Şimdi Ara

intercooler fan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni aldığım xboxıma çok katkısı olmayacağını bilsemde intercooler fan almak istiyorum.. bi arkadaşımız başka bir başlıkta intercooler fanlar için bağlantı yerlerinin metal ve NYKO markası olması gerektiğini söylemişti. gg de satılan ürünler sahte anladığım kadarıyla, türkiyede başka NYKO intercooler fan alınabilecek bir yer var mı? internetten... ya da izmirden?

• kesinlikle faydalı bir cihaz gittigidiyordakilerin sahte olduğunu sanmam ama istanbul özkan elektronikten edinebilirsin tahminimce
  • peki aramızda bu fanı kullanan varmı hiç?

http://urun.gittigidiyor.com/XBOX-360-COOLER-FAN-YENI_W0QQidZZ6219658

ona göre alacam eğer olumluysa...
  • hocam nyko yeni modeli olan EX almanı tavisye ederim.ben kullanıyorum ve memnunum.gg de aramış fakat bulamamıştım.bir arkadaş aracılığıyla yurtdışından getirttim. verdiğin linkteki üründen uzak dur.cihaza bağlanan kısım plastik ve tam oturmaması halinde yuvayı yakabilirsin.zaten ilk çıkan nyko larda da bu sorun vardı EX model de o kısım metal ve tam oturuyor..
  • dikkat edin bazilari makinenin guc girisini yakiyor yeni modellerini alin ve sorup sorusturun. benim arkide nyko intercooler var makineyi serin tutuyor
  • ben gg den almıştım nyko
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Egzoz ve İntake Fan Nedir ?
    18 yıl önce açıldı
    Kontrolcüsüz RGB Egzos Fan?
    5 yıl önce açıldı
    MSI sıvı soğutma pompa sesi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nyko bendede var tek problem ses
  • atikten direkt soğutma yaprtırmaya karar verdim.. nereden baksan 55 mio intercoolera vereceğime 70 mio soğutma yaptırırm gpu ve ramlerine çok daha iyi olur... yani ben öyle düşünüyorum...
  • İmkanın varsa ebay'den EX model Intercooler arabilirsin. 15 dolar falan civarına satılıyor. Posta ile birlikte 35-40 YTL arasında alabilirsin.
  • Yeni siyah renkli intercooler alın, beyaz renklerde problem var(yeni girişleri metal beyaz renkte çıktı ancak karıştırmamak için direk siyah alın), girişleri plastik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 30 Eylül 2007; 18:48:54 >
  • Fanlı ve fansız değerler
     intercooler fan
  • En mantıklı çözüm bence de siyah olanlar. Bazı açıklamalarda o siyah Intercooler fanların sadece Elite uyumlu olduklarından bahsetmişler ama böyle birşey yoktur. Normal Xbox 360 konsollarla da uyumludur. Kasa aynı olduktan sonra, uyum sorunu yaşamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.