8 gündür internet sürekli gidip geliyor.En fazla 25 dk dayandı.Oyun falan oynayamaz olduk Sağlayıcı TTNet modem modeli Huawei HG521 bide şunlar var
1-Modem bozuk değil.Başka bir modem dede olmuyor. 2-Splitter bozuk değil.Kabloyu doğrudan modeme takmak birşey değiştirmiyor. 3-Evdeki kablolarda bi çürüme falan yok.(evdeki diyorum ama ) 4-TTNet müşteri hizmetleri arıza kaydı demekten başka birşey demiyor 5-DSL modu değiştirmek veya şifreleme türü değiştirmek birşey değiştirmiyor. 6-Kendiliğinden geçmesini bekleyecek kadar sabırlı değilim
Hat değerlerini attım.Modemin ışıklarıda çalışırken tüm ışıklar sağlam fakat kesilince bazen adsl bazen internet bazende ikisi bir sönüp gidiyor 2-3 dk sonra gidiyor.Ama şöyle bi 5-6 saat kapalı tutunca 5-10 dk girebiliyorum sorunsuz.Sizce sorun nedir? Ne yapabilirim ?
Hat değerleri:http://i.hizliresim.com/5p3OmM.png
fusrodah12F
kullanıcısına yanıt
<!--ok--> Hattınız kötü ttnet i arayıp 6mbite indirsinler hızınızı.
fusrodah12F
kullanıcısına yanıt
Sorun senin kablo bağlantılarında ya da kabindeki portta. Ama ilk ihtimal daha olası. Santrale çok yakınsın ve margin değerlerin çok kötü. Upload hızı olan 800 kb/s'i bile modeminle bağlaşamıyor. Telefon kablonu cat6 ile yenile maksimum hızın 20 mbps'lere çıkacaktır.