DonanımHaber'de AraYENİ GELİŞMİŞ ARAMA
ForumBu Bölümde Ara
Yeni DH Mobil Uygulama herkese açık beta sürümü kullanıma açıldı. Gizle Şimdi Dene
İnternet baglantısı var ama Sayfa acilmiyor
67
Cevap
2
Favori
133.788
Tıklama
Tüm Forumlar >> İnternet >> İnternet Servis Sağlayıcılar >> İnternet baglantısı var ama Sayfa acilmiyor
Sayfaya Git:
Sayfa:
Giriş
Mesaj
    • Yüzbaşı
      428 Mesaj
      21 Ocak 2008 16:38:57 Konu Sahibi
      MErhaba Arkadaslar,
      ya son gunlerde sıkca yasadıgım bır sorun.smile adsl kullanıyorum.baglantı kopmuyor ancak hıc bıse acılmıor sayfa goruntulenemıyor hatası alıyorum.sadece baglantım var ancak bıse yapamıyorum.modem ayarlarıma gırıyorum.siemens marka modemım var.orda ip adresı kısmı bos ve connect yazıyor.ona bastıgımda ıse hata alıyorum. hata mesajı bu : '' The Local Connections is still buys,please waita few seconds before attempting to connect ''

      acaba ne sorunudur bu ? bılgısı olan varmı ? bu aralar sık sık olmaya basladı.

      hata mesajı ektekı resımde mevcut





      |
      |
    • Yarbay
      4820 Mesaj
      21 Ocak 2008 22:26:39
      modemi resetle kullanıcı adını ve sifreni yine gir dene derim.
      |
      |
      _____________________________

      www.ordanburdan7.wordpress.com
    • Yüzbaşı
      428 Mesaj
      22 Ocak 2008 00:58:07 Konu Sahibi
      quote:

      Orjinalden alıntı: fsh77

      modemi resetle kullanıcı adını ve sifreni yine gir dene derim.


      cok kez denedım ama işe yaramıyor.belli bir muddet sonra kendısı kendı kendıne gelıyor.
      bazen saatlerce suruyor bazen 10 dakka.
      ama cok rahatsız edıyor bu beni.
      |
      |
      _____________________________

    • Yüzbaşı
      428 Mesaj
      22 Ocak 2008 02:00:34 Konu Sahibi
      bu arada modem markası Siemens Speedstream 4200
      |
      |
    • Yüzbaşı
      279 Mesaj
      22 Ocak 2008 08:16:25
      Bizim şirkette de airties rt-102 var aynı sorun burda da var.Msn açılıyor ama herhangi bir sayfa açmıyor.Ayrıca modem ip'sini yazdığım zaman modemden çok geç cevap alıyorum.Ayarları yapıp kaydettiğim zaman kendi kendine sıfırlıyor.
      |
      |
      _____________________________

    • Yarbay
      4820 Mesaj
      22 Ocak 2008 10:05:14
      Bios güncellemesi yapın derim sorunlu bir modem sanırım yada tenik servisini telden arayın.Bende d-link var telden çok yardımcı olmuşlardı.
      |
      |
      _____________________________

      www.ordanburdan7.wordpress.com
    • Yüzbaşı
      398 Mesaj
      22 Ocak 2008 10:26:55
      ipyi el ile girmeyi dene. belki modem ip alamıyordur.

      @harman35

      rt-102 nin firmware'inde bir sorun var genelde. firmware güncellersen sorunun çözülür büyük ihtimal
      |
      |
      _____________________________

    • Binbaşı
      1080 Mesaj
      22 Ocak 2008 10:31:33
      aynı sorun bendede war.zoom x4 ttnetle baglanıorm.yeni bi versiyonuda yok hicbi sorun yokken 2-3haftadır arada sırada sayfa goruntulenemiyo uyarısı alıorm ama buarada msnde knusabiliorm yada download etmeye dewam edebiliorm.aynı sorun bi arkadasmda daa warmıs o da tellcomla baglanıyo.genel bi sorunmu diye dusunmeye basladım?
      |
      |
      _____________________________

