Bildirim
İntel - E7200 & AMD - 6000+ ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
E7200 öneririm kesinlike. _____________________________ Fenerbahçe -
neden peki? _____________________________ -
anakart ve işlemci maliyeti düşer amd alabilirsin ama 7200 seçmen oc dolayısı ile daha mantıklı gözüküyor.
İksinide gönül rahatlıgı ile alabilirsin._____________________________ Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown

-
arkadaşım intel alırsan amd işlemciye göre pahalı ve performanslı olur.bence iki işlemci arasından amd olanını almalısın paran cebinde kalır daha ucuza nerdeyse aynı performansı alırsın.oyunlarda hertürlü işlemce seni yarı yolda bırakmaz.ben kesinlikle intel işlemcileri kötülemek adını böyle demiyorum veya sana amd al demeklede amd tarafınan bir çıkarım yok.ama iyice araştırarak iki sistemide kur fiyat farkına bakınca amd nin daha ucuz olduğunu görücen.performans farkına gelince bence abartılan kadar değil.
saygılarımla_____________________________ -
AMD alırsan anakart maliyeti düşer. ekran kartına daha fazla ayırabilirsin. benim görüşüm. _____________________________ -
E7200 Kullanıyorum Fıstık Gibi Bir İşlemci _____________________________ İşlemci: AMD Ryzen 5 2600X - Anakart: MSI B450 Gaming Plus Atx - Ekran Kartı: MSI GTX 1070 Ti - Bellek: G.Skill 16gb RipjawsV 3000Mhz CL15 DDR4 - HDD: WD 1TB Blue 64MB 7200rpm - SSD: Samsung EVO 970 M2 250 GB - Kasa: Dark N10 PRO 5x Fan - Psu: High Power 750W 80 Bronze - Monitör: BENQ XL2411 144Mhz 1Ms -
X2 6000+ kesinlikle daha mantıklı hem OCla filan da uğraşmana gerek kalmaz hemde anakart ve diğer maliyetlerin düşer.. _____________________________ AMD FX 8120 - MSI R7850 O.C. - MSI 990X GD55 - 8 GB GSKILL CL9 1600 MHZ DDR3 - 120 GB OCZ VERTEX SSD - ZALMAN PLUS Z11 - XILENCE GAMING 700W - SAMSUNG 500GB 64KB CACHE HDD - AOC 23" IPS Monitor
----------------------------------------------------------- -
kesinlikle e7200 _____________________________ -
kesinlikle X2 6000+.. E7200den daha ucuz ve daha iyi bir işlemci _____________________________ -
alacaksan 6000+'lerin 65nm'leri çıktı ne yap ne et ondan bulmaya çalış... _____________________________ bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden
belki bir kişi bile gelmeyecektir bize
bir kemiğin peşinden saatlerce yol giden
itler bile gülecek kimsesizliğimize ... -
arkadaşım kesinlikle amd 6000+ al öle ahım şahım performans farkı yok e7200 ile her oyunda sana fazlasıyla yeter hem paran cebine kalır mesela alıcaksan şöle birşey alabilirsin amd6000+,gigabytema78gb-s2h veya ds3h,2gb ram,500gb hdd birde ekran kartına ayırdıgın bütçe ne akdar bilmiyorum 110-120 dolar arası 9600gt,130-150 dolar arası 8800gt,170-220 doalr arası hd4850,290-330 dolar arası hd4870 tercih edebilirsin _____________________________ ... -
e7200 45 nm ya x 6400 de olsa geçer yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsiyehable -- 31 Ağustos 2008; 17:26:59 >_____________________________ ŞEREFSİZCE YAŞAMAKTANSA ŞEREFİMLE ÖLÜRÜM [ŞEYH ŞAMİL] -
AMD X2 6000+ işlemciye ASUS'un hangi anakartını ve de hangi ekran kartını önerirsiniz?... Ekran kartı oyunda değil film seyrederken ve şifreli-şifresiz TV yayını izlerken kullanılacak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 28 Eylül 2008; 1:03:00 >_____________________________ -
bu iki işlemci arasında şu var. o.c yapmayacaksanız amd alın, yapacaksanız intel alın.
