Bildirim
İNTEL VE AMD ARASINDA Kİ FARK ÖDEVVV

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
AMD'nin sitesinde rakabet kıyaslaması diye bi yer var oradan modelleri karşılaştırma imkanın var tüm modellerin karşılaştırmasının çıktısını al en az 10 sayfa çıkar -
ben sööliyim AMD inteli ezer o kadar.. -
valla forumda aratırsan 5 sayfalık bile ödev çıkar sana
mesajını editle istersen amd ve intel kavgası çıkar birazdan. lütfen tartışma istemiyorum de -
odevin cikip cikmayacagini bilmemde kavga cikacagi kesin -
www.thomashardware.com -
İkiside iyidir sonsuza dek olsunlar. Farkı budur başka fark yok... -
quote:
Orjinalden alıntı: kanuni001
www.thomashardware.com
Heralde bunu vermek istedin.
www.tomshardware.com.tr -
quote:
Orjinalden alıntı: Neosis
quote:
www.thomashardware.com
www.tomshardware.com.tr
-
quote:
Orjinalden alıntı: dardo
odevin cikip cikmayacagini bilmemde kavga cikacagi kesin
Baslatsammmı muhabetı acaba -
quote:
Orjinalden alıntı: MeTaLiTY
valla forumda aratırsan 5 sayfalık bile ödev çıkar sana
mesajını editle istersen amd ve intel kavgası çıkar birazdan. lütfen tartışma istemiyorum de
amd oyun v uygulama ilacı.intel stabil masaüstü ilacı.
-
söze gerek yok imzaya bakın -
nasıl farklar, işlemciler arasında mı, öyleyle hangi işlemciler, ne kadar detaya gireceksin (mimarinin temeline gireceksen arstechnica diye bi site var süper bilgi dolu... )? Şirketler arasındaki farkı mı istiyorsun o zaman semiconductor magazine diye arat google'da üretim teknolojilerinden tut da ekonomik güçlerine kadar her türlü detayın tillahını bulursun. -
aralarında yüzlerce sayfa fark vardır.
ama en önemli fark AMD'nin İNTEL'den iyi olduğudur. -
yok canım sende bireysel işlemci olarak amd önde olabilir ama intel olarak amd yi ezer -
intel le amd feda olsun .ama oyunlarda intel kahrolsun
-
quote:
Orjinalden alıntı: Neosis
quote:
www.thomashardware.com
www.tomshardware.com.tr
fazladan ekleme yapmışım
-
arkadaşlar bakın şimdi sizin gereksiz bi tartışmanız var hiç intelle amd tartışılırmı intelle amd yi karşılaştırmak murat131 ile ferrari yi kıyaslamak gibidir amd hiç bişeyi değil sadece ismi yeter
-
her turlu kavga çıkacak bu iş iyice fanatikliğe dondu sanki futbol takımı........amd vs intel-------FB vs GS gibi oldu yaw -
Ben de AMD kullanıyorum ama farkı murat131le ferrari kadarda degıl biraz gercekci olalım
quote:
Orjinalden alıntı: _kılıç_
arkadaşlar bakın şimdi sizin gereksiz bi tartışmanız var hiç intelle amd tartışılırmı intelle amd yi karşılaştırmak murat131 ile ferrari yi kıyaslamak gibidir amd hiç bişeyi değil sadece ismi yeter
Benzer içerikler
- ram fps etkiler mi
- box işlemci nedir
- i5 mi i7 mi
- noctua nt-h2
- am5 anakart önerisi
- amd 9070 xt
- dlaa nedir
- termal macun önerisi
- darboğaz testi
- ekran kartı öğrenme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X