    • Yüzbaşı
      279 Mesaj
      22 Ocak 2008 11:39:05
      @viceroyboy cevabın için teşekkürler.Firmware güncellemesini kendi otomatik yapmış.Ama sanıyorum modemde başka bir arıza var firewall'da yaptığım ayarları kaydetmiyor.Hemen fabrika ayarlarına dönüyor.
      |
      |
      _____________________________

    • Yüzbaşı
      762 Mesaj
      22 Ocak 2008 13:08:01
      aynı sorun bendede dünden beri var.bazı siteleri açıyor(google,donanımhaber,haber7 vs.vs.)ama çoğu siteyi açmıyor.sabahtan beri uğraşıyorum.
      |
      |
      _____________________________

      Kuyunun dibindeki kurbağa için gökyüzü, kuyunun çeperi kadardır.

    • 22 Ocak 2008 13:27:57
      Aynı sorun bendede vardı.Biz interneti ortak aldık.Modem kapıkomşumda.Bağalntı var gözüküyor ancak hiçbir sayfa açılmıyor.Neyse kapılarını çaldım.Durumu anlattım.Kabloda sorun var heralde dedi.Kablonuzu değiştirelim sorun düzelir dedi.Ayrıca belirtmeliyim kablo tam 21 m

      Yeni kablo çekeriz sorun değil.Benim kafamı kurcalayan bundan 2 gün önce internet aynı şekilde yine gitti.1 gün sonra geri geldi.Ben zaten emindim.Kabloda sorun yok.Peki sorun nerede?

      Neyse durumu bi arkadaşa anlattım.Sorun modemden çıkan sokette olabilir dedi.Zamanla o soketteki 8 tane kabloya değen temas eden 8 tane ufacık ufacık teller var.O soketi yani o jacı çakan kişi bazen tam çakamıyor.Zamanlada temassızlık olunca bana bu sorunu doğurdu.Neyse bi tane jak çakma aleti altım.Pense gibi.Komşunun kapısını çaldım.Durumu anlattım.Tamam gel dedi.modemden çıkan kabloyu kestim.Tekrar jak çaktım.Şuan sorun düzeldi
      |
      |
      _____________________________

    • Yüzbaşı
      398 Mesaj
      22 Ocak 2008 14:10:38
      quote:

      Orjinalden alıntı: harman35

      @viceroyboy cevabın için teşekkürler.Firmware güncellemesini kendi otomatik yapmış.Ama sanıyorum modemde başka bir arıza var firewall'da yaptığım ayarları kaydetmiyor.Hemen fabrika ayarlarına dönüyor.


      öyleyse bir önceki firmware i yüklemeyi dene. çünkü airtiesın bu firmware sorunu yaşıyor sürekli.modeminde donanımsal bir sorun yoktur büyük ihtimalle.
      hangi sürüm firmware kullanıyorsun bu arada. bende aynı modemi kullanıyorum. firmware sürümü, 1.2.6...
      ne bir yavaşlama var senin söylediğin gibi ne de başka bir sorun.
      |
      |
      _____________________________

    • Binbaşı
      1540 Mesaj
      22 Ocak 2008 14:19:13
      Arkadaşlar internet bağlantısı mevcut olup, msn de sorun yaşamayan fakat bazı web sayfalarını açmama sorunu yaşayan tam üç tane arkadaşım var ve bir iki gündür bu sorun bana da bulaştı ne yazıkki tahminim
      1- ne modemlerin firmwareler eski olması,
      2- ne kablo veya soketlerdeki bağlantı gevşekliği veya arızası
      3- ne de başka bi sorun sorun ne mi? TELEKOMUN HALT YEMESİ nden başka bir şey değil 160gb/sn yurtdışı çıkışı olan ttnet milyonlarca kişiye interneti bol keseden dağıttığından sorun yaşıyoruz
      |
      |
      _____________________________

      İntel İ5 2500K Gskill 1600mhz 2X4GB Ram Asus P8Z68VLE Asus GTX 560 Tİ DirectCU II GDDR5 1GB 256Bit Nvidia DX11 Thermaltake 700W Psu WD 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm
    • Yüzbaşı
      398 Mesaj
      22 Ocak 2008 14:22:41
      quote:

