Şimdi Ara

Intel Core i5-2450M ? Intel Core i5-3210M ? Hangisi daha iyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
53.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar notebook alma kararı aldım fakat 2 notebook arasında kararsız kaldım bunların arasında fark ise işlemcileri şimdi i5 2450m vs i5 3210m hangisi daha iyidir

http://www.bimeks.com.tr/urun/123356/packard-bell-ts44hr-616tk.aspx

sizce hangisini almalıyım şimdiden teşekkürler.

• İ5 3210m daha iyidir. Ayrıca Lenovoyu tavsiye ederim
  • Bende lenovo diyorumm
  • Bende lenovoyu tavsiye ederim.Ürünlerden birini kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar varsa bildiklerini paylaşırsa yararlı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SP4RCO -- 20 Temmuz 2012; 14:05:42 >
  • Kesinlikle Lenovo al.
  • 3.nesil i5 işlemciler %10 daha fazla enerji tasarrufu sağlarken %80 grafik performans artışına sahip 3.nesilde Intel HD 4000 dahili kullanılıyor gayet başarılı 2.nesilde HD 3000 kullanılıyor ki giriş seviyesinde iki işlemcinin karşılaştırmasıda şu link te nerdeyse aynı gibi görünebilir ama Lenovo Z570 ve Z580 ikiside elimizde var ordan biz canlı canlı karşılaştırıyoruz

http://ark.intel.com/tr/compare/53452,67355

• tabiki i5 3210 yeni aldığım asusta var en son çıkan işlemcilerden ayrıyetten tabiki lenovo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İntel Core i5 9500f hakkında
    5 yıl önce açıldı
    intel core i5-2500K @ 3,30GHZ
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • i5 3210m kaçıncı nesil oluyor ve bu nesil kavramı ne anlama geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eqoist_1905

i5 3210m kaçıncı nesil oluyor ve bu nesil kavramı ne anlama geliyor

3.nesil oluyor. yani ivy bridge. bir önceki nesiller ise sandy bridge'dir.

3. ve son nesil olan ivy bridge daha performanslıdır ve daha az güç harcar. Ayrıca içerisindeki dahili ekran kartı da daha iyidir.
  • yardım için teşekkürler bende lenovo z580 almaya karar verdim yok satıyormuş çoğu yerde stok yok.Ama bir kumlanma muhabbeti var o konuda bilginiz var mı?
  • Kumlanma olayı denilen gölgelenme durumu,ekrana hafif çaprazdan baktığında görüntüde gölgelenme oluşur,bunda biraz fazla oluyor sende ekrana karşıdan bakacağın için sorun olmaz.
  • aynı ürün ve aynı modeli kullanan kullanıcıların kiminde kumlanma varmış kimindede kumlanma yokmuş ben alırken kumlanma olmayan ürnü nasıl ayırt edebilirim
  • quote:

aynı ürün ve aynı modeli kullanan kullanıcıların kiminde kumlanma varmış kimindede kumlanma yokmuş ben alırken kumlanma olmayan ürnü nasıl ayırt edebilirim

ben kullanıyorum kumlanma diye bi olay yaşamadım, varsa da algılayamıyorum farkı. çapraz bakınca diyorlar da yanılmıyorsam birçok notebookta çapraz bakınca ekran tam olarak görünmez zaten. pişman olmazsın bence gönül rahatlığıyla alabilirsin
  • Sağol dostum sipariş verdim yarına elimde olur

• bende bu ürünü almak istiyorum peki elden alabileceğim bir mağazası var mı buranın yada daha uygun bir fiyata ne bileyim internetten değilde elden alabileceğim bir yer var mı bildiğiniz?
  • quote:

aynı ürün ve aynı modeli kullanan kullanıcıların kiminde kumlanma varmış kimindede kumlanma yokmuş ben alırken kumlanma olmayan ürnü nasıl ayırt edebilirim

Bende onu sıkıntı etmiştim ilk başlarda ama bu laptoplar ofislerde de oldukça yaygın olduğu için sağdan soldan bakanlar kullanan kişinin ekranındakileri görmesinler diye özellikle yapılıyor. Yani kendin kullanırken kesinlikle sorun yaşamıyorsun.

• 3210m i5 işlemcili Lenovo Z580 kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damardangiren

3210m i5 işlemcili Lenovo Z580 kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.

MErhaba Z580 in dışı alüminyum kaplama mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

quote:

Orijinalden alıntı: damardangiren

3210m i5 işlemcili Lenovo Z580 kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.

MErhaba Z580 in dışı alüminyum kaplama mı acaba ?

Evet hocam ısınma problemi yok. Kasa oldukça şık görünüyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.