Şimdi Ara

intercooler kullanan arkadaşlar...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurt dışından arkadaşımla beraber 2 adet intercooler satın aldık ancak bu ürün hakkında dikkatimi çeken ve merak ettiğim bir şey var.

Resimlerden de anlaşılacağı gibi intercooler takılıyken power kablosu ile intercooler'ın soket yeri arasında belirli bir mesafe boşluk kalmış
    kullanan arkadaşlar varsa şayet onlarda durum nasıl aynı mı merak ediyorum.

Sorun çıkartacağını sanmıyorum ancak bilmek istedim, bilginizi paylaşırsanız memnun olurum.

Örnek 1: intercooler var

Örnek 2: intercooler yok

• bu alette sorun vardı 2. versiyonlarında giderilmiş die duydum ama umarım bir sey olmaz
  • Ben Kullanıyorum Ve Çok Memnunum çok fark ediyor ısı açısında yararı var..
  • Bunun son çıkan siyah sürümleri harici sorunlu diye biliyorum ben de. Direk yanıyormuş yani intercooler ile ona bağlanan güç kablosunun soketi. Yanıklı bir kaç resim vardı buralarda bi ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 21 Eylül 2007; 19:39:37 >
  • 2. versiyonlarında problem yokmuş girişlerini metal yapmışalar yüksek ısıya dayana biliyormuş ben de almayı düşünüyorum...
  • Arkadaşlar yeni versiyon ile aynı ürün, öyle olmasa zaten almazdık, soket giriş yerleri metal yani plastik değil.

Siyah olan yani elite için üretilen modelin dışarıdan bakıldığında soket yeri ve sadece renk farkı var, bizdeki o ürünün beyaz olanı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Beyaz olanın da yeni sürümü var "Intercooler EX" yazıyor onda da.

Adaptör soketi o kadar az girmez bi yanlışlık var deliklere iyi bakın birşey kaçmış olabilir içine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rover 220 turbo kullanan varmı ?
    20 yıl önce açıldı
    fiat 500 kullanan varmı?
    7 yıl önce açıldı
    CLA Kullanan Varmı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kuzenimde de bahsettiğiniz beyaz ürün var ve onda tam oturuyor. Eski modellerde ise biraz dışarıda kalıyordu ve erime yapıyordu. Konsol bozulmuyor veya yanmıyor, sadece temas eden kısım eriyordu. Son çıkan modellerde bu sorunun olmaması gerekiyor.
  • İlker hocam haklısın ama bir kaç kez kontrol ettim, daha fazla ilerlemiyor bende fazla zorlamadım.
  • Çatallı aralıklar vardır onları açtırabilirsiniz onların arası fazla kapalıdır o yüzden girmiyordur.
  • boyle olmamali b yanlışlık var bence baktım arastırdım ama buna ilk sende rastlanıyor
  • Aldığımız ürünün örnek resmi, her şey aynı ancak power kablosu ne hikmetse daha fazla ilerlemiyor.

İlker hocam çatallı aralıkları gördüm ancak onunla ilgisi yok power kablosunu takar takmaz çıt diye bir ses yani yerine
    oturduğunu belli eden bir ses çıkıyor daha da ilerlemiyor.

Power kablosunun gireceği derinliği ölçtüm, intercoolerın soket çevresindeki plastik aksam daha kısa gibi bir izlenim bıraktı bende
    çünkü daha fazla gidebileceği yer yok.

e-bay daki satıcıdan son çıkan modeli aldık ancak kargodan çıkan üründe böyle bir şey olacağını bilemezdim neyse sağlık olsun
    böyle kullanacağız artık.

• akın benim intercole oalnüstü fan abi

http://img519.imageshack.us/my.php?image=resim17kv9.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

akın benim intercole oalnüstü fan abi

Bu nedir ?
  • Abi aman dikkat mutlaka 2 günde bir fişi çıkartıp karamış mı diye kontrol eğer karardıysa salla at intercooler'ı konsola zarar verebilir.
    İlk versiyonun zararları bunlar.

quote:

Orjinalden alıntı: Ziw®o

quote:

akın benim intercole oalnüstü fan abi

Bu nedir ?

Bu Xbox360 altlığı , konsolun altından hava veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 21 Eylül 2007; 20:38:00 >

• Bu intercooler'in elektrigi usb den alanı varmış diye duymuştum zarar veriyo cihaza denmişti, bunun son sürümü türkiyede satılıyormu ? alalım bitane :) bu arada bu resimdeki sogutucu

ben cihazımı atik elektronikden aldım , bunun takıldıgı tarafını içten saç'ı kesip 2 tane fan taktılar orda, buna gerek yok içeriye harıl harıl soguk hava üflüyor zaten :) o arkasına takılan lazım içerdekini dışarıya kuvvetli çeksin diye
  • dikey fan setlerini tavsiye etmiyorum, konsolu sökmüş yada içini görmüş bir kullanıcı dikey fan seti bence kullanmaz, cpu harici soğuttuğu bileşen yok gibi ve fanları zayıf üflüyor,

intercooler'ın kararma yapması mümkün gibi görünmüyor çünkü bağlantı aksamları metal, bakalım zaman ne gösterecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: skynex

Bu intercooler'in elektrigi usb den alanı varmış diye duymuştum zarar veriyo cihaza denmişti, bunun son sürümü türkiyede satılıyormu ? alalım bitane :) bu arada bu resimdeki sogutucu

ben cihazımı atik elektronikden aldım , bunun takıldıgı tarafını içten saç'ı kesip 2 tane fan taktılar orda, buna gerek yok içeriye harıl harıl soguk hava üflüyor zaten :) o arkasına takılan lazım içerdekini dışarıya kuvvetli çeksin diye

ooooo buda güzelmiş

• Aha baba ben bunu kullanıyorum resimde koydum vallaha ben hergün oynuyom fişi çekiyoırum bi zararı yok be baba yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • quote:

Aha baba ben bunu kullanıyorum resimde koydum vallaha ben hergün oynuyom fişi çekiyoırum bi zararı yok be baba yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tamam babayaa yaa problem yok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.