normal haliyle yakın performansı, ucuz olması, anakartında güzel ve ucuz olması sebebiyle amd tercih edilir.
amd içinse asus anakart tavsiye etmiyorum biostar veya gigabyte'a yönelin derim_____________________________ Riding for Adventure -
quote:
Orjinalden alıntı: Temren
bu iki işlemci arasında şu var. o.c yapmayacaksanız amd alın, yapacaksanız intel alın.
normal haliyle yakın performansı, ucuz olması, anakartında güzel ve ucuz olması sebebiyle amd tercih edilir.
amd içinse asus anakart tavsiye etmiyorum biostar veya gigabyte'a yönelin derim
Neden Asus tavsiye etmiyorsun?... Bir de Biostar ve Gigabyte'ın hangi modellerini tavsiye edersin?... Özellikle 1-2 sene sonrası için işlemci değişimine (mesela Phenom) uygun olan bir anakart arıyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 28 Eylül 2008; 1:28:17 >_____________________________ -
kendi tecrübelerim ve forumda denk geldiğim kadarıyla o.c konusunda baya kalas kalıyor asus anakartlar. amd+asus çok iyi bir ikili değiller bence.
m2a ve m3a'lar özellikle. Bir de katı kapasitör geyiği var asusda bu da yok. asus'un tek beğendiğim yanı var o da sürücü ve program desteği başka bir şeyinden memnun kalamadım
ben ilerde phenom desteği için biostar 770 veya gigabyte 78g dsh önerebilirim. İkisi de çok başarılı anakartlar_____________________________ Riding for Adventure -
Allah herkesi amd den korusun bazilarina uyup ortagima x2 +4200 aldim ben e4400 kullaniyorum iki islemcide o/c lu olmasina ragmen ben siradan bir test sahnesini 3ds max te vray le 25 dakikada ortagim tam 45 dakikada aliyor. daha 6 ay olmadi sadece msi k9a2 anakarta 160 lira vermistik simdi islemci+anakarti 140 a satiyorum. _____________________________ DONANIM HABER SİYASİ BİR MECRAYA DÖNÜŞMÜŞTÜR. ÜLKEYE SALDIRANA ASLA CEZA VERMEYEN YÖNETİM UYARI YAPANA CEZA VERİR HALE GELMİŞTİR. DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KENDİ DÜŞÜNCELERİNE GÖRE UYGULAYANLAR ACABA NEYE HİZMET EDİYOR? -
quote:
Orjinalden alıntı: Penryn
E7200 öneririm kesinlike.
AMD ATHLON 64 X2 DUAL 6000+ 3.10GHz 1MB 940p Çekirdek frekansı 65nm öneririm kesinlike_____________________________ -
İlle asus istersen bu anakart işini görür phenom destekli ve işlemciyide amd 6000 öneririm ama 2 mb bellekli olanı yani 90 nm olanı. Biraz güç tüketimi fazla ama performansı çok iyi. İntelden daha ucuza gelir. Gider iyi bir psu alırsın.
http://www.gigatek.com.tr/taksit.php?id=2400 bu anakartta ucuz ve uygun.
Ama ben olsam anakart olarak bunu alırım;
http://www.exa.com.tr/msi/anakartlar/msi_k9a2-328-4140.html_____________________________
Benzer içerikler
- matlab sistem gereksinimleri
- black edition ne demek
- tray işlemci nedir
- i5 mi i7 mi
- 14600k vs 14600kf
- snapdragon 7s gen 4
- işlemci sıcaklığı kaç olmalı
- en iyi işlemci
- exynos 2400
- snapdragon 8 gen 2
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler