Şimdi Ara

### IntelliscreenX ortak satin alma basligi ### (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
835
Cevap
6
Favori
24.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: venedik

arkadaşlar ben şimdi paypal ile bu ürünü satın aldım 2 iphone a da kullandım 3 kişi ye verebiliyorum
    ama vereceğim kullanıcı adı ve şifre paypal kullanıcı adı ve şifremii

hayır gmail kullanıcı adı ve şifren
    bu yüzden fake hesap açmakda fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadr35

quote:

arkadaşlar ben şimdi paypal ile bu ürünü satın aldım 2 iphone a da kullandım 3 kişi ye verebiliyorum
    ama vereceğim kullanıcı adı ve şifre paypal kullanıcı adı ve şifremii

hayır gmail kullanıcı adı ve şifren
    bu yüzden fake hesap açmakda fayda var

yapmadım malesef
    fakat şimdi şifremi değiştirsem fakat diğerleri eski şifre ile kayıt yapabilirmi ürünü aldığım şifre ile
  • evet şifre değiştirebilirsin
    ardından eski şifrene dönersin
  • quote:

evet şifre değiştirebilirsin

farketmez sanırım şifremi komple değiştiririm arkadaşlarda yukledikten sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venedik -- 1 Ocak 2012; 20:08:59 >
  • İsbank gurubu varsa benide dahil edin
  • Ben ne kadar oducem bilgi verin odeyim kavusayim su proya :)
  • Bu ne biri kisaca aciklarmi?
  • quote:

quote:

Bu arada 3 hakkımız var arkadaşlar pm atın şifre ve kullanıcı adresi vereyim paypaldan bana ödeme yapmak isteyenler için

adres emrevenedik@gmail.com

ulaştım size bekliyorum bunu 4.grupla paylaşırsanız daha iyi olur.
    grubun manası kalmaz yoksa karışır ortalık:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan O'reily'

quote:

quote:

Bu arada 3 hakkımız var arkadaşlar pm atın şifre ve kullanıcı adresi vereyim paypaldan bana ödeme yapmak isteyenler için

ok hocam pm den yazıyorum sana bu arada diğer haklar da satıldı bilginize bende kalmadıı taze bittiii ne sevenii varmışş yahuuuu

• quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

celeste ye girecek 5 ortak bulursak varım.

Hocam celeste benim bir hesabımda satın alınmış durumda. Aynı hesapta shrink adlı uygulama da var. 5 tl ye hesabı tek cihaz için verebilirim.
    Ama şuan gremlin ios5 için çalışmadığından celeste iOS5'e yüklenmiyor. Aklınızda bulunsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ryan O'reily'

quote:

quote:

ok hocam pm den yazıyorum sana bu arada diğer haklar da satıldı bilginize bende kalmadıı taze bittiii ne sevenii varmışş yahuuuu

tamamdır yolladım 2$ ınızı :)
    fakat hemen indirmeyeceğim şuan ios 5 yüklüyorum cihaza sizin için sorun olmaz umarım

• quote:

Çok tşk ederim, yükledim. Şimdi ise kullanmanın tadını çıkaralım
  • myWi içinde böyle bişey yapılabilir mi? 3gs kullanıcıları. veya telinde yüklü olan varsa ücret karşılığı paylaşabilir mi benimle. belki crack versiyonuda vardırama ios 5 için bulamadım ben.
  • Arkadslar ne kadar vericem 2 dolarmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

quote:

Orijinalden alıntı: kutri

İlk sayfada yer alan Iban numarasına ek olarak hangi banka olduğunu da yazmanız gerekiyor. Sadece şahsın ismi ve iban numarasıyla eft yapılamıyor. Bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

myWi içinde böyle bişey yapılabilir mi? 3gs kullanıcıları. veya telinde yüklü olan varsa ücret karşılığı paylaşabilir mi benimle. belki crack versiyonuda vardırama ios 5 için bulamadım ben.

ios 5 te mywii ye gerek yokki ayarlardan kisisel erisim noktasini acin hepsi bu yoksa 3gs te bu ozellik yokmu ben 4 kullaniyorum da bende var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif61 -- 1 Ocak 2012; 19:07:50 >
  • beyler bizim grupta kime atıyoruz parayı şimdi. paypal dan yollayacağım.
  • Var bı numara ama anlamadım. Valla her söyleneni yaptım ama ben download purchased dediğim zaman trial lisansı indiriyor hala çözemedim sorunu kafayı yiyeceğim arkadaslar. Çoklu kuranlardan biri neler yaptığını anlatabilir mı ağladığım bisey mı var acaba?(Ahmet hocam ile görüştüm konuyu ama çözemedik, var mı fikri olan?)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halihazırda ISX kullanıyorum. Satın aldığım lisansta 3 kişilik boş yer var şu anda. Kullanmak isteyen olursa ben de paylaşabilirim. Ancak ben Cydia'ya Facebook hesabımla giriş yaptım. Facebook bilgilerimi paylaşmam biraz sıkıntı olabilir. Ama eğer Facebook hesabımı silip Google ile giriş yaptığımda kullanılabilecekse değiştirebilirim Cydia'daki hesabımı.
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_1907

Var bı numara ama anlamadım. Valla her söyleneni yaptım ama ben download purchased dediğim zaman trial lisansı indiriyor hala çözemedim sorunu kafayı yiyeceğim arkadaslar. Çoklu kuranlardan biri neler yaptığını anlatabilir mı ağladığım bisey mı var acaba?(Ahmet hocam ile görüştüm konuyu ama çözemedik, var mı fikri olan?)

Download purchased license yerine Purchase demeniz gerekiyor sanırım.

Ben de tweak'i satın alan arkadaşın verdiği hesap bilgilerinin hangi bankaya ait olduğunu belirtmesini bekliyorum. Aksi takdirde eft yapamıyorum çünkü. Ama ne kendisi ne de konu sahibi ortada yok. Soru sormak için seçtiğim zaman çok kötü sanırım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.