Şimdi Ara

İnternet çöktü mü? 7 Kasım Saat 3:53 gece..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım Ankara'da ttnet çöktü d-smart ile beraber. 2 hat var superonline çalışıyor şu an. Bu da gösteriyor ki, Superonline adsl alt yapısını Turk Telekom'dan almıyor. Arkadaşıma sordum az önce kendisinde de gittiğini söyledi, telefondan yazıyor

Geçmiş aylarda da ttnet çökmüş, yine superonline çalışıyor idi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 8 Kasım 2012; 0:18:48 >

• superonline adsl = ttnet
    fakat ttnetin dns leri çökmüş olabilir buda sayfaların açılmasını engeller.
  • Superonline ADSL = TTNET nerden çıktı anlamadım.

Ana sağlayıcı Türk Telekom

Superonline = Türk telekom deseniz neyse de..

Süperonline veya diğer şirketler %100 Türk Telekom bağlantılı değil bu arada. Özellikle Süperonline yada yeni adıyla Turkcell Superonline kendi yurtdışı çıkışınada sahip bir şirket. Hatta Türk Telekomdan çok daha uygun fiyata Metro Ethernet vs.. hizmetleri verebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Superonline ADSL = TTNET nerden çıktı anlamadım.

Ana sağlayıcı Türk Telekom

Superonline = Türk telekom deseniz neyse de..

Süperonline veya diğer şirketler %100 Türk Telekom bağlantılı değil bu arada. Özellikle Süperonline yada yeni adıyla Turkcell Superonline kendi yurtdışı çıkışınada sahip bir şirket. Hatta Türk Telekomdan çok daha uygun fiyata Metro Ethernet vs.. hizmetleri verebiliyor.

bi insan ancak bu kadar anlayamaz :D neyse superonline adsl altyapısını ttnetten alıyor diyorum bunun anlaşılmayacak olan tarafı nedir. ayrıca senin dediğin fiberoptik bağlantı sadece fiberoptiğin ttnetle alakası yok. ama konumuz adsl. superonlineın kendi kurduğu pop noktaları var onlada alakalı olabilir.
  • Anlayamayan sen misin yoksa ben miyim ?

TTNET altyapı sağlayıcısı değil. Parekende satış firmasıdır. Önce bunu öğren sonra yorum yap.
    Sonrada TTNET tüm türkiyede çöktüğü zaman diğer servis sağlayıcıların neden çalıştığını araştır.
  • quote:

Anlayamayan sen misin yoksa ben miyim ?

TTNET altyapı sağlayıcısı değil. Parekende satış firmasıdır. Önce bunu öğren sonra yorum yap.
    Sonrada TTNET tüm türkiyede çöktüğü zaman diğer servis sağlayıcıların neden çalıştığını araştır.

Arkadaşın dediği doğru. Ttnet altyapıya kesinlikle karışmaz.
  • so adsl tt altyapısını bazı illerde kullanmıyor örneğin çanakkalede.
    ben kullanırken test yapmıştım.kendi server ı üzerinden çıkıyor.
     İnternet çöktü mü? 7 Kasım Saat 3:53 gece..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Anlayamayan sen misin yoksa ben miyim ?

diğer servis sağlayıcılar kendi pop noktasını kuruyorlar. adsl olarak hepsi türk telekomun kablolarını kullanır. ttnet istemedikçe bunlar adsl yi rüyalarında bile göremezler.
  • Başlıkta 'mayıs' yazıyor, Kasım'dayız :)

Kasım'da internet çöküşü başkadır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Başlıkta 'mayıs' yazıyor, Kasım'dayız :)

Gece o kadar yazabilmişim. Arkadaşların dediği doğru, ttnet çöktüğünde superonline hala çalışıyor idi. Hatta bir kaç ay önce ttnet çöktüğünde haberlere dahi çıkmıştı hatırlarsanız. Ama superonline çalışıyor idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Başlıkta 'mayıs' yazıyor, Kasım'dayız :)

Gece o kadar yazabilmişim. Arkadaşların dediği doğru, ttnet çöktüğünde superonline hala çalışıyor idi. Hatta bir kaç ay önce ttnet çöktüğünde haberlere dahi çıkmıştı hatırlarsanız. Ama superonline çalışıyor idi.

Evet, Anonymous sayesinde fişi çekmişlerdi. Aylarca alay konusu oldular 3G'De de sorun yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.