Şimdi Ara

Internet Download Manager 6.25 Build 5 Final (08.12.15)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
6.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Internet Download Manager 6.25 Build 5 Final (08.12.15)
    quote:

Internet Download Manager dosya indirme hızını arttırarak size zaman kazandıran, yarıda kalan indirme işlemlerinize kaldıkları yerden devam etmenize olanak sağlayan, bünyesinde zamanlama özelliği barındıran ve indirilecek her türlü dosyayı yönetme olanağı sunan bir dosya indirme yöneticisidir.

Bu program ile bağlantınızın kesilmesi sonucunda yarıda kalan download işlemlerinize kaldığı yerden devam edebilir, dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir ve ne zaman indirileceğini ayarlayabilirsiniz. Profesyonel bir indirme yöneticisi olan Internet Download Manager FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerine, proxy sunucularına, güvenlik duvarlarına (firewall), çerezlere (cookie), MP3 ses dosyalarına ve MPEG video içeriklerine destek barındırıyor. Internet Explorer, Firefox ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olabilen yazılım sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.

Popülerleşen video sitelerinden direkt olarak içerik indirebildiğiniz Internet Download Manager sade ve basit arayüzü ile her türden kullanıcıya hitap ediyor. Birçok alternatif ve ücretsiz dosya indirme yöneticisine ücretli ve profesyonel bir çözüm programı olarak rakip durumunda bulunan yazılım

Not: Türkçe dil desteği sunan yazılımın Türkçe dil dosyasını indirmek için buraya tıklayın.

Bak: Yenilikler
    İndir: Internet Download Manager 6.25 Build 5 Final

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 8 Aralık 2015; 19:05:19 >

• hız konusunda 5.18 le fark varmı
  • Umarım Chrome/Chromium eklentisi de gelmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

Umarım Chrome/Chromium eklentisi de gelmiştir.

6.0 Beta sürümünde gelmiş galiba Chrome/Chromium eklentisi yazıyodu , PowerX kardeşim bişey sorucam bu Chromiumun son versiyonunda DH de sayfalarda problem oluyor bende sendede varmı böyle bir sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy00 -- 29 Temmuz 2010; 2:57:37 >

• Denedim ve gayet başarılı chrome eklentisi mevcut sadece biraz daha düzenleme yapılırsa tamamdır. Dosyayı indir butonu alt kısımlarda çıkıyor videonun üstünde değil.

Not: Otomatik olarak gelişmiş tarayıcı ilişkilendirilmesi açılıyor. Ama videoları indirmeden izleme olanağı sunuyor bu sefer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

quote:

6.0 Beta sürümünde gelmiş galiba Chrome/Chromium eklentisi yazıyodu , PowerX kardeşim bişey sorucam bu Chromiumun son versiyonunda DH de sayfalarda problem oluyor bende sendede varmı böyle bir sorun

Kusura bakma mesajı yazarken yorum yoktu o yüzden görmedim Pm'den yazdım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

quote:

Kusura bakma mesajı yazarken yorum yoktu o yüzden görmedim Pm'den yazdım.

Önemli değil aldım pmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Betada kullanım süresi kısıtlaması var mı acaba?
  • chrome desteği çok iyi olmuş normalde hata veriyordu tarayıcı ilişkilendirmesi kapalı kullanmak zorunda kalıyorduk
  • Opera desteği var mı Betada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFade0ut

Opera desteği var mı Betada ?

Opera olmadığı için deneyemedim lakin desteği var.
  • chrome'le hala uyumsuzluk var
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.
    chrome'le hala uyumsuzluk var

uyumsuzluk devam ediyorsa 5.18 ile devam o zaman:) hiç gerek yok 5.19a geçip uğraşmaya
  • 5.18 lede uyumsuzluk var ama
  • Beta'da süre kısıtlaması var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Beta'da süre kısıtlaması var mı?

Evet var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheva24
    seriali varmi icinde yoksa yasak diye verilmiyormu?

site içerisinde serial crack vb. illegal paylaşımlar yasak ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheva24

seriali varmi icinde yoksa yasak diye verilmiyormu?

onu başka yerde arayacaksın
  • teşekkürler
  • İDM'yi; FlashGet, Orbit veya diğer indirme yöneticileriyle karşılaştırma yapan var mı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.