Şimdi Ara

### IntelliscreenX ortak satin alma basligi ### (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
835
Cevap
6
Favori
24.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

quote:

Arkadaşlar bu program nedir, ne işe yarar tam olarak? Bende almak isterim.

http://www.youtube.com/watch?v=zwx9PUX_tz8

Tamam benide yazın hocam, ödeme kime ve ne kadar hocam, hesap bilgileri ve ne zaman alabiliyoruz?

Artık grup alımı yapamıyorum hocam , ilgilenemiyorum çünkü. Kusura bakmayın.

• Kuzenle beraber aldık programı 3 kişilik daha yer var. almak isteyenler pm atabilir. ödeme işbankası hesabına havale olarak alınacaktır. her bir kişi 4-5 saat arayla lisanslayacak programı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

arkadaslar

bir sey soracagım ıznınızle
    paypala sadece kredi kartı ile mi para aktarılıyor ?
    ya benım cydıa dan falan baska seylerde alasım ama paypalım yok
    sanırım hesap acmak ücretsiz ama para aktarmak sadece k kartı ıle galiba ?
    yanı birine verecem parasını o kartından benım hesaba yukleyecek bu sekılde mı ?

Artık bankamatik kartlarını da kabul ediyor. Başka nasıl olabilir ki ?

yain ben şimdi bankamatik kartımdan paypal hesabına mı para aktaracagım bu tür uygulamarı satın almak için

• quote:

quote:

quote:

arkadaslar

bir sey soracagım ıznınızle
    paypala sadece kredi kartı ile mi para aktarılıyor ?
    ya benım cydıa dan falan baska seylerde alasım ama paypalım yok
    sanırım hesap acmak ücretsiz ama para aktarmak sadece k kartı ıle galiba ?
    yanı birine verecem parasını o kartından benım hesaba yukleyecek bu sekılde mı ?

Artık bankamatik kartlarını da kabul ediyor. Başka nasıl olabilir ki ?

yain ben şimdi bankamatik kartımdan paypal hesabına mı para aktaracagım bu tür uygulamarı satın almak için

Aynen öyle. En azından ben öyle biliyorum. Bankamatikler ekleneli 1 yıl oluyor belki daha fazla.

• Tesekkur ederim bir bakınayım iyice.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincee

Kuzenle beraber aldık programı 3 kişilik daha yer var. almak isteyenler pm atabilir. ödeme işbankası hesabına havale olarak alınacaktır. her bir kişi 4-5 saat arayla lisanslayacak programı.

hesabın biri @Max_Kolesne gitti, kaldı 2.
  • arkadaşlar daha önce kurduğumda olmayan daha sonradan gördüğüm birşey var fotoğrafta en üst solda bunun ne olduğunu bilen veya bulan varmı

http://imageshack.us/photo/my-images/59/fotorafc.png/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venedik -- 5 Ocak 2012; 10:52:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: venedik

arkadaşlar daha önce kurduğumda olmayan daha sonradan gördüğüm birşey var fotoğrafta en üst solda bunun ne olduğunu bilen veya bulan varmı

http://imageshack.us/photo/my-images/59/fotorafc.png/

guizmo DNS olması lazım
  • Bir soruda benim olacak, yukarıda gizli toggle ların olduğu yere adamın biri flashlight butonu koymuştu bunu bilen var mı? Saygılar...
  • Arkadaşlar ios 5.0.1 ile çakışan bir tweak var mı, temiz restore + jb yaptım, yine safe mod vermeye başladı, son yüklediğim uygulamaları kaldırıyorum ama hala devam ediyor, oyunlarda buna sebep olabilir mi?
  • quote:

Arkadaşlar ios 5.0.1 ile çakışan bir tweak var mı, temiz restore + jb yaptım, yine safe mod vermeye başladı, son yüklediğim uygulamaları kaldırıyorum ama hala devam ediyor, oyunlarda buna sebep olabilir mi?

+++++++++++++
  • quote:

Orijinalden alıntı: underdog

Bir soruda benim olacak, yukarıda gizli toggle ların olduğu yere adamın biri flashlight butonu koymuştu bunu bilen var mı? Saygılar...

WeeFlashlight adlı tweek bahsettiğiniz.Hemen hemen tüm repolarda mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sentencedTR

quote:

Bir soruda benim olacak, yukarıda gizli toggle ların olduğu yere adamın biri flashlight butonu koymuştu bunu bilen var mı? Saygılar...

WeeFlashlight adlı tweek bahsettiğiniz.Hemen hemen tüm repolarda mevcut.

teşekkürler buda güzelmiş ama tam olarak aradığım bu değil, wifi, 3g buyonlarının yanında küçük bir buton olarak koymak istiyorum

Şunun gibi, ama bunuda sbsettins kurmadan yapmak istiyorum sbsettingsle mümkün çünkü...

### IntelliscreenX ortak satin alma basligi ###

• quote:

teşekkürler buda güzelmiş ama tam olarak aradığım bu değil, wifi, 3g buyonlarının yanında küçük bir buton olarak koymak istiyorum

Şunun gibi, ama bunuda sbsettins kurmadan yapmak istiyorum sbsettingsle mümkün çünkü...

Hocam senin o dediğin tema ile oluyo. K2 intelliscreenx temanın ismi. Ben indirdim kurdum çok güzel bi görünüme sahip oldu. Cydia'dan SpringFlash diye arattırırsan toogle'ı karşına çıkacaktır. Onu indirip bildirim merkezinden intelliscreenx'e entegre edebilirsin.

• Pwntunes ortak satın alacak olursanız PM atınız konu kirliliği olmasın diye buraya yazayım dedim.
  • Bu proyu dün aksam trial olarak kurdum ondan sonrada sadece bite sms kurmuştum versiyon 5.01 di şarj bitti gece şarja taktım sabah gördüğüm şey telefonun paso reset atmasiydi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheRnogod

quote:

Hocam senin o dediğin tema ile oluyo. K2 intelliscreenx temanın ismi. Ben indirdim kurdum çok güzel bi görünüme sahip oldu. Cydia'dan SpringFlash diye arattırırsan toogle'ı karşına çıkacaktır. Onu indirip bildirim merkezinden intelliscreenx'e entegre edebilirsin.

o temayıda kurdum fakat yanında sbsettingste kuruyor. Springflashıda denedim hiçbiryerde gözükmedi neyse çok teşekkürler yardımlarınız için

• quote:

o temayıda kurdum fakat yanında sbsettingste kuruyor. Springflashıda denedim hiçbiryerde gözükmedi neyse çok teşekkürler yardımlarınız için

Sbsettings'i Ayarlar/Bildirimler'den " Bildirim Merkezinde Değil " kısmına sürüklersen bidaha notification center'da görünmez. Yine Bildirimler kısmında ISX QuickSettings'e girip Configure Toggles bölümünden hangi kısayolların olmasını istiyosan ordan ayarlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheRnogod

quote:

Sbsettings'i Ayarlar/Bildirimler'den " Bildirim Merkezinde Değil " kısmına sürüklersen bidaha notification center'da görünmez. Yine Bildirimler kısmında ISX QuickSettings'e girip Configure Toggles bölümünden hangi kısayolların olmasını istiyosan ordan ayarlayabilirsin.

tesekkurler

• T®an©e Addi©T

arkadaşa ödemeyi yaptım.

6. grup
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.