      Orjinalden alıntı: TUFANER

      Arkadaşlar internet bağlantısı mevcut olup, msn de sorun yaşamayan fakat bazı web sayfalarını açmama sorunu yaşayan tam üç tane arkadaşım var ve bir iki gündür bu sorun bana da bulaştı ne yazıkki tahminim
      1- ne modemlerin firmwareler eski olması,
      2- ne kablo veya soketlerdeki bağlantı gevşekliği veya arızası
      3- ne de başka bi sorun sorun ne mi? TELEKOMUN HALT YEMESİ nden başka bir şey değil 160gb/sn yurtdışı çıkışı olan ttnet milyonlarca kişiye interneti bol keseden dağıttığından sorun yaşıyoruz


      belki dnslerined bir sorun vardır. çünkü msn filan çalıyor ama internet siteleri açılmıyor diyorsun. dnsleri kontrol ettin mi
      |
      |
      _____________________________

    • Teğmen
      245 Mesaj
      22 Ocak 2008 14:29:48
      yaaa arkadaslar bendede aynı sorun var belli baslı sayfalara giriyorum bazılarına giremiyorum modemim inca adsl2+2 adsl ısıgı sönüp duruyor sonra ppp geldginde siteleri acmıyo incanın sitesinden güncellemeyi indircem tıklıyorum acmıyo the cannet found mu böle biseler dio nedir acaba ya sorun vallahi int gitti gidicek die korka korka giriyorum nete bu sorun nedendir arkadaslar herseyi denedim resetmi atmadım dersin ttnet kullanıcısıyım 192.. bunamı girmedim dersin ama iste olmadı bbide orda modem test die birsey var ordan yapıyorum failure-bsarısız cıkıo nedendir acaba ya ttnettenmi vallahi ana avrat sövüyorum bi ögrenebilsem msnede giremiyorum bilen varsa sölermi youtube bile giremiyorum yaaa
      |
      |
      _____________________________

    • Teğmen
      245 Mesaj
      22 Ocak 2008 14:31:59
      arkadaslar bendede bazı sitelere giriyorum msndde acılmıyo a.q bu ttnetin ama harbi deli oluyorum yaaa cıldırcam vallahi korka korka yazıyorum ha gitti ha gidicek net diee
      |
      |
      _____________________________

    • 22 Ocak 2008 15:16:05
      merhaba,

      Sayfa görüntülenemiyor hatası alan arkadaşlar.Dns değiştirmeyi deneyelim büyük ihtimalle çözüm olacaktır.

      Orjinalden alıntı: kamilinsan

      Başlat > Denetim Masası > Ağ Bağlantıları > Yerel Ağ Bağlantısı yolunu izliyoruz

      yerel ağ bağlantısı ekranında özelliklere tıklıyoruz

      açılan bolumde İnternet Erişim Kuralları (TCP/IP) seçiyoruz

      Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullanı seçiyoruz ve boşluklara sırasıyla ;

      208.67.222.222
      208.67.220.220

      değerlerini giriyoruz

      kolay gelsin
      _____________________________

    • Yüzbaşı
      428 Mesaj
      22 Ocak 2008 17:42:51 Konu Sahibi
      Arkadaslar cevaplar ıcın tesekkurler,
      ancak sızın sorunlar farklı bende baglantı var gorunuyor ancak ne msnde nede bır web sayfası neden ınternet ıle ılglı hıcbıse calısmıyor.msn ye gırebılen bazı sayfaları acamayan arkadasların sorunu basıt.
      sizin sorun sadece Dns ayarlarında.turkıyede yasaklanan sıtelere gırıs yapmak ıcın dnslerı degıstırıyorsunuz bundan kaynaklanıyor.
      ama benım sorunum tamamıyle farklı.ama anladıgım kadarıyla modem deıl adsl de sorun var.cunku ekde resımde sundum hatlar mesgul gıbı bır hata mesajı alıyorum.
      < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
      |
      |
    • 22 Ocak 2008 17:45:31
      @DjSerkanK

      Dns ile ilgili yazdıklarım senin için geçerli değildi zaten.En mantıklısı müşteri hizmetlerini arayı durumu anlatman, bilgili biri çıkarsa ne mutlu
      |
      |
      _____________________________

    • 22 Ocak 2008 17:53:29
      bence dns den falan kaynaklanmıyor

      kabloda o soket çıkışında bi sorun var bence


      Durum düzelince sonucu bildir
      |
      |
      _____________________________

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.