Şimdi Ara

Intel HD Graphics 4600 Neler Yapmak İçin Yeterli Olur? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
51.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i7 4790K 4.6 GHZ kullanıyorum.En son chipset ve driver ile battlefield 4 test range modunda 41 fps gördüm.Şaşırtıcı gerçekten
  • 3570k nın grafik birimi ile tomb raider en herşey lowda ara ara kasa kasa oynanıyodu.

pes fifa felan rahat oynanır zaten

eski oyunlarıda orta ayarlarda oynarsın.cod2 multi medium-highta oynuyordum
  • Anlaşıldı, gtx 8xx serisi bekleyeceğim. Bu arada hayatım ilk defa onboardlı bilgisayarım olacak Hep onboard ekran kartı olmayan bilgisayarlar geldi, ucuz diye tercih ettim :D
  • Konuyu açan kişi olarak, "işlemci üzerindeki Intel HD Graphics 4600 yeter mi?" diye sorarken sonunda gidip NVIDIA GeForce GTX 760 aldım.
    Güzel ve güçlü bir bilgisayar oldu; en az 4-5 yıl rahat kullanırım diye düşünüyorum.
  • ŞAMAN kullanıcısına yanıt
    Bende i5 4690K / Gigabyte Z97X Gaming 5 sistem kurmayı düşünüyordum onboard hd4600 neler oynatır diye araştırırken bu konu çıktı ta ki sizin yorumu görene kadar gtx760 almışsınız bile hayırlı olsun. hd4600 ne derece memnun kaldınız? cs g0 1280 1024 ayarlarda 60 fps oynatır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxx187

Bende i5 4690K / Gigabyte Z97X Gaming 5 sistem kurmayı düşünüyordum onboard hd4600 neler oynatır diye araştırırken bu konu çıktı ta ki sizin yorumu görene kadar gtx760 almışsınız bile hayırlı olsun. hd4600 ne derece memnun kaldınız? cs g0 1280 1024 ayarlarda 60 fps oynatır mı?

xxx187,

Ben GTX 760'ı kasayı toplarken aldım ve en baştan itibaren onu kullandım.
    Bu nedenle HD 4600'le ilgili hiç fikir edinemedim.
  • amacından şaşarak çok yararlı bir konu haline gelmiş iyi oldu bu konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAMAN

quote:

Orijinalden alıntı: xxx187

xxx187,

Ben GTX 760'ı kasayı toplarken aldım ve en baştan itibaren onu kullandım.
    Bu nedenle HD 4600'le ilgili hiç fikir edinemedim.

Yazık olmuş. HD4600 sizin işinizi her türlü görebilecekti. En iyisi olsun derken paranızı çöpe atmışsınız. Adam gibi oyun oynamayacaksanız çok gereksiz olmuş.

İşlemciye yük bindirecek diyenleri de anlamıyorum. Canavar gibi böyle bir işlemcinin neresine yük bindirebilir.

• quote:

Arkadaşlar,

1) i7 4770K'daki bütünleşik Intel HD Graphics 4600 ile neler yapılabilir?
    2) Örneğin 1080p 3D görüntülerin işlenmesi ve (titremeden akıcı bir şekilde) seyredilmesi için yeter mi?
    3) 1080p ve 50-60 fps ile kaydedilmiş videoları takılmadan oynatabilir mi?

4) Bir de karşılaştırma ve tercih sorusu:
    i7 4770K işmeciniz olsa ve bu işlemci de şu anakartın üzerinde olsa:
    http://www.asus.com/Motherboards/H87PLUS/

İşlemci üzerindeki Intel HD Graphics 4600'ü mü yoksa anakart üzerindeki grafik birimini mi kullanırdınız?

Güncel oyunları 720pde orta düşük ayarda oynatıyor.

Eğer oc yaparsan daha iyi performansta alabilirsin oyunlarda.

1080p 60fps videoları oynatır pek zorlanmaz.

Eğer sadece internet kullanıcısı isenize i5 4590 lı bir sistem kurmanız size performansta 0 kayıp ancak fiyatta büyük kazanç sağlayacaktır.

Oyun için kurmuyorsanız 4770k almak neden anlamadım ben pek.Ki zaten oyun için bile 4770k almak mantıksız.

