Şimdi Ara

Internet Download Manager [IDM] Kullanma Rehberi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
11
Favori
227.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar son güncellemeden sonra full ünü bir türlü yükleyemedim .Çok indirme yapan biriyim bayadır kullanamıyorum sinir oldum .Benim için sadece video indirme özelliği gerekli başka programda ıdm gibi değilki her siteden kolayca indiremiyor .Çok lazım yardım edebilecek varmı ?

    EDİT: Yardım edebilecek kimse yokmu ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufcan -05- -- 16 Mart 2013; 13:35:11 >
  • google chrome da çoğu inmiyor yada abuk subuk 10 kb gibi komik şeyler cıkıyor ama internet explorer gibi bir geri kalmış internet programi hemen takk diye çıkıyor karşıma haa youtube oldumu google chrome cıkıyor ama bazi özel dosyalarda sınırlı kalıyor bazen iniyor bazen inmiyor sıkıntılı eğer indiremezseniz internet explorer kullanın :)
  • download manageri indirirken ki kuramadım yandex ana sayfam olmuş tekrar google yi ana sayfa nasıl yaparım,
    araçlar>seçenekler>genel>giriş sayfası yaptım olmuyor.

    homepage diye bir sayfa çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio 1.2 16 v -- 15 Mart 2013; 10:44:26 >
  • ben xp kullanıyorum IDM sürümü 6.12 fakat indirme bittiğinde kapat seçeneğini nasıl aktif edebilrim. Nasıl düzeltebilirim acaba?


     Internet Download Manager [IDM] Kullanma Rehberi
  • bende IDM nin 6.12 versiyonu yükle ve xp kullanıyorum fkat indirme bittiğinde kapat seçeneği pasif. Onu nasıl aktif edebilirim acaba?

     Internet Download Manager [IDM] Kullanma Rehberi
  • @b-white

    Tam bilmiyorum ama onun için kayıtlı kullanıcı olmak gerekiyor, yani tam sürüme geçmiş olmak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b-white

    bende IDM nin 6.12 versiyonu yükle ve xp kullanıyorum fkat indirme bittiğinde kapat seçeneği pasif. Onu nasıl aktif edebilirim acaba?

     Internet Download Manager [IDM] Kullanma Rehberi


    son sürümü yükle 6.15
  • az önce ayarlardan yaptım son sürümü yükleyerek teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: clawhammer50

    arkadaşlar bende bişey sorcam ya ben İE9 kullanıyorum ve idm sadece istediğim zamanlarda çalışmasını istediğim halde her hangi bi video gördüğü an otomatik olarak çalışıyor sistem tepsisinde görünmeye başlıyor. ama ben sadece ben istediğim zaman idm nin çalışmasını ve ozaman IE idm ile indir seçeneğinin çıkmasını istiyorum bir türlü ayarlayamadım. yardım edebiliecek biri var mı?


    Aynen bunu bilen varsa lütfen cevap verebilirmi? Ayrıca aynı videoda şu indir işaretini kapattığım halde tekrar tekrar çıkmasını engellemeyi de bilen varsa onuda söyleyebilir mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

    Mesajim bulunsun

    BU sadece youtube da değil her sitede oluyor ya :S
  • arkadaşlar video indirirken videonun üstünde çıkan seçeneği tıkladığımda daha önce indirilecek dosya formatını ve boyutunu soruyordu ancak ne olduysa anlayamadım şimdi otomatik olarak seçiyor... bunu tekrar nasıl eski haline getiririz. cevaplarsanız sevinirim.
  • Forumdaşlarım idm ' den herhangi bir şey indirirken normal bi hızla iniyorya mesela .. Ben bu yavaşlıktan dolayı idm hız sınırlayıcıdan en yüksek limiti 1000'e çıkardm ve bayağı hızlandı .. Bu normalmidr. Dosya iniyor . Düzgün çalşrmı ? Yada bunun herhangi bir sakıncası varmıdr ?

    dezavantajları nelerdir ?

  • ÜSTAT lar ben 1.pc de idm den üye olduğum site den indireceğim linkleri bulmak ve bu linkleri 2. pc den indirmek istiyorum. turbobit vs değil. onlarda zaten url adresini kopyalayıp yapabiliyorum. ama üye olduğum sitede turbobit vs ye yönlendirmeden direkt İdm ye atıyor. işte bu attığı url adrslerini toplu olrak alabileceğim yöntem varmıdır.

    şimdi idm ye çektiğim film vs. nin özellilklerinden görebiliyorum ama tek tek buradan almaktansa idm nin indirme url rini toplu olarak tuttuğu bir bölüm varmıdır.


    yardımlarınız için şimdiden teşekürler.
  • Arkadaşlar; Bende ki Sorun indirdiğim HD videolar VLC ve diğer oynatıcılarda açılmıyor. Media Player açıyor fakat onda da ses olmuyor. Çözüm nedir bilen var mı ?
  • Internet Download Manager 6.15 Build 15 Final
    https://hotfile.com/dl/225620170/c57...Final.rar.html
  • arkadaşlar 20 gb film indirmiştim indirme yapılırken harici D diskime kaydet demiştim.fakat film son olarak düzenlenirken diski çıkarmışım.pc yi açtığımda film GEÇİCİ KLASÖR e kaydedildi diyordu.tamam a bastıktan sonra geçici klasörü bulamıyorum.yok 20 gb film 10 saatimi almıştı. çözüm yolu yok mu
  • arkadaslar bende dm 6.15 surumunu kulanıyorum bendekı sorunu bır turlu anlamıs degılım o yuzden sızlerden yardım ıstıyorum soruna gelecek olursak pc de 3 adet browser mevcut bunlardan chrome harıc dıger 2sınde vıdeo ızlerken ekranın sag veya sol alt kısmında ındırmek ıcın lınk cıkıyor ona tıklayınca ıstersenız ındırebılıyorsunuz fakat chrome de ındırme secenegı kendılıgınden aktıf olup nereye ındırmek ıstedıgını soruyor ve ıptal dedıgım anda vıdeo bulunamadı dıye ekranda yazı cıkıyor.bunu nasıl duzeltebılırım bır arkadaslar yardımcı olurmusunuz sımdıden tskkrler...
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var idm de diyelim 1 2 3 4 5 6 diye klasör oluşturdum dizi indirirken ilk 1. klasöre ben yön veriyorum bunları tek tek yön vermek istemiyorum geri kalan klasörlerede otomatik kendisinini yönlendrmesini istiyorum böyle bir şansım varmı yardımcı olur iseniz cok makbule gecer cok zaman kaybediyorum 100 200 tane klasöre yönlendiriken :) şimdiden tesekkurler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: toprak6600

    Arkadaşlar benim bir sorunum var idm de diyelim 1 2 3 4 5 6 diye klasör oluşturdum dizi indirirken ilk 1. klasöre ben yön veriyorum bunları tek tek yön vermek istemiyorum geri kalan klasörlerede otomatik kendisinini yönlendrmesini istiyorum böyle bir şansım varmı yardımcı olur iseniz cok makbule gecer cok zaman kaybediyorum 100 200 tane klasöre yönlendiriken :) şimdiden tesekkurler.

    O zaman linkleri de listeye eklerken tek tek ekliyorsun, öyle mi?

    IDM'nin panodan çoklu link indirme menüsünde panoda kopyalı olanları orada belirteceğin yola (klasöre) kaydedecektir. Tabi linkleri toptan yakaladığını varsayıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.