F

Çavuş
20 Ağustos 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 16 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar, ben her 3 oturuma da gireceğim. İnternetten başvuru yaparken 2. oturum için bölüm seçimi nasıl yapılıyor (mf/sözel vb.)? Çünkü 2. oturum için sadece başvuru yapabiliyorum, bölüm seçimi yok. Teşekkürler!
Bugün, Sinerji Bilgisayar'dan topladığım sistem elime ulaştı. Montajlı bir şekilde aldığım bilgisayarın kasasındaki notun üzerinde şöyle bir uyarı bulunuyor.

"LÜTFEN ÇALIŞTIRMAYIN

Ekran kartını koruma amaçlı konulmuş plastik bağlayıcıları almadan çalıştırmayınız. Bu kapağı açın ve plastik bağları dikkatlice makasla kesin. Parça kalmamasına özellikle dikkat edin. Ayrıca bazı modellerde plastik dolgular da kullanılmaktadır Bu dolguları da dikkatlice alınız. Parçaları esnetmemeye bilhassa özen gösteriniz.

LÜTFEN DİKKAT EDİN

Kapak fanı olan modellerde fan kabloları soketleri takılmamıştır. Kablo kısa olduğu ve kapağı açarken kopmaması için. Korumaları kestikten sonra rakamlar birbirini karşılayacak şekilde dikkatlice soketi takınız.

Ekstra ekran kartı olan modellerde ekran çıkış kablosu ekran kartı çıkışına bağlanacaktır. Ekran kartı çıkışı, çıkış bloklarının alt kısmındadır."

Dolgulardan kasıt muhtemelen DVI ve HDMI girişinin üzerindeki koruma şeysileri, çıkarttım onları. Fakat plastik bağlardan kastını anlamadım. Kasamda zaten kapak fanı bulunmuyor muhtemelen, sadece tek bir fan var o da arkada olur diye düşünüyorum. İmdat? D:
Acil yazmamın sebebi sistemi yarın almam gerekiyor olması. Sinerji Bilgisayar'dan max 3300 liraya Gigabyte GTX 1060 ile birlikte monitör de dahil olmak üzere bir sistem toplarsanız çok iyi olur, acilen.
bugün fazlasıyla uzun süredir kullandığım Microsoft fare yerine bir Rampage SMX-R1 aldım. Microsoft fare elime çok küçük gelse dahi alışmıştım ve osu vb. oyunları gayet normal bir şekilde oynuyodum. bu fareyi taktığım andan itibaren masaüstünde tıklamaya çalıştığım şeyleri bile tutturamamaya başladım. dpi ayarlarını falan önceki fare ile aynı dahi yaptım. sizce bu normal midir? normalse alışmam ne kadar sürer?
Sinerji bilgisayardan toplamayı düşünüyorum, teşekkürler.
Sinerji bilgisayardan toplamayı düşünüyorum. Monitör bu fiyata dahil değil ve alt linkteki monitörü almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

http://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-21-5-vx2257-mhd-amd-freesync-1ms-gaming-monitor.html
Ibanez IJRG200U-BK setinden almıştım yazın.Gitarın 1.teli koptu da hangi model telden almalıyım?Link falan atabilir misiniz?
Ibanez IJRG200U-BK setinden almıştım yazın.Gitarın 1.teli koptu da hangi model telden almalıyım?Link falan atabilir misiniz?
Modemle aramda 4 duvar var.Normal notebook az sinyal aldığı için Broadcom EDUP IEEE802.11b/g PCI 54Mbps adaptör vardı onu taktım.Önceleri iyiydi fakat şimdi takınca download hızı 0.10 gibi kanser sayılara düşüyor.Ne yapmalıyım?
Umarım konuyu yanlış yere açmıyorumdur.Şimdi bizim evde internet gidip geliyordu,dsl ışığı kökten gidip geri geliyordu bende Ttnet'i aradım.Gelen telekomcularda cihazlarıyla kontrol ederek eve gelen kablonun sıkıntılı olduğunu ve yenilenmesi gerektiğini söylediler.Cat6 cinsinden çekmemiz gerekiyormuş.Şimdi öncelikle ne yapmalıyız?Ayrıca bizim ev 6.katta ne kadara mal olur bu?
Hakkında
Forum İmzası:
lol
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 88
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.468 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.