• 16 gb 1.600 MHz DDR3L Ram
    Intel® Turbo Boost Technology 2.0 destekli 4. nesil Intel® Core™ i5-4200M işlemci | Saat hızı : 2,50 / 3,10 Turbo GHz | 3. seviye önbellek : 3 MB işlemci
    Intel® HD Graphics 4600 Grafik kartı / Bellek kapasitesi : 1,792 MB a kadar paylaşılan video belleği
    Windows® 8.1 64 bit işletim sistemi ile güncel oyunları oynayabiliyor muyum ?
  • hasankemal3959 kullanıcısına yanıt
    Oynayamazsın.
  • Intel hd graphics teknolojisi gunluk kullanim ve ofis islemleri icin tasarlanmistir oyun konusu ise basit oyunlari oynayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunların çoğunu oyuna göre değişmekle beraber en kötü lowda oynatiyor.

• quote:

serty23,

Çoğu kişinin bilgisayar yaptırırken bir bileşen olarak düşünmediği Blu-Ray yazıcı düşünüyorum: 300 lira civarı.
    240 GB SSD ekletmeyi düşünüyorum: 650 lira civarı.
    İşlemci soğutucusu ekletmeyi düşünüyorum: 200 lira civarı.
    Orijinal Windows 8 PRO 64 bit almayı düşünüyorum: 350 lira civarı.

Bilgisayarda da hiç (ama hiç) oyun oynamıyorum. Oyun oynamak istesem kesinlikle PlayStation alır ve büyük TV ekranında oynardım.

Aslında ilk başta bir ekran kartı da eklemiştim. Ama 500 liranın üstündeydi.
    Benim ilk mesajda yazdıklarımı ve günlük kullanım işlerini yapmak için işlemciye veya anakarta entegre olan grafik birimleri yeterliyse, ekran kartından tasarruf edip kasanın fiyatını 4000 liranın fazla üstüne çıkarmamaya çalışıyorum sadece.

240 gb ssd 650 tl çok değil mi hocam ?

• video gayet iyi ama oyunu aklından bile geçirme başını çok ağrıtır
  • quote:

Orijinalden alıntı: death44
    quote:

serty23,
    Çoğu kişinin bilgisayar yaptırırken bir bileşen olarak düşünmediği Blu-Ray yazıcı düşünüyorum: 300 lira civarı.
    240 GB SSD ekletmeyi düşünüyorum: 650 lira civarı.
    İşlemci soğutucusu ekletmeyi düşünüyorum: 200 lira civarı.
    Orijinal Windows 8 PRO 64 bit almayı düşünüyorum: 350 lira civarı.
    Bilgisayarda da hiç (ama hiç) oyun oynamıyorum. Oyun oynamak istesem kesinlikle PlayStation alır ve büyük TV ekranında oynardım.
    Aslında ilk başta bir ekran kartı da eklemiştim. Ama 500 liranın üstündeydi.
    Benim ilk mesajda yazdıklarımı ve günlük kullanım işlerini yapmak için işlemciye veya anakarta entegre olan grafik birimleri yeterliyse, ekran kartından tasarruf edip kasanın fiyatını 4000 liranın fazla üstüne çıkarmamaya çalışıyorum sadece.

240 gb ssd 650 tl çok değil mi hocam ?

death44,

Şimdi fiyatına tekrar baktım. Yaklaşık bir sene önce CORSAIR 240GB NEUTRON GTX SERISI SSD'yi (hafta sonu indiriminden yararlanıp) 570 lira civarına almışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAMAN -- 25 Aralık 2014; 2:11:14 >

• merhaba benim i5 4590 işlemci var onunda hd 4600 var ekran kartım ise amd radeon hd 5450 mi öle bişe kötü yani 1 gb ve 64 bit ben ekran kartını çıkarıp hd 4600 ile oynasam daha performanslımı olur.
  • Baya iyi bir onboard GPU kendisi

YouTube'da baya baya oyun oynuyor adamlar onunla

• kardeş bendede intel hd graphics4600 var ama gta4 ü bile açıp geri kapatıyo bende anlamadım :/ bu intel in ekran kartları çok dandik
  • Ana belleği paylaştığı için bellek yetersizliğinden bazı oyunları açmıyordur.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.