tahlili:

internet explorer = Gelmiş geçmiş en kötü tarayıcı
    google chorme = jet gibi, tema desteği süper,eklenti yok denebilir
    safari= Görünüş Mükemmel, çok stabil(apple nasılsa), hızlı, eklenti yok
    firefox= görünüş idare eder,hız çok iyi,zilyon tane eklenti var, 3. parti eklentilerden dolayı arada bir çöküyor
    opera = yeni sekmede aç deyince direk o sekmeyi açıyor,kasılıyor,güzel görünüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honanım Daber -- 26 Temmuz 2011; 15:42:39 >
  • ben chrome kullanıyorum en hızlısı fakat explorer öyle yapmaz ya. o ne öyle... başka bi sıkıntı var hocam. bi ara bende kullandım son çıkan explorer i. yok öyle bişi yani. tolbarlar hiç kurmam hiçbir browsra ben. hatta eklentide kurmam hiç gerek yok bence... ama tolbar, eklenti dahi olsa okadar ram sömüremez başka bi sıkıntı var..
  • benim sorunum hiçbir program açık olmasa bile ram tavan yapıyor 1gb+1gb 667 mhz ddr2 ramim var
  • Kardeş 2012 deyiz teknoloji gelişti bırak sen IE yi Google Chrome ye geç hem hızlı hem sade hem güvenli Hemde kullanışlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk1001

ie yi boş ver ama illaki kullancam diyosan bi combo fix yap prefects klasörünü temizle geçmişi ve çerezleri sil
    atrıca tarayıcı tahlili:

firefox= görünüş idare eder,hız çok iyi,zilyon tane eklenti var, 3. parti eklentilerden dolayı arada bir çöküyor

Chrome da Eklenti Sayısının Azlığı Eskidendi, Belki Firefox a Göre Az Olabilir Ama Yok Denecek Kadar Demek Doğru Değil

• quote:

Orijinalden alıntı: deveyehendekatlatanadam

quote:

ie yi boş ver ama illaki kullancam diyosan bi combo fix yap prefects klasörünü temizle geçmişi ve çerezleri sil
    atrıca tarayıcı tahlili:

Chrome da Eklenti Sayısının Azlığı Eskidendi, Belki Firefox a Göre Az Olabilir Ama Yok Denecek Kadar Demek Doğru Değil

Haklı

• quote:

atrıca tarayıcı tahlili:

Operada yeni sekmede aç dersen o sekmeye gider.
    ama hemen altındaki 'arka planda aç' seçeneği de varken onu görmeyip 'bunda bu özellik yok' diyen kullanıcilar için birşey demek ister misin?
    maxthon dahil hepsini kullandım, bana göre en verimlisi opera oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.