Şimdi Ara

İNTERNET ALEMİNDE YAŞ MUHABBETİ YAPANLAR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi böyle bi takım abiler amcalar var. Bunlar karşısındaki ile bir polemiğe girip argüman üretemediği noktada "ben .. yaşındayım genç senin yaşın kadar .. yapmışlığım var" derler. Bunlar çok genç yaşlarda bu tür saçma baskılarla yaşadıkları travmalardan dolayı, yaşı büyük olanın beyni de büyük olur gibi yanlış bir önermeyi kendilerine rehber edinip bir köşeye sinip büyümeyi beklerler. Yeterince büyüdüğüne inandığında klavyeyi alırlar ellerine. Artık onlar da birer abidir! Bu sendromu yaşayan hastaların semptomları genelde şöyledir

• İnternet alemindeki en yaşlı kullanıcının kendileri olduğu, tüm diğerlerinin ergenler topluluğu olduğu motivasyonuyla modemin fişini takarlar.

• Yaşı kendinden küçük olan herkesi aptal zannederler.

• Mesajların içeriğinden yaş tahmini yapmaca oynarlar (o yaş hiçbir zaman kendi yaşlarından büyük çıkmaz)

• Özgüvenlerini tazelemek için arada nüfus kağıtlarını çıkarır doğum tarihlerine bakarlar.

• Özgüvenleri inanılmaz yüksektir. Bunları herhangi bir konuda yanlış düşündüklerine ikna etmek olanaksızdır.

• Şu kelimeleri sıklıkla kullanırlar aslanım, koçum, genç, abisi, aslan parçası, adam...

• Siz diye hitap etmezler. Senli benli laubali konuşurlar.

• Nasihat verirler. Konu başlığı, içeriği, ne olursa olsun fark etmez. Kuantum fiziği bile tartışılsa bir yolunu bulur yaşını hissettirmenin.

• Bilgisayar başında ince belliden çay içerler, klavyelerinde sigara yanıkları vardır

Evet aslanlar :) Bu andropoz amcaların bildiğiniz özellikleri varsa yazın ekleyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Primat Operatörü -- 27 Ağustos 2019; 11:48:26 >

• Bilgisayar başında ince belliden çay içerler, klavyelerinde sigara yanıkları vardır
  • Burada bu kompleksli amcalardan çok ilginç birini görmüştüm. 18 yaşında olduğum için benden büyük kimseye tavsiye veremeyeceğim gibi bir düşüncedeydi (4 5 yaş büyüklerden bahsediyordur). Ben de film dizi kitap önerisi yapıyorum yaşla ne alakası var dediğimde bana sen tavsiye yapmaya devam et alan alsın gibi bi şey dedi küçümsedi aklınca.
    Muhtemelen benim okuduğum kitap kadar kitabı yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matrix Prisoner

Bilgisayar başında ince belliden çay içerler, klavyelerinde sigara yanıkları vardır
    Ekledim
  • kaç yaşındasın aslanım sen?
  • yaşından başka vasfı yoktur bunların.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesm yas kac?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaş ile adam olunsaydı kaplumbağlar kral olurdu

• Çocukluk kompleksleri vardır.Çocukken büyümek büyüdükten sonra ise çocuklaşmak isterler.Ne vaka ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatalrhymer16

Bu mesaj silindi.
    Korkaklık başka yaş başka

Getto kültürününde yetişen adam isterse çocuk yaşta olsun abi çekmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 27 Ağustos 2019; 13:18:18 >
  • Ben yapiyorum valla.

Dhde en cok gordugum seylerden bir tanesi liseli veletin gelip x y z okullarindan mezun olmadiysan is bulamazsin, a bolumunu okursan issiz kalmazsin, b bolumunu okursan asgari maasa calisirsin tarzi yorumlar yapmasi. Kimsiniz oglum siz, nereden geliyor bu ozguven?

Ergen ozguveni diye bir sey var, bilmedigi konularda uzmaniymis gibi konusuyorlar, oyle bir dilleri oluyor ki sektorun icindeki insanlar o konuda cok bilgim yok derken kendileri sektor kendilerinden sorulur gibi davraniyorlar, bunlara verilecek en guzel cevap yaslarinin ve hayat deneyimlerinin azligini belirtmek oluyor.

Sen cok konusma cocuk! diyen bir insan degilim, ama herkes de haddini bilmeli, cok bilmislik insani anca rezil eder.

Profilinizde yazmamasina ve hicbir yerde bahsetmemenize ragmen yasi buyuk bir uye sizin yasinizi tahmin edebiliyorsa bilin ki hareketleriniz siritiyor, goze batiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 27 Ağustos 2019; 13:33:58 >

• +1 akıl yaşda değil baştadır

+1 Yaş yetmiş iş bitmiş

+1 Ağaç yaş iken eğilir.

-tecrübe, hayatta yenilen kazıkların bileşkesidir

-Su (sus) küçüğün, söz (sofra) büyüğün

-Gençler sadık olmak ister, yapamazlar. Yaşlılar, sadık olmamak ister, yapamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1581 -- 27 Ağustos 2019; 13:48:12 >
  • Akıl yaşta değil baştadır diye çok güzel bir sözümüz var, yaş elbette bir kriter fakat her şeyin cevabı sayılamaz. 30 yaşındayım ve şirket sahibiyim, benzer mevzuları reel hayatta çokça yaşıyorum. Ancak bu tarz algıları yanlış ve saçma bulmuyorum, her yaşı küçük olan arkadaşımız kardeşimiz maalesef aklı başında ve olgun davranmıyor. Bazılarınız yaşı ilerledikçe daha akıllıca davranıyor.

Kimi 18 yaşındaki insan sözünü dinletir kimi 18 yaşındaki internet ortamında küfür kıyamet gider...Olumsuz örnek fazla olunca haliyle yaş algısı oluşması normal....
  • Çok boş yapmışsın aslan bunu yaşına veriyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.